You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές, τουρίστριες, πηδήματα (ιστορίες,φωτό κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vaskores
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 442K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Εσύ μια χαρά τα λες παίχτη... Σε αυτόν εδώ ποιός θα βρεθεί να του βάλει μυαλό που μας έχει ζαλίσει...Ασε μεγαλε καλυτερα να μην ερθουν....Πρωτα τιs γαμαμε και μετα μαs καταγγελουν για βιασμο
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ΓΑΜΑΤΕ τις τουριστριες για να μας ερθουν και του χρονου
Γαματε τουριστριες.... βοηθηστε τον τουρισμό ........ και την ελληνική οικονομία
γαμησες ρε χαλβα η ακομα?
Συνημμένα
Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πριν από 10 χρόνια. Παραλία Κατερίνης. Φοβερές φάσεις με Σέρβες και Ουγγαρέζες. Για μένα οι καλύτερες γκόμενες στην Ευρώπη και με το καλύτερο attitude
MaximusChris
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 519
- Πόντοι
- 31
ρώτηση: Ποιες τουρίστριες το δίνουν πιο εύκολα σε Έλληνες στις διακοπές; (Η ψηφοφορία έληξε: 22/10/13, 23:11)
Αγγλίδες - 39 (21.2%
απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις οτι δν οσοι ψηφισαν δεν εχουν γαμησει ποτε τουριστρια στην ζωη τους. Οι αγγλιδες δεν γαμιουνται ΠΟΤΕ! Πολωνεζες, σκανδιναβες, ολλανδεζες, αμερικανες Σερβες, και Ισπανιδες. πολλοι λαοι στην ευρωπη μας βλεπουν υποτιμητικα. ιδιως οι αγγλοι, γαλλοι.
Αγγλίδες - 39 (21.2%
απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις οτι δν οσοι ψηφισαν δεν εχουν γαμησει ποτε τουριστρια στην ζωη τους. Οι αγγλιδες δεν γαμιουνται ΠΟΤΕ! Πολωνεζες, σκανδιναβες, ολλανδεζες, αμερικανες Σερβες, και Ισπανιδες. πολλοι λαοι στην ευρωπη μας βλεπουν υποτιμητικα. ιδιως οι αγγλοι, γαλλοι.
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Σωστός ο παιχτης...αγγλιδες αν ειναι μεθυσμενες κανα τσιμπουκι κ πολυ ειναι...σκοτσέζες όμως????ρώτηση: Ποιες τουρίστριες το δίνουν πιο εύκολα σε Έλληνες στις διακοπές; (Η ψηφοφορία έληξε: 22/10/13, 23:11)
Αγγλίδες - 39 (21.2%
Επισκέπτης
Σκανδιναβές σε μπαρ. Οι μικρές ήθελαν λίγο μπλα μπλα. Τις μεγάλες τις φόρτωνες άμεσα.
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Για αυτό καλό ειναι να τραβαμε κ κανα βιντεάκιΑσε μεγαλε καλυτερα να μην ερθουν....Πρωτα τιs γαμαμε και μετα μαs καταγγελουν για βιασμο
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ααααααχαχαχαρώτηση: Ποιες τουρίστριες το δίνουν πιο εύκολα σε Έλληνες στις διακοπές; (Η ψηφοφορία έληξε: 22/10/13, 23:11)
Αγγλίδες - 39 (21.2%
ότι να ναι!
εγω εχω γαησει αγγλιδα.ισως να χα γαμησει και περισσοτερες αν δε μου τη σπαγανε τοσο...
κι οι αλβανοι γαμουσανε αγγλιδες.πανευκολα!και δηλώνοντας αλβανοι...
ένας μαλιστα που καναμε παρεα μου ειχε πει σκηνικο που ειχε ξενερωσει γιατι γαμουσε την αγγλιδα και αυτή του λεγε "fuck me asshole!i like to fuck with assholes!"χαχαχα
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
ααααααχαχαχα
ότι να ναι!
εγω εχω γαησει αγγλιδα.ισως να χα γαμησει και περισσοτερες αν δε μου τη σπαγανε τοσο...
κι οι αλβανοι γαμουσανε αγγλιδες.πανευκολα!και δηλώνοντας αλβανοι...
ένας μαλιστα που καναμε παρεα μου ειχε πει σκηνικο που ειχε ξενερωσει γιατι γαμουσε την αγγλιδα και αυτή του λεγε "fuck me asshole!i like to fuck with assholes!"χαχαχα
Ε το μαλακα
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
σκηνικο με αγγλιδα που θυμηθηκα
σ ένα μπαρ παιζω μπιλιάρδο...και ψιλοκαθημερινα παιζω και με έναν αγγλο και την αδερφη του...αυτος γυρω στα 20-25 ,η αδερφη του χοντρουλα καυλιαρα και ανηλικη,γυρω στα 16...εγω 21...
εχουμε ψιλογνωριστει λοιπον και παιζουμε κανα μπιλιάρδο,μεχρι εκει...ουτε ονόματα δεν πρεπει να χουμε ανταλλαξει
και σκαει μυτη η αγγλιδουλα τελευταιο βραδυ πριν φυγουν και είναι λιαρδα και εκτος εαυτου!χαχαχα δε χανω ευκαιρια,ουτε που θυμαμαι πως ξεκινησε η φαση παντως καταληγουμε τουαλετα να χει κανει βαθυ καθισμα και να τραβαλει λυσσασμενο τσιμπουκι
σε μια φαση σκαει ο αδερφος της και την φωναζει!ερχομαι του απανταει κι αυτος επιμενει...συνεχιζεται η ιδια ιστορια και φτανει ένα σημειο οπου αυτος κοπανάει την πορτα και εγω πιεζομαι να προλάβω να χυσω!αρχιδια!δεν προλαβα :'(
βγαινει εξω αυτή την παιρνει και φευγουνε...εμενα δε μου ειπε τιποτα
αυτή οντως όταν της προτεινα να τη γαμησω στην τουαλετα δε με αφηνε...
σ ένα μπαρ παιζω μπιλιάρδο...και ψιλοκαθημερινα παιζω και με έναν αγγλο και την αδερφη του...αυτος γυρω στα 20-25 ,η αδερφη του χοντρουλα καυλιαρα και ανηλικη,γυρω στα 16...εγω 21...
εχουμε ψιλογνωριστει λοιπον και παιζουμε κανα μπιλιάρδο,μεχρι εκει...ουτε ονόματα δεν πρεπει να χουμε ανταλλαξει
και σκαει μυτη η αγγλιδουλα τελευταιο βραδυ πριν φυγουν και είναι λιαρδα και εκτος εαυτου!χαχαχα δε χανω ευκαιρια,ουτε που θυμαμαι πως ξεκινησε η φαση παντως καταληγουμε τουαλετα να χει κανει βαθυ καθισμα και να τραβαλει λυσσασμενο τσιμπουκι
σε μια φαση σκαει ο αδερφος της και την φωναζει!ερχομαι του απανταει κι αυτος επιμενει...συνεχιζεται η ιδια ιστορια και φτανει ένα σημειο οπου αυτος κοπανάει την πορτα και εγω πιεζομαι να προλάβω να χυσω!αρχιδια!δεν προλαβα :'(
βγαινει εξω αυτή την παιρνει και φευγουνε...εμενα δε μου ειπε τιποτα
αυτή οντως όταν της προτεινα να τη γαμησω στην τουαλετα δε με αφηνε...
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Σλαβυ δλδ εφαγες ακυρο απο χοντρη μεθυσμενη αγγλιδα??
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ελάτε τελειωνει το καλοκαίρι γαματε ....... Γαματε τουριστριες ......... ΝΑ ξαναερθουν
Έλα ρε τύπε! Πού χάθηκες;
Δώσε μια ενημέρωση για τα τουριστικά πεπραγμένα σου!
Το έχουμε πελώρια ανάγκη....
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Μπορείς να πάρεις μια ιδέα (έτσι για να ζηλέψεις)!!!Έλα ρε τύπε! Πού χάθηκες;
Δώσε μια ενημέρωση για τα τουριστικά πεπραγμένα σου!
Το έχουμε πελώρια ανάγκη....
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Μπορείς να πάρεις μια ιδέα (έτσι για να ζηλέψεις)!!!
Και όχι έτσι τύπε;
Σκηνικό από Σαμοθράκη όπου πήγα οικογενειακώς με τα παιδιά μου :
Κάνουμε τον γύρο του νησιού με καραβάκι το οποίο σταματά σε δύο παραλίες μη προσβάσιμες με άλλον τρόπο.
1η παραλία κατάρτι : Οι γιοι μου 13 & 10 χρ. λένε να κολυμπήσουμε σε μια σπηλιά που είχαμε δεί μπαίνοντας στο κολπάκι. Μπαίνουμε και βλέπουμε άνδρα να έχει τα πόδια της γυναίκας τα αυτιά του ιεραποστολικά. Μεταβολή και κολύμπι προς τα έξω χωρίς σχόλια
2η παραλία Βάτος : Γυμνιστές 30 % Άντρες περιφέρονται με στύση χωρίς να τους νοιάζει. 50 % των ανδρών και 100 % των γυναικών γυμνιστών ξυρισμένοι στα γεννητικά όργανα
Ηλικίες 20 - 30. Αχαλίνωτο σεξ σε όλα τα επίπεδα σύμφωνα με δηώσεις αγοριών και κοριτσιών που έτυχε να μιλήσω ή να πάρω ωτο - στοπ
Κάνουμε τον γύρο του νησιού με καραβάκι το οποίο σταματά σε δύο παραλίες μη προσβάσιμες με άλλον τρόπο.
1η παραλία κατάρτι : Οι γιοι μου 13 & 10 χρ. λένε να κολυμπήσουμε σε μια σπηλιά που είχαμε δεί μπαίνοντας στο κολπάκι. Μπαίνουμε και βλέπουμε άνδρα να έχει τα πόδια της γυναίκας τα αυτιά του ιεραποστολικά. Μεταβολή και κολύμπι προς τα έξω χωρίς σχόλια
2η παραλία Βάτος : Γυμνιστές 30 % Άντρες περιφέρονται με στύση χωρίς να τους νοιάζει. 50 % των ανδρών και 100 % των γυναικών γυμνιστών ξυρισμένοι στα γεννητικά όργανα
Ηλικίες 20 - 30. Αχαλίνωτο σεξ σε όλα τα επίπεδα σύμφωνα με δηώσεις αγοριών και κοριτσιών που έτυχε να μιλήσω ή να πάρω ωτο - στοπ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις