Νέα

Διακοπές με φίλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
.....και εξηγούμε αγαπαπητοί μπουρδελίαρηδες. Θα πάω (πέρα από την κοπέλα μου) διακοπές και με φιλαράκια (όπως κάθε έτος) και έχω 2 προτάσεις. Μπορώ να πάω με 2 φίλους μου που είναι δυνατά καμάκια και κατά γενική ομολογία καλύτεροι εμφανισιακά από μένα (όχι ότι εγώ είμαι ασχημός βεβαίως βεβαίως-απλά αυτοί είναι πολύ καλοί) είτε με 2 άλλα καλά φιλαράκια που είναι χειροτεροί μου εμφανιασιακά και καθόλου καμάκια :hmm:  :jerking:.Αν επιλλέξω την πρώτη περίπτωση το σίγουρο είναι ότι θα γνωρίσουν/με γκόμενες αλλά πιθανότατα εγώ να γλύψω κανά κοκκαλάκι (θα είμαι ο κομπάρσος)  το πολύ πολύ:headbang: :headbang:.Αν επιλέξω την άλλη περίπτωση θα έχω εγώ το΄πάνω χέρι :dancing: :dancing: και επειδή είμαι αρκετά «κυνηγός» θα πρέπει να ταίσω και τους άλλους 2 γιατί δε βλέπω άσπρη μέρα από αυτούς στο θέμα καμάκι (κομπάρσοι).Όμως οι γκόμενες δε θα πέφτουν ξερές με το που μας βλέπουν (άθλιος ανταγωνισμός γαμώτο!!!) :crazy: οπότε οι πιθανότητες γνωριμιών μειώνονται.Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου με δεδομένο ότι θέλετε να περάσετε όμορφα και να κάνετε Διακοπο-απόσβεση? :helpplea:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
φίλε nightwish1975 ξαναβάλε τίτλο στο thread.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
.....και εξηγούμε αγαπαπητοί μπουρδελίαρηδες. Θα πάω (πέρα από την κοπέλα μου) διακοπές και με φιλαράκια (όπως κάθε έτος) και έχω 2 προτάσεις. Μπορώ να πάω με 2 φίλους μου που είναι δυνατά καμάκια και κατά γενική ομολογία καλύτεροι εμφανισιακά από μένα (όχι ότι εγώ είμαι ασχημός βεβαίως βεβαίως-απλά αυτοί είναι πολύ καλοί) είτε με 2 άλλα καλά φιλαράκια που είναι χειροτεροί μου εμφανιασιακά και καθόλου καμάκια :hmm:  :jerking:.Αν επιλλέξω την πρώτη περίπτωση το σίγουρο είναι ότι θα γνωρίσουν/με γκόμενες αλλά πιθανότατα εγώ να γλύψω κανά κοκκαλάκι (θα είμαι ο κομπάρσος)  το πολύ πολύ:headbang: :headbang:.Αν επιλέξω την άλλη περίπτωση θα έχω εγώ το΄πάνω χέρι :dancing: :dancing: και επειδή είμαι αρκετά «κυνηγός» θα πρέπει να ταίσω και τους άλλους 2 γιατί δε βλέπω άσπρη μέρα από αυτούς στο θέμα καμάκι (κομπάρσοι).Όμως οι γκόμενες δε θα πέφτουν ξερές με το που μας βλέπουν (άθλιος ανταγωνισμός γαμώτο!!!) :crazy: οπότε οι πιθανότητες γνωριμιών μειώνονται.Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου με δεδομένο ότι θέλετε να περάσετε όμορφα και να κάνετε Διακοπο-απόσβεση? :helpplea:

Εχεις σκεφτεί την περίπτωση να πάρεις έναν πιο άσχημο φίλο και έναν πιο ωραίο?

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
γαμώτο......γράφω τον τίτλο αλλά όταν το κάνω post δεν το εμφανίζει!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δες το αναλογικα..... με 2 κολλητους "καμακια" ειναι περρισοτερες οι πιθανοτητες (ακομα και αν εμφανισιακα εισαι κατωτερος οπως λες) να κανεις κατι.

Ενω με την αλλη περιπτωση θα μπλεχτεις διοτι θα 'σαι μονος (οπως λες).

Αρα?  ;)

Γνωμη μου.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε μου πήγενε με τα παιδιά που θα περάσεις καλύτερα και άσε το γαμήσι τελευταίο. Προτίμησε το χαβαλέ.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε μου πήγενε με τα παιδιά που θα περάσεις καλύτερα και άσε το γαμήσι τελευταίο. Προτίμησε το χαβαλέ.

σωστος ο woodstockr. αν ομως πρεπει ντε και καλα το bourdela.com να σε φωτισει, τοτε τραβα με τους πρωτους και ασε να κανουν τη δουλεια για σενα ;)

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
σωστος ο woodstockr. αν ομως πρεπει ντε και καλα το bourdela.com να σε φωτισει, τοτε τραβα με τους πρωτους και ασε να κανουν τη δουλεια για σενα ;)
Συμφωνώ.Η καλή παρέα είναι πάνω απ'όλα σε τέτοιες περιπτώσεις,όμως το να περνάς καλά δεν σημαίνει μόνο η καλή αντροπαρέα,αλλά και η κατάλληλη γυναικεία συντροφιά,εγώ θα διάλεγα την πρώτη παρέα,διότι μια "δυνατή" παρέα έχει περισσότερες πιθανότητες "κρούσης".Εσύ π.χ. που θα την έπεφτες,σε μια παρέα με μπάζα που θα'χαν και μια καλή,ή σε μια παρέα που θα'χαν να φάνε και οι κότες;

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Αν ειναι να προτιμησεις τους εχοντες "πυγμη" τυπους, ας το θεσω ετσι, για να βρεις μονο και μονο το μουνι και να φτυσεις για τον ιδιο λογο ΤΑ ΚΑΛΑ φιλαρακια που εσυ ο ιδιος χαρακτηριζεις...ε τι να σου πουμε αγορι μου;;;;

ωραιος εισαι εσυ...και να λεγα οτι εισαι στερημενος...απ'οτι λες κιολας κι εχεις και γκομενα και, λογικα, θα πηδηξεις στις πρωτες διακοπες σου..

Τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!  :jerking: :jerking: :jerking:

Εσυ αν ησουν στη θεση των πιο αβγαλτων, θα γουσταρες να στο κανουν;; Συνελθετε ρε, οι καλοι φιλοι σπανιζουν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom