STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
ΩΡΑΙΟΣ !!!!!
ΩΡΑΙΟΣ !!!!!
Συν Αθήνα και χειρα κινει. Άμα περιμένεις μόνο να στην πέσουν, χαιρετίσματα. Βαλε και συ το χεράκι σου. Ειδαλλως θα γαμας του Αγίου πουτσου.
προ 6μήνου, παλιά γνωστή από προηγούμενο επαγγελματικό χώρο, την πετυχαίνω σε μια έκθεση και το ένα φέρνει το άλλο, βγαίνουμε...
πάνω στο 30λεπτο που φτάνουμε στο μπαράκι να πιούμε ένα ποτό μου λέει. Χ έχω 2 χρόνια να πιάσω πούτσο...
φύγαμε για ξενοδοχείο κολλητά ώστε να το θυμηθεί.
Ηλικία της 42, ηλικία μου κάπου εκεί
Τότε γραψτην στα @@@@@ σου και μην χάνεις το χρονο σου.
Πόσο μεγαλύτερη τύπε;Bγηκα με μια μεγαλυτερη τις προαλλες και μου σπασε τα αρχιδια με την ηλικια. Ανενδοτη με μικροτερο δεν κάνει τιποτα ειπε.
Πόσο μεγαλύτερη τύπε;
Απογοήτεψις...5 χρονια ρε τυπε σιγα τα αυγα ....
ωχ μωρε και εσυ πες της οτι ειπες ψεματα για την ηλικια σου επειδη ηξερες οτι εχει θεμα για να δεις αντιδρασεις! παιξε μπαλαε ναι ρε τυπε αλλωστε ολες μας ξέρουν οτι πάμε για το γαμησι και επειδη αυτες το χρησιμοποιούν ως οπλο διαπραγματευσης δεν το δινουν εννοειται.
ωχ μωρε και εσυ πες της οτι ειπες ψεματα για την ηλικια σου επειδη ηξερες οτι εχει θεμα για να δεις αντιδρασεις! παιξε μπαλα
Όλες ο ταύρος..... Γεια σου πατριωτακι.Αυτα ειναι...40 χρονια διαφορα...ο ερως χρονια δεν κοιτα...
Ελλαδαρα δειξε τον δρομο...