Νέα

Δίαιτα και άλλα γυναικεία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~ Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
2 βια 2,5 και πολυ εβαλα, θα βαλεις και χαρτοπετσετες.

ουστ απο δω που θα βαλω χαρτοπετσετες, δεν ειμαστε ολοι σαν και του λογου σου. εσενα δεν σε πιανει φαγουρα στα αρχιδια με τις χαροτπετσετες;; η μηπως βαζεις χαρτομαντηλα που ειναι πιο απαλα;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το 75Β υπαρχει και ελλαδα!
τουλαχιστον εγω το ξερω απο φιλη μου!

OP
OP
B

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ασε εγω δε βρισκω σλιπακια και περνω μποξερακια φαρδια γιατι δε χωραω...
καταλαβαινεις...
ποσο καιρο Βελγιο?
ουστ απο δω που θα βαλω χαρτοπετσετες, δεν ειμαστε ολοι σαν και του λογου σου. εσενα δεν σε πιανει φαγουρα στα αρχιδια με τις χαροτπετσετες;; η μηπως βαζεις χαρτομαντηλα που ειναι πιο απαλα;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
υπαρχει επισης και  36/80!

τα σουτιεν δεν παιζουνε ρολο μονο απο το στηθος κοινως το βυζι!!χαχαχα αλλα και απο τις πλατες της κοπελας!

OP
OP
B

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ευα ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΒΕΛΓΙΟ?
κανα χρονο ,δυο , ποσο?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οριστε βλεπεις. πες τους τα
καλα εχω κανει διατριβη πανω στο θεμα του στηθους!

επισης με μια απλη ματια ζυγιζω το βυζι!!χαχαχαχα! δηλ ξερω πανω κατω το νουμερο η οχι!
επισης με μια απλη ματια δεν ξεχναω κωλους! εχω τρελανει ολοκληρη παρεα! ειδα απο μακρια κωλο και τους λεω να παιδια η Βασω!! απο που το καταλαβες ρε αφου δεν φενεται φατσα? απο τον κωλο! απ. αι γαμησου ρε! ρε η Βασω ειναι! ερχεται λοιπον η Βασω! τσιμουδια ολοι..........νεκρα!κωλους κοιτας ρε μουνακι μου λενε? οχι λεω απλα δεν ΞΕΧΝΩ! (ασχημος-ομορφος)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλα εχω κανει διατριβη πανω στο θεμα του στηθους!

επισης με μια απλη ματια ζυγιζω το βυζι!!χαχαχαχα! δηλ ξερω πανω κατω το νουμερο η οχι!
επισης με μια απλη ματια δεν ξεχναω κωλους! εχω τρελανει ολοκληρη παρεα! ειδα απο μακρια κωλο και τους λεω να παιδια η Βασω!! απο που το καταλαβες ρε αφου δεν φενεται φατσα? απο τον κωλο! απ. αι γαμησου ρε! ρε η Βασω ειναι! ερχεται λοιπον η Βασω! τσιμουδια ολοι..........νεκρα!κωλους κοιτας ρε μουνακι μου λενε? οχι λεω απλα δεν ΞΕΧΝΩ! (ασχημος-ομορφος)

χαχαχα οπως η αδερφη μου που κοιταει απο ποια μερια πεφτει το εργαλιο στους αντρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Stories

Νέο!