satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.157
- Πόντοι
- 5.956
Δουλεύει στον πρωτογενή τομέα και νιώθει την αγροτιά από πρώτο χέρι.Και ο Κούλης αγρότης είναι, πήρε και αποζημίωση για πενήντα ρίζες ελιές, σας νοιώθει..
Δουλεύει στον πρωτογενή τομέα και νιώθει την αγροτιά από πρώτο χέρι.Και ο Κούλης αγρότης είναι, πήρε και αποζημίωση για πενήντα ρίζες ελιές, σας νοιώθει..
Δεν το νομίζω...Σειρα εχει ο Κωστακης Καραμανλης.
Θα τους πετσοκοψει ολους ο Κουλης.
Βεβαίως κύριε μου... Ιδού.Μεγάλε ηγέτη ανέβασε κανα κωλαράκι να αποκτήσει ουσία το νήμα![]()
Γι' αυτό είσαι ηγέτηςΒεβαίως κύριε μου... Ιδού.
Ερχονται και οι Γερμανικες εκλογες που το AfD παει τραινοΔεν το νομίζω...
Μετά τίς αμερικανικές εξελίξεις βλέπουμε σέ όλους τί κωλοτουμπες κάνουν....
Και αυτό είναι μία προσπάθεια τούς να πάνε σέ άλλο καράβι τό οποίο θά γέρνει και δεξιά κιόλας, διότι το υπάρχον αρχίζει και βουλιάζει.....
Τό θέμα είναι πότε εμείς θα αλλάξουμε την παράνοια....Ερχονται και οι Γερμανικες εκλογες που το AfD παει τραινο
Θα ακολουθησουμε, με καποια διαφορα φασης ως συνηθωςΤό θέμα είναι πότε εμείς θα αλλάξουμε την παράνοια....
Πως τα κατάφερες σε ολόκληρο σεντόνι να μην έχεις πέσει σε ΤΙΠΟΤΑ μέσα ρε τσακάλι;Ωπα
Επι ΣΥΡΙΖΑ υπηρξε ΔΙΕΛΕΥΣΗ λαθρομεταναστων προς χωρες της ΕΕ που προσφεραν επιδοματα
Η ΝΔ, περαν του οτι ανοιξε τα συνορα στα Αλβαναρια απο το 90, ΣΗΜΕΡΑ επιδοτει την λαθρομεταναστευση με ορθανοιχτα συνορα και επιδοματα και σπιτια που δινει σε Μαροκινους και αλλους απιθανους ωστε να παραμενουν στην Ελλαδα
Μονο σε Αθηνα και Θεσσαλονικη νοικιαζονται γυρω στα 3500 διαμερισματα σε λαθρο απο ΜΚΟ οπως της αδερφης του, η οποια επιδοτειται απο τους φορους μας
Σχετικα με τα Σκοπια, η ΝΔ θα μπορουσε να ακυρωσει την συμφωνια λογω της καταπατησης της απο την πλευρα των Σκοπιων, πραγμα που ΔΕΝ εκανε
Σχετικα με Τουρκια.
Η Ελλαδα ειναι η μοναδικη χωρα που συζηταει σημερα με τους Τουρκους, οταν ολοι τους εχουν απομονωμενους λογω του εκβιασμου για την εισοδο της Σουηδιας και της Φινλανδιας στο ΝΑΤΟ και λογω της θεσης της υπερ της Χαμας
Αντι αν αδραξουμε την ευκαιρια να τον γαμησουμε τωρα που Αμερικανοι αξιωματουχοι τον χαραχτηριζουν δικτατορα που συνδραμει τρομοκρατικες οργανωσεις, ο Μητσοτακης καλει τον Τουρκο ΥΠΕΞ για να διαπραγματυει το Αιγαιο
Δεν πληρωνουμε μεσω των φορων μας την Action Aid της Αλεξανδρας Μητσοτακη ωστε να νοικιαζει σπιτια σε Αλγερινους και Μαροκινους αιτουντες ασυλου?Πως τα κατάφερες σε ολόκληρο σεντόνι να μην έχεις πέσει σε ΤΙΠΟΤΑ μέσα ρε τσακάλι;
Ελλάς Ελλάς- Αντώνης Σαμαράς.Ελλας Ελλας τον ηπιε ο σαμαρας.
Ενταξει δεν θα χασει και πολλα η νδ κατι γεροντια τον στηριζαν.. που και παλι νδ θα ψηφισουν.
Νομιζω το λεγανε οταν ηταν στην πολιτικη ανοιξη.Ελλάς Ελλάς- Αντώνης Σαμαράς.
Αθάνατο σύνθημα.
Απο εκεί είναι το σύνθημα.Νομιζω το λεγανε οταν ηταν στην πολιτικη ανοιξη.
Καλυτερα να περιμενει και τον καραμανλη να κανουν μαζι ενα κομμα.Απο εκεί είναι το σύνθημα.
Ευκαιρία να ξανακάνει την Πολιτική Άνοιξη ο Σαμαράς.
Πού θα το ιδρύσουν?Από το Βασίλη στη Ραφήνα που συχνάζει ο Καραμανλής ο Βου?Καλυτερα να περιμενει και τον καραμανλη να κανουν μαζι ενα κομμα.
Επί ΣΥΡΙΖΑ γινόντουσαν οι περιβόητες δηλώσεις περί "ελάτε όλοι, είστε καλοδεχούμενοι" και επί ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκαν οι φράχτες από τους γείτονες και κόπηκε η διέλευση προς ΕΕ.Ωπα
Επι ΣΥΡΙΖΑ υπηρξε ΔΙΕΛΕΥΣΗ λαθρομεταναστων προς χωρες της ΕΕ που προσφεραν επιδοματα
Από τις μεγαλύτερες μπαρούφες που συνεχίζετε και γράφετε, οι Αλβανοί γέμισαν τον τόπο ερχόμενοι με κάθε απίθανο τροπο ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.Η ΝΔ, περαν του οτι ανοιξε τα συνορα στα Αλβαναρια απο το 90,
Αυτά τα λες εσύ, δυστυχώς όσοι μας κατσικωθηκαν επιδοτούνται ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.ΣΗΜΕΡΑ επιδοτει την λαθρομεταναστευση με ορθανοιχτα συνορα και επιδοματα και σπιτια που δινει σε Μαροκινους και αλλους απιθανους ωστε να παραμενουν στην Ελλαδα
Μονο σε Αθηνα και Θεσσαλονικη νοικιαζονται γυρω στα 3500 διαμερισματα σε λαθρο απο ΜΚΟ οπως της αδερφης του, η οποια επιδοτειται απο τους φορους μας
Πάλι μαλακιες γράφεις, η νδ φώναζε με κάθε τόνο πως αν επικυρωθεί η συμφωνία είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να ανατραπεί.Σχετικα με τα Σκοπια, η ΝΔ θα μπορουσε να ακυρωσει την συμφωνια λογω της καταπατησης της απο την πλευρα των Σκοπιων, πραγμα που ΔΕΝ εκανε
Με την Τουρκία είσαι υποχρεωμένος να συζητάς γιατί εσύ έχεις το πρόβλημα με αυτούς, ούτε οι Σουηδοί, ούτε οι Φινλανδοί, ούτε οι Αμερικανοί, αυτοί κάνουν και λένε ότι θέλουν ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ είτε λόγω δύναμης και επιρροής ή λόγω απόστασης, εμείς η συζητάμε ή πιάνουμε τα όπλα. Ξέρω, ξέρω, εσύ θα γράψεις "ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ".Σχετικα με Τουρκια.
Η Ελλαδα ειναι η μοναδικη χωρα που συζηταει σημερα με τους Τουρκους, οταν ολοι τους εχουν απομονωμενους λογω του εκβιασμου για την εισοδο της Σουηδιας και της Φινλανδιας στο ΝΑΤΟ και λογω της θεσης της υπερ της Χαμας
Αντι αν αδραξουμε την ευκαιρια να τον γαμησουμε τωρα που Αμερικανοι αξιωματουχοι τον χαραχτηριζουν δικτατορα που συνδραμει τρομοκρατικες οργανωσεις, ο Μητσοτακης καλει τον Τουρκο ΥΠΕΞ για να διαπραγματυει το Αιγαιο
για την ωρα δεξια της νδουλας εχουμε την σλατινοπουλου και τον κεραλοιφα βελοπ, που ειναι παραμαγαζα της δηλαδη. Ο μονος που μπορει να τα βαλει πολιτικα μαζι τους βρισκεται δυστυχος παρανομα φυλακη.Θα ακολουθησουμε, με καποια διαφορα φασης ως συνηθως
Οποιος σοβαρος βγει δεξια της ΝΔ, θα ειναι αυτος που θα παρει την εξουσια
Συζητά κανένα άλλο κράτος, εκτός από εμάς , με απειλή πολέμου ?Επί ΣΥΡΙΖΑ γινόντουσαν οι περιβόητες δηλώσεις περί "ελάτε όλοι, είστε καλοδεχούμενοι" και επί ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκαν οι φράχτες από τους γείτονες και κόπηκε η διέλευση προς ΕΕ.
Από τις μεγαλύτερες μπαρούφες που συνεχίζετε και γράφετε, οι Αλβανοί γέμισαν τον τόπο ερχόμενοι με κάθε απίθανο τροπο ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.
Αυτά τα λες εσύ, δυστυχώς όσοι μας κατσικωθηκαν επιδοτούνται ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.
Πάλι μαλακιες γράφεις, η νδ φώναζε με κάθε τόνο πως αν επικυρωθεί η συμφωνία είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να ανατραπεί.
Με την Τουρκία είσαι υποχρεωμένος να συζητάς γιατί εσύ έχεις το πρόβλημα με αυτούς, ούτε οι Σουηδοί, ούτε οι Φινλανδοί, ούτε οι Αμερικανοί, αυτοί κάνουν και λένε ότι θέλουν ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ είτε λόγω δύναμης και επιρροής ή λόγω απόστασης, εμείς η συζητάμε ή πιάνουμε τα όπλα. Ξέρω, ξέρω, εσύ θα γράψεις "ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ".
Αυτοί κι αν είναι πολιτικοί ογκόλιθοι.για την ωρα δεξια της νδουλας εχουμε την σλατινοπουλου και τον κεραλοιφα βελοπ, που ειναι παραμαγαζα της δηλαδη. Ο μονος που μπορει να τα βαλει πολιτικα μαζι τους βρισκεται δυστυχος παρανομα φυλακη.
Ακου να μαθαίνεις νεαρέ. Αποποινικοποίησε τη μοιχεία (αμέσως μόλις βγήκε, το '81) γιατι ήτο πήδουλας μέγας και ο ίδιος. Ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μαργαρίτα, και σε ηλικία 70 ετών, κυκλοφορούσε ανοιχτά με την 35χρονη αεροσυνοδό της Ολυμπιακής Δήμητρα Λιάνη, την οποία μετά παντρεύτηκε. Εχει εξώγαμο στη Σουηδία (μουνάρα) και λέγεται ότι υπουργοποιούσε όσους πηδούσε τις γυναίκες και τις κόρες τους. Θα τον ψήφιζες?Δεν γνωρίζω τι έκανε ο Ανδρέας γιατί όταν ήταν πρωθυπουργός εγώ δεν είχα γεννηθεί ακόμα, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη για κάτι που δεν έζησα.