Νέα

Διαγράφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 703
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.932
Πόντοι
3.506
Μα αφού τον διαγράψαν τον Αντώνη .Τί αλλο να του κάνουν?
Κοίτα πέραν της πλάκας. Εδώ μιλάμε για πρωθυπουργό και οχι για τις διάσημες.

Η θέση σου ποια είναι ?? εκτός και αν είσαι δημοσιογράφος τηλεόρασης που όλα τα κρίνει....
Εγώ δεν μίλησα για το τι κάνει η ΝΔ. Εγώ αναφέρθηκα στο άτομο και στην συμπεριφορά του.
Τι να κάνει??? Να βγει και να πει "στηρίζω Λατινοπούλου", "φτιάχνω κόμμα με αυτές τις γραμμές". κλπ κλπ.

Κρίμα, γιατί το έπαιζε και σοβαρός, αλλά κάνει πράγματα που κάνουν τα παιδάκια του δημοτικού

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.191
Πόντοι
456
Κοίτα πέραν της πλάκας. Εδώ μιλάμε για πρωθυπουργό και οχι για τις διάσημες.

Η θέση σου ποια είναι ?? εκτός και αν είσαι δημοσιογράφος τηλεόρασης που όλα τα κρίνει....
Εγώ δεν μίλησα για το τι κάνει η ΝΔ. Εγώ αναφέρθηκα στο άτομο και στην συμπεριφορά του.
Τι να κάνει??? Να βγει και να πει "στηρίζω Λατινοπούλου", "φτιάχνω κόμμα με αυτές τις γραμμές". κλπ κλπ.

Κρίμα, γιατί το έπαιζε και σοβαρός, αλλά κάνει πράγματα που κάνουν τα παιδάκια του δημοτικού
O Σαμαράς πάντα τέτοια έκανε.
Η ΝΔ δεν έπρεπε να τον πάρει ποτέ πίσω αφού έριξε την Κυβέρνηση το 93 και με Κωστή Στεφανόπουλο έσωσε το ΠΑΣΟΚ για άλλα 10 χρόνια στην εξουσία.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.932
Πόντοι
3.506
O Σαμαράς πάντα τέτοια έκανε.
Η ΝΔ δεν έπρεπε να τον πάρει ποτέ πίσω αφού έριξε την Κυβέρνηση το 93 και με Κωστή Στεφανόπουλο έσωσε το ΠΑΣΟΚ για άλλα 10 χρόνια στην εξουσία.
Αρα συμφωνούμε. Γιατί δεν το λες απο την αρχή και γράφουμε τόσα Post???

Εγώ απλά έχω το θάρρος και τον αποκαλώ , αλήτη, μουλωχτό , τσογλάνι!!!!!!1

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.191
Πόντοι
456
Αρα συμφωνούμε. Γιατί δεν το λες απο την αρχή και γράφουμε τόσα Post???

Εγώ απλά έχω το θάρρος και τον αποκαλώ , αλήτη, μουλωχτό , τσογλάνι!!!!!!1
Αποστάτης ο Αντώνης,αλλά η Δεξιά πήρε όλους σχεδόν τους Αποστάτες του 65.
Συνηθισμένη σε αυτά.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.932
Πόντοι
3.506

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.780
Πόντοι
9.931
Ακουσα τον λογο του και σε κάποια σημεία νόμιζα οτι ακουγα ζαιο να μιλάει, σε κάποια αλλα ομως ειχε δικιο οπως στα ελληνοτουρκικα.
Οτι και να του εχει κανει ο Μητσοτακης δεν θα επρεπε να απαξιώνει το κομμα που τον εκανε πρωθυπουργό... μεγαλο κομπεξ.

Γερασε και μαλλον δεν σκέφτεται σωστά.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.932
Πόντοι
3.506
Με μια διαφορά .Αυτοί δεν έριξαν το Γιωργάκη, ενώ οι άλλοι το 65 ΄έριξαν μια κυβέρνηση με 53 τα εκατό.
Σχετικό. Δεν έριξαν άμεσα την κυβέρνηση, αλλά μετά απο λίγο καιρό.
Σε κάθε περίπτωση ο αποστάτης είναι αποστάτης. Είτε λίγο είτε πολύ, αποστάτης λέγεται.
Το λίγο και το πολύ, είναι για να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις.....

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.191
Πόντοι
456
Σχετικό. Δεν έριξαν άμεσα την κυβέρνηση, αλλά μετά απο λίγο καιρό.
Σε κάθε περίπτωση ο αποστάτης είναι αποστάτης. Είτε λίγο είτε πολύ, αποστάτης λέγεται.
Το λίγο και το πολύ, είναι για να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις.....
Σωστό αλλά ο Αντώνης είναι μέσα σε όλα.

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.191
Πόντοι
456
Ακουσα τον λογο του και σε κάποια σημεία νόμιζα οτι ακουγα ζαιο να μιλάει, σε κάποια αλλα ομως ειχε δικιο οπως στα ελληνοτουρκικα.
Οτι και να του εχει κανει ο Μητσοτακης δεν θα επρεπε να απαξιώνει το κομμα που τον εκανε πρωθυπουργό... μεγαλο κομπεξ.

Γερασε και μαλλον δεν σκέφτεται σωστά.
Βγήκε στο κλαρί ο Αντώνης?

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.191
Πόντοι
456
Πλησιάζει η κίνηση ματ του Αντώνη Σαμαρά?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.932
Πόντοι
3.506
Πάντως απο την εποχή Σημίτη μέχρι τώρα ακολουθείται άλλη πολιτική (άρα και επί Σαμαρά)
Η πολιτική ήταν και είναι να μην λέμε ΟΧΙ στην Τουρκία και να μην πρωτοστατούμε σε θέματα ενάντια στην Τουρκία, αλλά να μεταφέρουμε το πρόβλημα στους άλλους Ευρωπαίους.
Μέχρι τώρα δούλεψε και Γερμανοί και Γάλλοι είπαν ΟΧΙ στην ένταξη στην ΕΕ κυρίως λόγω πολλών Τούρκων μεταναστών!!!

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.191
Πόντοι
456
Πάντως απο την εποχή Σημίτη μέχρι τώρα ακολουθείται άλλη πολιτική (άρα και επί Σαμαρά)
Η πολιτική ήταν και είναι να μην λέμε ΟΧΙ στην Τουρκία και να μην πρωτοστατούμε σε θέματα ενάντια στην Τουρκία, αλλά να μεταφέρουμε το πρόβλημα στους άλλους Ευρωπαίους.
Μέχρι τώρα δούλεψε και Γερμανοί και Γάλλοι είπαν ΟΧΙ στην ένταξη στην ΕΕ κυρίως λόγω πολλών Τούρκων μεταναστών!!!
Δύο Τουρκοφάγους έχει η Ιστορία μας.
Το Νικηταρά και τον Αντώνη Σαμαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom