Νέα

Διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
τυπε ωραιο θα ηταν οι γυναικες να ειχαν λιγοτερες αναστολές αλλα δυστυχως εγω βλέπω πως οι περισσοτερες έχουν ενα καρο κολληματα τα οποια καμια φορά ουτε που φανταζομαστε.

Οποτε για αυτο και καταφευγουμε συχνα στη λυση του αγοραιου έρωτα για να ζησουμε λιγάκι ευχάριστα την συντομη ζωή μας απο τον ματαιο τουτο κοσμο.
Γεια σου ρε μασαζο ποιητή! :hi: :kneel:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο σεξουαλικό ερέθισμα είναι ενω η κατά 40 χρόνια μεγαλύτερη γκομενα σου κάνει ένα τσιμπούκι με τα ούλα του να βλέπεις στο κομοδίνο το παρακάτω.
Η να την φοραει και οταν σου κανει τσιμπουκι να μεινει πανω στον πουτσο σου....Μαγεια...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Προβληματιστηκα σημερα..τυπος μου την επεσε μεσω φβ και με ρωτησε ηλικια. Τον ρωτησα ποσο με κανει κ μ ειπε 25 οταν του ειπα οτι πλεον ειμαι 28 σα να μη χαρηκε ιδιαιτερα. Τι γινεται??

Δεν ξερω κατα ποσο θες να μαθεις την απαντηση στο ερωτημα σου σχετικα με το τι γινεται;

Καθε γυναικα που εχει περασει τα 25, σαφως και ειναι ερωτευσιμη και μπορει να ζει τη ζωη της και να χαιρεται το σεξ τον ερωτα κτλπ. Δεν ειναι ομως για γαμο και δημιουργια οικογενειας ή για σχεση.

Το 90% των αντρων δεν θα κοιταξουν καν ποσο ειναι μια γυναικα ουτε καν πως ειναι. Εκει εχουν καταντησει λογω του οτι δεν εχουν επιλογες στη ζωη τους. Δεν εχουν φροντισει να εχουν επιλογες. Δεν εχουν αντρικο τροπο ζωης και μοιραια δεχονται το οτι τους κατσει ειτε ερωτικα ειτε επαγγελματικα ειτε κοινωνικα στη ζωη τους. Στο θεμα μουνι, παρακαλανε και γενικα ειναι πεινασμενοι και αμπαλοι. Κορυφαιες στιγμες τους οταν εχουν σχεση με τη χ κοπελα και πιστευουν σε αγαπες και λουλουδια. Τραγικες καταληξεις, οι γαμοι τους και οι καταληξεις τους.

Με ολους αυτους, φυσικα δεν θα ειχες κανενα προβλημα, οσο και να εισαι οπως και εισαι και οτι χαρακτηρα και να εχεις.

Ο τυπος που μιλησες εκει, δεν ξερουμε καν τι παιζει με αυτον ή αν ειναι οντως πραγματικο στορυ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ενας αντρας που εχει επιλογες, δεν θα ασχοληθει ποτε με μια κοπελα ανω των 25. Απλα. Αν θα το κανει, θα το κανει για λογους πειραματισμου, να δει τι παιζει. Σπανια ομως.

Οσο περνανε τα χρονια, τα κοντερ γραφουν, τα καθε ειδους κοντερ και ειδικα τα εγκεφαλικα κοντερ. Οταν η αλλη ειναι 30 ετη στο καψιμο και εχει ζησει τα οσα εχει ζησει...ας παει να καψει καναν αλλον. Απλα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το 90% των αντρων δεν θα κοιταξουν καν ποσο ειναι μια γυναικα ουτε καν πως ειναι. Εκει εχουν καταντησει λογω του οτι δεν εχουν επιλογες στη ζωη τους. Δεν εχουν φροντισει να εχουν επιλογες. Δεν εχουν αντρικο τροπο ζωης και μοιραια δεχονται το οτι τους κατσει ειτε ερωτικα ειτε επαγγελματικα ειτε κοινωνικα στη ζωη τους. Στο θεμα μουνι, παρακαλανε και γενικα ειναι πεινασμενοι και αμπαλοι.

Δηλαδή ποιος είναι ο αντρικός τρόπος ζωής στην Ελλάδα για να έχεις επιλογές;Να βάλεις στόχο ζωής να γίνεις πχ μπαρμαν για να γαμάς άλλη κάθε βράδυ;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δηλαδή ποιος είναι ο αντρικός τρόπος ζωής στην Ελλάδα για να έχεις επιλογές;Να βάλεις στόχο ζωής να γίνεις πχ μπαρμαν για να γαμάς άλλη κάθε βράδυ;

Εχεις βαλει κεντρο της ζωης σου το μουνι, που και σε αυτο ακομα απετυχες. Βαλε κεντρο της ζωης σου το πως θα βγαλεις δικα σου νομιμα λεφτα και μετα ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Μεγαλο παιδι εισαι, σταματα τις μαλακιες και ασχολησου με τον εαυτο σου. Παρε τη ζωη στα χερια σου και προχωρα.

Εχω βαρεθει να ακουω μαλακιες απο τυπακια σαν εσενα, ειστε πλεον παντου. Μια ζωη στη κλαψα και στα παραπονα, ολα σας φταινε. Ολα ειναι εναντιον σας. Το συστημα, οι γυναικες, ολα σας φταινε.

Ακομα και αυτοι που δεν ειναι στην ιδια κατασταση με εσας, σας φταινε και αυτοι. Επειδη παλαιψαν και πετυχαν, σας φταινε.

Ξερεις γιατι σας φταινε ολα;

Γιατι ειστε τεμπεληδες αρχικα και φυγοπονοι σε δευτερη φαση. Απο αυτα τα δυο απαρτιζεται το προβλημα σας. Εχετε ταυτιστει πλεον με αυτα και εχουν γινει φυση σας, δεν τα βλεπετε ως ξενιστες.

Παιδια ορφανα στους δρομους και τα εχουν καταφερει, παιδια απο διαλυμενες οικογενειες οτι να ναι με μηδεν υποδομες τα καταφεραν, μεταναστες απο το πουθενα, δουλεψαν σπουδασαν και εγιναν κατι. Εσεις...μια ζωη κλαψα και κακια σε οσους δεν ειναι σαν εσας. Μιζεροι και κακιασμενοι, αυτο ειστε.

Για αυτο δεν προκειται ποτε να δειτε λεφτα και μουνια. Απλα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τυπε ωραιο θα ηταν οι γυναικες να ειχαν λιγοτερες αναστολές αλλα δυστυχως εγω βλέπω πως οι περισσοτερες έχουν ενα καρο κολληματα τα οποια καμια φορά ουτε που φανταζομαστε.
Μα αγαπητέ μου, τι να την κάνεις την 5 χρόνια μεγαλύτερη, να την πας στις κούνιες;

Ενώ αν ήταν καμιά γκιλφόνα, σίγουρα θα την ιντρίγκαρε να σε ξεκοκκαλίσει...
URL]]

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Μα αγαπητέ μου, τι να την κάνεις την 5 χρόνια μεγαλύτερη, να την πας στις κούνιες;

Ενώ αν ήταν καμιά γκιλφόνα, σίγουρα θα την ιντρίγκαρε να σε ξεκοκκαλίσει... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_338.gif[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny:

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Όσο μεγαλύτερη η γυναίκα, τόσο μεγαλύτερο και το μουνί της και το στόμα της.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Όσο μεγαλύτερη η γυναίκα, τόσο μεγαλύτερο και το μουνί της και το στόμα της.

Δεν ειναι και απολυτο αυτο...
υπαρχουν και μεγαλουτσικες(40+), που με την μαλακια που τις δερνει, τις εχει φαει η αγαμια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε,
Το να γινουμε μπαρμαν για να γαμαμε, τα λεγαμε οταν ημασταν 16 χρονων

Δεν υπαρχει σωτηρια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε τύπε,

Δυστυχώς όμως δεν το κυνηγήσαμε.

Και παρακαλάμε τώρα τα μπάζα,ενώ αυτοί γαμάνε τον αφρό από πιτσιρίκες μέχρι μιλφ.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Ρε τύπε,

Δεν υπαρχει σωτηρια

Δεν πιστευω να υπονοεις οτι ο sad man ειναι καθυστερημενος ??  :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Μιλάω πάντα για την ίδια γυναίκα,γιατί εννοείται πως παίζουν 35άρες που κάτι 20χρονα μπάζα τα πατάνε κάτω..

Εγώ αν γουστάρα τόσο πολύ σαν άνθρωπο/εμφάνιση μια 35άρα και ήθελα να αράξω μαζί της,θα προτιμούσα την 27χρονη εκδοχή της.
Θεωρώ ότι μια γκόμενα στα 27 της,έχοντας περάσει τη φάση σπουδές-πάρτι-ταξιδια-ψάξιμο,είναι καλύτερα στο κεφάλι από την 35χρονη εκδοχή της και φθσικά στο σώμα.

Νιώθω πραγματικά σαν να μου δώσεις ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο με 300.000 χιλιόμετρα,που έχουν αρχίζει να τρίζουν τα πλαστικά,να τρώει λάδια,κ.λ.π.
Που οι προηγούμενοι το ξεκώλιασαν στα μπαντιλίκια και πρέπει τώρα εγώ να το φορτωθώ..

Οσο νεοτερη τοσο καλυτερα συνηθως...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όταν περάσουν τα 30 έτη οι γυναίκες σε μια ερωτική σχέση δεν έχουν τίποτα να δώσουν εκτός από το κορμί τους διότι το μυαλό τους το έχουν συνεχώς στο χρήμα ενώ την ψυχή τους την έδωσαν για πάντα σε κάποιον άντρα πριν από πολλά πολλά χρόνια!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Όταν περάσουν τα 30 έτη οι γυναίκες σε μια ερωτική σχέση δεν έχουν τίποτα να δώσουν εκτός από το κορμί τους διότι το μυαλό τους το έχουν συνεχώς στο χρήμα ενώ την ψυχή τους την έδωσαν για πάντα σε κάποιον άντρα πριν από πολλά πολλά χρόνια!

Πωωωω ρε φίλε, ποια σε έκαψε?

Π

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εχεις επιχειρηματα να στηριξεις αυτο που γραφεις ή απλα ετσι γραφεις για να γραψεις και εσυ κατι να περασει η ωρα;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

:2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ρε φίλε, υπάρχουν και τέτοιες αλλά όχι όλες!!!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Θα σου πω απτη πειρα μου, συνολικα στη ζωη μου εχω ερωτευτει 3 φορες. Ο πρωτος ερωτας βεβαια ηταν πλατωνικος οποτε δε θα τον συμπεριλαβω και θα πω 2.
Στη πρωτη ειπα οτι δε θα ερωτευτω αλλον, οταν ηρθε ο δευτερος ειπα οτι αυτος ειναι ο μεγαλυτερος ερωτας μου και μεχρι σημερα αυτο πιστευω, αλλα ξερω μεσα μου οτι θα ερωτευτω ξανα και ξανα και ξανα και καθε φορα θα ειναι διαφορετικα.
Εως οτου βρω τον συμβατο ανδρα που θα νιωσουμε το ιδιο, θα εχουμε κοινους στοχους και επικοινωνια και θα πορευτουμε μαζι..

δε ξερω που πατε κ βρισκετε τις γυναικες που ειναι πουτανες στη ψυχη και τους ενδιαφερει μονο το χρημα και η καλοπεραση αλλα ξερω οτι δεν ειναι η πλειοψηφια..
θα ηταν λοιπον σοφοτερο να αναλογιστε αν στραβος ειναι ο γιαλος η αν στραβα αρμενιζετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom