ananeotikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 4.191
- Πόντοι
- 456
Σούπερ video.
Κοίτα πέραν της πλάκας. Εδώ μιλάμε για πρωθυπουργό και οχι για τις διάσημες.Μα αφού τον διαγράψαν τον Αντώνη .Τί αλλο να του κάνουν?
O Σαμαράς πάντα τέτοια έκανε.Κοίτα πέραν της πλάκας. Εδώ μιλάμε για πρωθυπουργό και οχι για τις διάσημες.
Η θέση σου ποια είναι ?? εκτός και αν είσαι δημοσιογράφος τηλεόρασης που όλα τα κρίνει....
Εγώ δεν μίλησα για το τι κάνει η ΝΔ. Εγώ αναφέρθηκα στο άτομο και στην συμπεριφορά του.
Τι να κάνει??? Να βγει και να πει "στηρίζω Λατινοπούλου", "φτιάχνω κόμμα με αυτές τις γραμμές". κλπ κλπ.
Κρίμα, γιατί το έπαιζε και σοβαρός, αλλά κάνει πράγματα που κάνουν τα παιδάκια του δημοτικού
Αρα συμφωνούμε. Γιατί δεν το λες απο την αρχή και γράφουμε τόσα Post???O Σαμαράς πάντα τέτοια έκανε.
Η ΝΔ δεν έπρεπε να τον πάρει ποτέ πίσω αφού έριξε την Κυβέρνηση το 93 και με Κωστή Στεφανόπουλο έσωσε το ΠΑΣΟΚ για άλλα 10 χρόνια στην εξουσία.
Αποστάτης ο Αντώνης,αλλά η Δεξιά πήρε όλους σχεδόν τους Αποστάτες του 65.Αρα συμφωνούμε. Γιατί δεν το λες απο την αρχή και γράφουμε τόσα Post???
Εγώ απλά έχω το θάρρος και τον αποκαλώ , αλήτη, μουλωχτό , τσογλάνι!!!!!!1
Το προχωράς. Και ο ΣΥΡΙΖΑ τους αποστάτες του ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αποστάτης ο Αντώνης,αλλά η Δεξιά πήρε όλους σχεδόν τους Αποστάτες του 65.
Συνηθισμένη σε αυτά.
Με μια διαφορά .Αυτοί δεν έριξαν το Γιωργάκη, ενώ οι άλλοι το 65 ΄έριξαν μια κυβέρνηση με 53 τα εκατό.Το προχωράς. Και ο ΣΥΡΙΖΑ τους αποστάτες του ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχετικό. Δεν έριξαν άμεσα την κυβέρνηση, αλλά μετά απο λίγο καιρό.Με μια διαφορά .Αυτοί δεν έριξαν το Γιωργάκη, ενώ οι άλλοι το 65 ΄έριξαν μια κυβέρνηση με 53 τα εκατό.
Σωστό αλλά ο Αντώνης είναι μέσα σε όλα.Σχετικό. Δεν έριξαν άμεσα την κυβέρνηση, αλλά μετά απο λίγο καιρό.
Σε κάθε περίπτωση ο αποστάτης είναι αποστάτης. Είτε λίγο είτε πολύ, αποστάτης λέγεται.
Το λίγο και το πολύ, είναι για να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις.....
Εδώ μιλάμε για τον Σαμαρά. Τελεία.Σωστό αλλά ο Αντώνης είναι μέσα σε όλα.
Αυτό στάνταρ θα το χορεύει ο Αντώνης.Εδώ μιλάμε για τον Σαμαρά. Τελεία.
Ο χαρακτηρισμός αλήτη κλπ ισχύει.
Τέλος
Βγήκε στο κλαρί ο Αντώνης?Ακουσα τον λογο του και σε κάποια σημεία νόμιζα οτι ακουγα ζαιο να μιλάει, σε κάποια αλλα ομως ειχε δικιο οπως στα ελληνοτουρκικα.
Οτι και να του εχει κανει ο Μητσοτακης δεν θα επρεπε να απαξιώνει το κομμα που τον εκανε πρωθυπουργό... μεγαλο κομπεξ.
Γερασε και μαλλον δεν σκέφτεται σωστά.
Δύο Τουρκοφάγους έχει η Ιστορία μας.Πάντως απο την εποχή Σημίτη μέχρι τώρα ακολουθείται άλλη πολιτική (άρα και επί Σαμαρά)
Η πολιτική ήταν και είναι να μην λέμε ΟΧΙ στην Τουρκία και να μην πρωτοστατούμε σε θέματα ενάντια στην Τουρκία, αλλά να μεταφέρουμε το πρόβλημα στους άλλους Ευρωπαίους.
Μέχρι τώρα δούλεψε και Γερμανοί και Γάλλοι είπαν ΟΧΙ στην ένταξη στην ΕΕ κυρίως λόγω πολλών Τούρκων μεταναστών!!!
Το μπαχαλεύεις και δεν συμφωνώ .Δύο Τουρκοφάγους έχει η Ιστορία μας.
Το Νικηταρά και τον Αντώνη Σαμαρά.
Δεν πιστεύω να αμφισβητεί κανείς γενικά τον Πατριωτισμό του Αντώνη Σαμαρά.Το μπαχαλεύεις και δεν συμφωνώ .
Σταματώ