nightwish1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
.....και εξηγούμε αγαπαπητοί μπουρδελίαρηδες. Θα πάω (πέρα από την κοπέλα μου) διακοπές και με φιλαράκια (όπως κάθε έτος) και έχω 2 προτάσεις. Μπορώ να πάω με 2 φίλους μου που είναι δυνατά καμάκια και κατά γενική ομολογία καλύτεροι εμφανισιακά από μένα (όχι ότι εγώ είμαι ασχημός βεβαίως βεβαίως-απλά αυτοί είναι πολύ καλοί) είτε με 2 άλλα καλά φιλαράκια που είναι χειροτεροί μου εμφανιασιακά και καθόλου καμάκια .Αν επιλλέξω την πρώτη περίπτωση το σίγουρο είναι ότι θα γνωρίσουν/με γκόμενες αλλά πιθανότατα εγώ να γλύψω κανά κοκκαλάκι (θα είμαι ο κομπάρσος) το πολύ πολύ .Αν επιλέξω την άλλη περίπτωση θα έχω εγώ το΄πάνω χέρι και επειδή είμαι αρκετά «κυνηγός» θα πρέπει να ταίσω και τους άλλους 2 γιατί δε βλέπω άσπρη μέρα από αυτούς στο θέμα καμάκι (κομπάρσοι).Όμως οι γκόμενες δε θα πέφτουν ξερές με το που μας βλέπουν (άθλιος ανταγωνισμός γαμώτο!!!) οπότε οι πιθανότητες γνωριμιών μειώνονται.Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου με δεδομένο ότι θέλετε να περάσετε όμορφα και να κάνετε Διακοπο-απόσβεση?