kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.052
- Πόντοι
- 6.256
Σκίστη φίλε, δε θα χρειαστεί.Εγώ τουλάχιστον, έχω κάνει διαθήκη, εδώ και χρόνια.
Ανέλαβε ο Κικίλιας.
Θα ξεκινησει τα 112 για εκκενώσεις νήσων
Σκίστη φίλε, δε θα χρειαστεί.Εγώ τουλάχιστον, έχω κάνει διαθήκη, εδώ και χρόνια.
πες μας και για τι πόρτα έβαλες....Σιγά μην πάω...
Το υπόγειο (όσο φαίνεται - σε άλλες φωτογραφίες άλλων νημάτων - στην ουσία είναι υπερυψωμένο υπόγειο) θα το κάνω τσαντήρι σαν τους γύφτους στην ανάγκη. Η όλη κατασκευή είναι με αντισεισμικούς θώρακες (50αρες εξωτερικές κολώνες και δοκάρια) και γύρω στα 330 κυβικά οπλισμένο σκυρόδεμα (μαζί με τα θεμέλια). Αν δεν απατώμαι - τώρα δεν έχω την άδεια επάνω - ούτε θα τρέχω πολεοδομίες - πρέπει να μπήκαν και 45 τόννοι σίδηρος (μαζί με τους θώρακες) η κατασκευή είναι για 7.5 ρίχτερ....
Τώρα αποδεικτικά δεν ανεβάζω, τέσπα βλέπω να φιλοξενώ κορίτσια θα πέσει ντούντα κάτω από τις ελιές σύννεφο!
πες μας και για τι πόρτα έβαλες....
Που πάτε;Άστο διαόλο με συγκινησατε θα έρθω και εγώ
Πάντως τέτοια κινητοποίηση αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε όταν πέρσι πήγαινε κόρνα τη Θήβα στους σεισμούς
Στο άγνωστο τύπεΠου πάτε;
Εγω εδω είμαι.@Panos 1978
νιπλη ειναι καλη ευκαιρια για αγορα στην σαντορινη τωρα ή παιζει να μας το φαει ο γκρεμός στον πρώτο σεισμο?
δωσε μας τα φώτα σου...
Έχω πάειΣτο άγνωστο τύπε
Απο που προκύπτει αυτό;τελικά πρέπει να είναι σοβαρά τα πράγματα
Ευκαιρία να μας ξανασώσει ο πετυχημένος της πανδημίαςΚικίλιας έχει την κατάσταση υπό έλεγχο.
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τη Σαντορίνη - Κικίλιας: Υπάρχει εγρήγορση, εξετάζονται όλα τα στοιχεία
«Εξετάζονται όλα τα στοιχεία της σεισμικής δραστηριότητας, τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι τωρα είναι προληπτικά», είπε ακόμη ο κ. Κικίλιας καλώντας τουςwww.naftemporiki.gr
Ιησούς Κούλης ΝικάΕυκαιρία να μας ξανασώσει ο πετυχημένος της πανδημίας
Μητσοτακης μεχρι να σβησειΙησούς Κούλης Νικά
και Όλα τα Κακά Σκορπά