Νέα

Διαγράφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
satov1

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.126
Πόντοι
5.956
Τα χει "χτίσει" όλα τα μαγαζιά εκει γύρω. Είναι αλήθεια ότι ειναι φαγάς μέγας.
Ισχύει ε?
Εμαθα όταν ήταν Πρωθυπουργός πέρναγε από Ραφήνα 9 και γύρναγε 2 για μεσημέρι πίσω.

OP
OP
satov1

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.126
Πόντοι
5.956
Εδώ έχει ενδιαφέρον η δήλωση του Αδωνι (όταν γίνει) για το γεγονός. Παιδί του Σαμαρά ο Αδωνις, αλλά και Αντιπρόεδρος του Κυριάκου. Τώρα?
Ο ορισμός του Ο.Φ.Α. Οπου Φυσά ο Άνεμος ο Άδωνις.

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.787
Πόντοι
3.236
Ισχύει ε?
Εμαθα όταν ήταν Πρωθυπουργός πέρναγε από Ραφήνα 9 και γύρναγε 2 για μεσημέρι πίσω.

Ισχύει ε?
Τι να σου πω φίλε μου, που να ξέρω. Ακούγεται οτι είχε μια βαρεμάρα. Επειδή έχω και γνωριμίες στις Σέρρες, πολλά ακούγονται κι απο εκεί, ότι δεν ειναι και πολύ "φανατικός", ότι ο γάμος με τη Νατάσσα ήταν "βιτρίνα", αλλά από την άλλη αυτά συχνά είναι κουβέντες της καφετέριας. Σίγουρα έκανε ΕΝΑ καλό, το Βέτο για τα Σκόπια στο Βουκουρέστι και σίγουρα αφησε να του ξεφύγει το ήδη καλπάζον έλλειμα που παρέλαβε απο το Σημίτη λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και δημιουργικής λογιστικής για να μπούμε στο Ευρώ.

• Like
Αντιδράσεις: satov1
OP
OP
satov1

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.126
Πόντοι
5.956
Τι να σου πω φίλε μου, που να ξέρω. Ακούγεται οτι είχε μια βαρεμάρα. Επειδή έχω και γνωριμίες στις Σέρρες, πολλά ακούγονται κι απο εκεί, ότι δεν ειναι και πολύ "φανατικός", ότι ο γάμος με τη Νατάσσα ήταν "βιτρίνα", αλλά από την άλλη αυτά συχνά είναι κουβέντες της καφετέριας. Σίγουρα έκανε ΕΝΑ καλό, το Βέτο για τα Σκόπια στο Βουκουρέστι και σίγουρα αφησε να του ξεφύγει το ήδη καλπάζον έλλειμα που παρέλαβε απο το Σημίτη λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και δημιουργικής λογιστικής για να μπούμε στο Ευρώ.
Είχε και άλλο ένα καλό .Εβγαζε 42 πίστες στο Playstation o Kώστας.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.091
Πόντοι
2.356
Θα πέσει η Κυβέρνηση σαν το 1993 πάλι.
μακαρι! αφου δεν υπαρχει αντιπολιτευση επιτελους καποιοι απο μεσα ριχνουν αυτη την προδοτικη κυβερνηση μηπως και σωθει ο τοπος....

lucky_dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Κριτικές
7
Like
358
Πόντοι
280
Αυτος ειχε πλακα οταν μας το επαιζε δασκαλος του λαου

• Χαχα

lucky_dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Κριτικές
7
Like
358
Πόντοι
280

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.108
Πόντοι
22.266
Σαμαρά δεν ψήφισα ποτέ στη ζωή μου κ ούτε θα ψήφιζα αλλά αν υπάρχει κάποιος πρωθυπουργός που προσπάθησε να βάλει έστω και στο ελάχιστο μια τάξη στο δημόσιο και τους δημόσιους υπαλλήλους ,αυτός ήταν ο Σαμαράς

• Ουάου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.251
Πόντοι
12.756
Σαμαρά δεν ψήφισα ποτέ στη ζωή μου κ ούτε θα ψήφιζα αλλά αν υπάρχει κάποιος πρωθυπουργός που προσπάθησε να βάλει έστω και στο ελάχιστο μια τάξη στο δημόσιο και τους δημόσιους υπαλλήλους ,αυτός ήταν ο Σαμαράς

Αμα εβαζε και free wifi σε ολη την χωρα οπως ελεγε θα εβγαινε ισόβιος πρωθυπουργος .. πολλα χρονια μπροστα ηταν απο τον Ιλον Μασκ , που μας εχει σκοτισει τα αρχιδια με το Σταρλινκ και παπαριες καμαρωτες :rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.108
Πόντοι
22.266
Αμα εβαζε και free wifi σε ολη την χωρα οπως ελεγε θα εβγαινε ισόβιος πρωθυπουργος .. πολλα χρονια μπροστα ηταν απο τον Ιλον Μασκ , που μας εχει σκοτισει τα αρχιδια με το Σταρλινκ και παπαριες καμαρωτες :rockon::rockon:
Δεν κοιμάσαι ρε ;:confused:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
Αντώνης Σαμαράς, κατά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα.

«Μας λένε ότι θα σκίσουν τα μνημόνια. Εγώ τα σκίζω κάθε ημέρα εδώ και δύο χρόνια. Γι' αυτό και είμαστε ένα βήμα πριν την έξοδο από την κρίση», τόνισε ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας πως η Ελλάδα βγαίνει από το μνημόνιο. «Τι θα γίνετε τώρα χωρίς μνημόνιο κύριε Τσίπρα;», επεσήμανε.

Συνεχίστε μαλάκες ηλίθιοι να υποστηρίζετε τους γαμημένους σάπιους σαν υπάκουα γραναζάκια. Κι αυτόν και τους υπόλοιπους.

Όταν ο λαός είναι ενωμένος απέναντί τους αυτοί γίνονται μια γροθιά να τον συντρίψουν, όταν ο ¨λουφές¨ είναι πάνω στο τραπέζι ξεκινάνε να πλακώνονται για το ποιός θα τον πρωτοφάει.
Εδώ που έχουμε φτάσει θα ξεσπιτωθεί η Ελλάδα από τα χιλιόχρονα μέρη της και πάλι.
Συνεχίστε λοιπόν κύναιδοι άθλιοι, απλώστε τη σαπίλα σας μέχρι να σας βγουν τα άντερα με τα σκατά από το στόμα σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom