spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
ρε ουστ το παλιοσκυλο
που το παιζει και δυσκολη
τσαμπα αξια της εδωσες μεγαλε
που το παιζει και δυσκολη
τσαμπα αξια της εδωσες μεγαλε
Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το ποτε σταματατε να ασχολειστε με μια κοπελα και ποσες ευκαιριες της δινεται ωστε να βγειτε
η για να την γνωρισεται καλυτερα για παραδειγμα εχω μια κοπελα την οποια την εχω παρει τηλεφωνο καποιες φορες ανα πολυ αραια διαστηματα
και ολο μου λεει οτι εχει δουλεια και οτι πρεπει να κλεισουμε πριν μερικους μηνες ειχε δειξει ενα ενδιαφερον εγω λεω κατα την γνωμη μου να
διαγραψω τελειως το τηλ της οπως εχω κανει με αρκετες αλλες κατα καιρους και να μην ξανασχοληθω τι λετε ? αρκετα με τσαντισε εχω καταλαβει
πως αν δεν θελεις καποιον υπαρχει μια μεγαλη ποικιλομορφια τροπων για να το δειξεις
αστο τυπε η γκομενα δεν σε γουσταρει να ξερεις.Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το ποτε σταματατε να ασχολειστε με μια κοπελα και ποσες ευκαιριες της δινεται ωστε να βγειτε
η για να την γνωρισεται καλυτερα για παραδειγμα εχω μια κοπελα την οποια την εχω παρει τηλεφωνο καποιες φορες ανα πολυ αραια διαστηματα
και ολο μου λεει οτι εχει δουλεια και οτι πρεπει να κλεισουμε πριν μερικους μηνες ειχε δειξει ενα ενδιαφερον εγω λεω κατα την γνωμη μου να
διαγραψω τελειως το τηλ της οπως εχω κανει με αρκετες αλλες κατα καιρους και να μην ξανασχοληθω τι λετε ? αρκετα με τσαντισε εχω καταλαβει
πως αν δεν θελεις καποιον υπαρχει μια μεγαλη ποικιλομορφια τροπων για να το δειξεις
αστο τυπε η γκομενα δεν σε γουσταρει να ξερεις.
σβησε το τηλ τις και συνεχισε για αλλες παραλιες.
ωραιος κομης του κωλου εισαι..Αυτο θα κανω οπως εκανα και με μια αλλη και τωρα που την εγραψα ερχεται και μου μιλαει αλλα εγω πλεον δεν της δινω σημασια
να πανε να γαμιθουν τα μαλακιστιρια εχει και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια
Η γυναίκα θέλει αιφνιδιασμό. Αν της δώσεις χρόνο να σκεφτεί θα αρχίσει το ένα να της μυρίζει και το άλλο να της βρωμάει. Όσο πιο πολύ σε σκέφτεται τόσο περισσότερο βρίσκει αρνητικά (γιατί δεν σκέφτονται τα θετικά ρώτα τις γυναίκες του φόρουμ).
Οπότε άστο. Μετά από τόσο καιρό δεν παίζει πια.
εμενα παλι η μαμα μου μου ελεγε να προσεχω, διοτι ο απο κατω γκαστρωνεται..Όταν ήμουν 5 χρονώ ο παππούς μου έλεγε:
Τίπε παιδί μου ένα πράγμα να ξέρεις στη ζωή: Αν χάσεις μια δραχμούλα ίσως κάποτε να τη ξαναβρείς. Όμως, ένα πήδημα που δεν έριξες δεν θα το ξαναβρείς ποτέ!
Τι ενοεις ρε μεγαλε για καντο πιο λιανα