Νέα

Διαγραφή τηλεφώνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το ποτε σταματατε να ασχολειστε με μια κοπελα και ποσες ευκαιριες της δινεται ωστε να βγειτε
η για να την γνωρισεται καλυτερα για παραδειγμα εχω μια κοπελα την οποια την εχω παρει τηλεφωνο καποιες φορες ανα πολυ αραια διαστηματα
και ολο μου λεει οτι εχει δουλεια και οτι πρεπει να κλεισουμε πριν μερικους μηνες ειχε δειξει ενα ενδιαφερον εγω λεω κατα την γνωμη μου να
διαγραψω τελειως το τηλ της οπως εχω κανει με αρκετες αλλες κατα καιρους και να μην ξανασχοληθω τι λετε ? αρκετα με τσαντισε εχω καταλαβει
πως αν δεν θελεις καποιον υπαρχει μια μεγαλη ποικιλομορφια τροπων για να το δειξεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατι να το διαγραψεις;δωστο εδω να κανουμε και φαρσες αν θες θα ελεγα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καποιεs φορεs??????? Κι ακομα επιμενειs????

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η μαλακια ειναι οτι δεν υπαρχει στανταρ μεθοδος σε αλλες αποδιδει το κυνηγι σε αλλες το γραψιμο. οπως την κοβεις. γενικα παντως μετα απο 3-4 προσπαθειες ειναι καπως υποτιμητικο για τον εαυτο σου να ασχολεισαι

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
σβηστο ρε και μην ξανασχοληθεις.αν το ηθελε να συναντηθητε θα το ειχες καταλαβει.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το ποτε σταματατε να ασχολειστε με μια κοπελα και ποσες ευκαιριες της δινεται ωστε να βγειτε
η για να την γνωρισεται καλυτερα για παραδειγμα εχω μια κοπελα την οποια την εχω παρει τηλεφωνο καποιες φορες ανα πολυ αραια διαστηματα
και ολο μου λεει οτι εχει δουλεια και οτι πρεπει να κλεισουμε πριν μερικους μηνες ειχε δειξει ενα ενδιαφερον εγω λεω κατα την γνωμη μου να
διαγραψω τελειως το τηλ της οπως εχω κανει με αρκετες αλλες κατα καιρους και να μην ξανασχοληθω τι λετε ? αρκετα με τσαντισε εχω καταλαβει
πως αν δεν θελεις καποιον υπαρχει μια μεγαλη ποικιλομορφια τροπων για να το δειξεις

κοίτα να δείς.Ως εμπειροτερότερος θα ήθελα να σου δώσω την εξής συμβουλή:Πριν διαγράψεις το τηλέφωνο της δώστο στους τοπ 50 αξιολογητές τουτουνού του σαίτιου και αυτοί ξέρουν τί θα κάνουν.Αποκλειστικά για σένα με αγάπη!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κοίτα να δείς.Ως εμπειροτερότερος θα ήθελα να σου δώσω την εξής συμβουλή:Πριν διαγράψεις το τηλέφωνο της δώστο στους τοπ 50 αξιολογητές τουτουνού του σαίτιου και αυτοί ξέρουν τί θα κάνουν.Αποκλειστικά για σένα με αγάπη!
α ωραια ....θα γαμησουμε και μεις.... :dancing:

και ελεγα τοσο καιρο τι κερδιζω που μαι εκτος αξιολογητης..... :think:

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
η μαλακια ειναι οτι δεν υπαρχει στανταρ μεθοδος σε αλλες αποδιδει το κυνηγι σε αλλες το γραψιμο. οπως την κοβεις. γενικα παντως μετα απο 3-4 προσπαθειες ειναι καπως υποτιμητικο για τον εαυτο σου να ασχολεισαι

Μπα δεν θα ξανασχοληθω δεν παει να γαμιθει το μαλακισμενο ποια νομιζει οτι ειναι και χαρη της κανω στην τελικη που ασχολουμε

Επισκέπτης
δωσε το τηλεφωνο στον αγιανα ή στο τερατακι ή στον γιωργο58 κλπ κλπ να τη γαμησουν αυτοι!!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Απλα διαγραψε το και προχωρα ..... δεν σε θελει...

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Μπα δεν θα ξανασχοληθω δεν παει να γαμιθει το μαλακισμενο ποια νομιζει οτι ειναι και χαρη της κανω στην τελικη που ασχολουμε

μα φυσικα...... μετα απο τοσες χυλοπιττες ........

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575

RESPECT !!!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Το οποίο πώς απέκτησες; Μπορείς να μας πεις το περιστατικό για να βγάλουμε καλλίτερη άκρη;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
9+2=11
4+4=8
11*8=88

Όλο μαζί 11888
Τυχαίο?
Δε νομίζω..

:2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Στον πηγαιμό για Ηραίο δεν είχα πρόβλημα πήγαμε τραινάκι. Στην επιστροφή που ήμουν μόνος και βασιζόμουν στις ταμπέλες έστριψα στην πρώτη που βρήκα και μάλλον πήγα από τον υπο κατασκευή, τον καινούργιο! Πολύ στροφιλίκι ρε φίλε...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Στον πηγαιμό για Ηραίο δεν είχα πρόβλημα πήγαμε τραινάκι. Στην επιστροφή που ήμουν μόνος και βασιζόμουν στις ταμπέλες έστριψα στην πρώτη που βρήκα και μάλλον πήγα από τον υπο κατασκευή, τον καινούργιο! Πολύ στροφιλίκι ρε φίλε...

Είναι λίγο μανίκι μέχρι να τελειώσει αλλά θα κάνεις το μισό χρόνο..

Στο IPANEMA πήγες??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom