Νέα

Διαγραφή τηλεφώνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
ρε ουστ το παλιοσκυλο
που το παιζει και δυσκολη
τσαμπα αξια της εδωσες μεγαλε

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το ποτε σταματατε να ασχολειστε με μια κοπελα και ποσες ευκαιριες της δινεται ωστε να βγειτε
η για να την γνωρισεται καλυτερα για παραδειγμα εχω μια κοπελα την οποια την εχω παρει τηλεφωνο καποιες φορες ανα πολυ αραια διαστηματα
και ολο μου λεει οτι εχει δουλεια και οτι πρεπει να κλεισουμε πριν μερικους μηνες ειχε δειξει ενα ενδιαφερον εγω λεω κατα την γνωμη μου να
διαγραψω τελειως το τηλ της οπως εχω κανει με αρκετες αλλες κατα καιρους και να μην ξανασχοληθω τι λετε ? αρκετα με τσαντισε εχω καταλαβει
πως αν δεν θελεις καποιον υπαρχει μια μεγαλη ποικιλομορφια τροπων για να το δειξεις

σβηστο και μην ασχολεισαι

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
:2funny: οχι ρε !! μη το διαγραψεις...προσπαθησε πιο συχνα...παρτην καθημερινα πρωι πρωι ,ειναι η καλυτερη ωρα για να την ριξεις..χμ.. :think: :think: :think: κατα τις 7μιση περιπου νομιζω ειναι το ιδανικο...δοκιμασμενο 100%  :rockon: :rockon:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
basika an den einai ston kuklo sou diladi den uparxei periptosi na gineis roba meso koinon gnoston gine ligo kafros kai partin koules ores poy lene kai apopano kai peze to sovaros se pira gia na vgoyme avrio klp. plaka tha exei

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το ποτε σταματατε να ασχολειστε με μια κοπελα και ποσες ευκαιριες της δινεται ωστε να βγειτε
η για να την γνωρισεται καλυτερα για παραδειγμα εχω μια κοπελα την οποια την εχω παρει τηλεφωνο καποιες φορες ανα πολυ αραια διαστηματα
και ολο μου λεει οτι εχει δουλεια και οτι πρεπει να κλεισουμε πριν μερικους μηνες ειχε δειξει ενα ενδιαφερον εγω λεω κατα την γνωμη μου να
διαγραψω τελειως το τηλ της οπως εχω κανει με αρκετες αλλες κατα καιρους και να μην ξανασχοληθω τι λετε ? αρκετα με τσαντισε εχω καταλαβει
πως αν δεν θελεις καποιον υπαρχει μια μεγαλη ποικιλομορφια τροπων για να το δειξεις
αστο τυπε η γκομενα δεν σε γουσταρει να ξερεις.
σβησε το τηλ τις και συνεχισε για αλλες παραλιες.

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
αστο τυπε η γκομενα δεν σε γουσταρει να ξερεις.
σβησε το τηλ τις και συνεχισε για αλλες παραλιες.

Αυτο θα κανω οπως εκανα και με μια αλλη και τωρα που την εγραψα ερχεται και μου μιλαει αλλα εγω πλεον δεν της δινω σημασια
να πανε να γαμιθουν τα μαλακιστιρια εχει και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια  :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Αυτο θα κανω οπως εκανα και με μια αλλη και τωρα που την εγραψα ερχεται και μου μιλαει αλλα εγω πλεον δεν της δινω σημασια
να πανε να γαμιθουν τα μαλακιστιρια εχει και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια  :grin:
ωραιος κομης του κωλου εισαι..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Όταν ήμουν 5 χρονώ ο παππούς μου έλεγε:

Τίπε παιδί μου ένα πράγμα να ξέρεις στη ζωή: Αν χάσεις μια δραχμούλα ίσως κάποτε να τη ξαναβρείς. Όμως, ένα πήδημα που δεν έριξες δεν θα το ξαναβρείς ποτέ!

Ξέρεις πόσες φορές τον έχω θυμηθεί?

Η γυναίκα θέλει αιφνιδιασμό. Αν της δώσεις χρόνο να (σε) σκεφτεί θα αρχίσει το ένα να της μυρίζει και το άλλο να της βρωμάει. Όσο πιο πολύ σε σκέφτεται τόσο περισσότερο βρίσκει αρνητικά (γιατί δεν σκέφτονται τα θετικά ρώτα τις γυναίκες του φόρουμ).

Οπότε άστο. Μετά από τόσο καιρό δεν παίζει πια.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η γυναίκα θέλει αιφνιδιασμό. Αν της δώσεις χρόνο να σκεφτεί θα αρχίσει το ένα να της μυρίζει και το άλλο να της βρωμάει. Όσο πιο πολύ σε σκέφτεται τόσο περισσότερο βρίσκει αρνητικά (γιατί δεν σκέφτονται τα θετικά ρώτα τις γυναίκες του φόρουμ).

Οπότε άστο. Μετά από τόσο καιρό δεν παίζει πια.

μεγαλη κουβεντα.ετσι ακριβως ειναι.την γυναικα δεν πρεπει να της δωσεις την ευκαιρια να γινει "υποκειμενο",θελει αμεση επιθεση, να μην της δωσεις χωρο και χρονο για σκεψη,βεβαια χρειαζεται ταλεντο και εξευδικευμενες δυνατοτητες για να το πετυχεις αυτο,και στην τελικη αν το χεις για μια που δεν το καταλαβαινει δεν αξιζει να ασχολεισαι,αστην στο βασιλειο της μιζεριας της και μην την ενοχλεις...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Όταν ήμουν 5 χρονώ ο παππούς μου έλεγε:

Τίπε παιδί μου ένα πράγμα να ξέρεις στη ζωή: Αν χάσεις μια δραχμούλα ίσως κάποτε να τη ξαναβρείς. Όμως, ένα πήδημα που δεν έριξες δεν θα το ξαναβρείς ποτέ!
εμενα παλι η μαμα μου μου ελεγε να προσεχω, διοτι ο απο κατω γκαστρωνεται..

παπαρια ! ολο ξαπλες παιζω και παιδι ΔΕΝ πιανω..  :P

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Τι ενοεις ρε μεγαλε για καντο πιο λιανα

Ίσως εννοεί ότι δεν είναι ανάγκη όταν δεν μας κάθεται μια γκόμενα να την βρίζουμε . Εσύ δεν έχεις κάνει το αντίστοιχο σε κοπέλα ; Για παράδειγμα , μπορεί να έκανες σεξ με μια κοπέλα , αλλά , πάλι για παράδειγμα , κάτι να σε χάλασε και να το ξέκοψες μετά ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom