satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.159
- Πόντοι
- 5.956
Φροντίζει ο Σαμαράς για αυτό.Πόσα να ζήσει σε ακόμα αυτή η γενιά μας
Φροντίζει ο Σαμαράς για αυτό.Πόσα να ζήσει σε ακόμα αυτή η γενιά μας
Βελόπουλο πρωθυπουργό ίσως?Πόσα να ζήσει σε ακόμα αυτή η γενιά μας
Διάλυση συριζο-κασελακηδων, ΝΔ σε κρίση, άχρωμος Ανδρουλάκης....
και τώρα τι? ...
Απο Κυριακο σε Κυριακο,τσαμπα θα την βγαλουμεΒελόπουλο πρωθυπουργό ίσως?![]()
Οποιοσδηποτε θα ειναι καλυτερος απο την ΝΔ που μας εστειλε στον πατο της ΕυρωπηςΒελόπουλο πρωθυπουργό ίσως?![]()
Αναντικατάστατος.κλάιν μάιν μεγαλύτερος σεισμός γίνεται στο σαιτ όταν διαγράφεται ο ζανκλώντ από το μπου![]()
Θα γελά από πάνω με αυτά ο Κώστας Μητσοτάκης.Περιμένω εναγωνίως για άγριο μαδομουνι στο πιο σταθερό κόμμα της χώρας![]()
ΠουλένΑναντικατάστατος.
Θα πρέπει να τον ανακηρύξουμε εδώ Επίτιμο Μέλος και Επίτιμο Πρόεδρο.Πουλέν
Φίλε μου οι Βαλτικές είναι πολύ μπροστά ήδη απο δεκαετία του 2000, με πρώτη την Εσθονία που ήταν τα φθηνά εργατικά της Nokia, και έγινε hi-tech friendly πολύ γρήγορα. Αν ανέβεις σε αυτές τις χώρες και δεις τις αμαξάρες, τη χαλαρότητα στα μούτρα τους, τις παιδικές χαρές γεμάτες μωρά, θα κλάψεις! (Εννοείται και μουνάρες κάθε είδους)Οποιοσδηποτε θα ειναι καλυτερος απο την ΝΔ που μας εστειλε στον πατο της Ευρωπης
Θελει προσπαθεια να ριξεις μια χωρα κατω ακομα και απο τις Βαλτικες που μεχρι το 90 ηταν ΕΣΣΔ
O Μητσοτακης θα μας ριξει στον πατο κατω και απο Βουλγαρια, μονο αυτοι ειναι χειροτερα απο εμας προς το παρον
![]()
Τις Βαλτικες χωρες τις εχω ψωμοτυρι εδω και χρονιαΦίλε μου οι Βαλτικές είναι πολύ μπροστά ήδη απο δεκαετία του 2000, με πρώτη την Εσθονία που ήταν τα φθηνά εργατικά της Nokia, και έγινε hi-tech friendly πολύ γρήγορα. Αν ανέβεις σε αυτές τις χώρες και δεις τις αμαξάρες, τη χαλαρότητα στα μούτρα τους, τις παιδικές χαρές γεμάτες μωρά, θα κλάψεις! (Εννοείται και μουνάρες κάθε είδους)
Ποιες Βαλτικές ρε τύποι?Φίλε μου οι Βαλτικές είναι πολύ μπροστά ήδη απο δεκαετία του 2000, με πρώτη την Εσθονία που ήταν τα φθηνά εργατικά της Nokia, και έγινε hi-tech friendly πολύ γρήγορα. Αν ανέβεις σε αυτές τις χώρες και δεις τις αμαξάρες, τη χαλαρότητα στα μούτρα τους, τις παιδικές χαρές γεμάτες μωρά, θα κλάψεις! (Εννοείται και μουνάρες κάθε είδους)