xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.930
- Πόντοι
- 1.056
θα ερθω και εγω ντουντα καιζερ
θα ερθω και ΕΓΩ
ΚΑΙ εγώ μέσα
Άστο διαόλο με συγκινησατε θα έρθω και εγώ
Εγώ θα φέρω το φαΐ…
θα ερθω και εγω ντουντα καιζερ
θα ερθω και ΕΓΩ
ΚΑΙ εγώ μέσα
Άστο διαόλο με συγκινησατε θα έρθω και εγώ
Τύπε Ντούντα για να έρθουμε στο καταφύγιο σου θα πρέπει να έχεις φροντίσει να είναι πλήρως εξοπλισμένο .Εσύ θα δηλώσεις πρώτα μετάνοια στης Λαίδης το νήμα και μετά βλέπουμε...
Ο σώγαμπρος @athinaios44 κάπου μπορεί να στριμωχθεί σε ώρα ανάγκης...
Και κανόνισε να είσαι φρόνιμος στο νήμα απέναντι, μην έρθω επάνω και σου κάνω περιτομή ΓΚΡ...
Για να μην νομίζεις/ετε ότι λέω παπάτζες ορίστε ένα μέρος από το υπόγειο του γραφείου, 80 πόντους κολώνα τεθωρακισμένη και 60αρι δοκάρι.
Για να πέσει η συγκεκριμένη κατασκευή, θα πρέπει να ανοίξει η γη, άρα η Καλαμάτα θα έχει σμίξει με την Κρήτη και η Κυπαρισσία θα κάνει παρέα στη Ζάκυνθο (αφού μένω στην ενδοχώρα ~50 χλμ από τις θάλασσες).
Και μετα ολοι το χερι στην τσέπη να στηριξουμε τους φτωχους σαντορινιους που το καθε κοτετσι εκει κοστιζει ενα εκατομυριο.Αντε να γίνει ενας σεισμος να πέσουν μερικοι σοβαδες να πέσουν κ οι τιμές μετά να πάμε να χαρούμε ηλιοβασίλεμα στο Ημεροβίγλι
Τύπε Ντούντα για να έρθουμε στο καταφύγιο σου θα πρέπει να έχεις φροντίσει να είναι πλήρως εξοπλισμένο .
Θέρμανση , κλιματισμός , κρεβάτια με ηλεκτρικές κουβέρτες , ψυγείο φούλ με τρόφιμα , αποθήκη με τρόφιμα μακράς διάρκειας , έξω κότες , κατσίκια για φρέσκα αυγά - γάλα , και αν είναι δυνατόν και κάνα γκομενάκι , έτσι απλά για τη καυλάντα