Νέα

Διαδοχικοί σεισμοί στη Σαντορίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.052
Πόντοι
6.256

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.049
Πόντοι
5.006
Σιγά μην πάω...
Το υπόγειο (όσο φαίνεται - σε άλλες φωτογραφίες άλλων νημάτων - στην ουσία είναι υπερυψωμένο υπόγειο) θα το κάνω τσαντήρι σαν τους γύφτους στην ανάγκη. Η όλη κατασκευή είναι με αντισεισμικούς θώρακες (50αρες εξωτερικές κολώνες και δοκάρια) και γύρω στα 330 κυβικά οπλισμένο σκυρόδεμα (μαζί με τα θεμέλια). Αν δεν απατώμαι - τώρα δεν έχω την άδεια επάνω - ούτε θα τρέχω πολεοδομίες - πρέπει να μπήκαν και 45 τόννοι σίδηρος (μαζί με τους θώρακες) η κατασκευή είναι για 7.5 ρίχτερ....
Τώρα αποδεικτικά δεν ανεβάζω, τέσπα βλέπω να φιλοξενώ κορίτσια θα πέσει ντούντα κάτω από τις ελιές σύννεφο!
πες μας και για τι πόρτα έβαλες....:coffee:
thorakismenes_portes_asfaleias_01.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.049
Πόντοι
5.006
νιπλη ειναι καλη ευκαιρια για αγορα στην σαντορινη τωρα ή παιζει να μας το φαει ο γκρεμός στον πρώτο σεισμο? :think:
δωσε μας τα φώτα σου...:woldman:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.565
Πόντοι
456
Πάντως τέτοια κινητοποίηση αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε όταν πέρσι πήγαινε κόρνα τη Θήβα στους σεισμούς ούτε όταν πριν το μεγάλο σεισμό στην Κρήτη τους πήγαινε επί κανένα δίμηνο τάπα.
Τότε έβγαιναν οι σεισμολόγοι στα κανάλια να μας καθησυχάσουν και να μας πουν το παρακολουθούν το φαινόμενο.
Τώρα για να μην μας καθησυχάζουν κάτι θα ξέρουν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.049
Πόντοι
5.006
Πάντως τέτοια κινητοποίηση αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε όταν πέρσι πήγαινε κόρνα τη Θήβα στους σεισμούς

ναι σιγα μην τρεξουμε να σωσουμε και τους γιουφτους ναπουμε...:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.401
Πόντοι
12.756
νιπλη ειναι καλη ευκαιρια για αγορα στην σαντορινη τωρα ή παιζει να μας το φαει ο γκρεμός στον πρώτο σεισμο? :think:
δωσε μας τα φώτα σου...:woldman:

ειμαι σε ανοιχτη επικοινωνία με το νησι .. οτι πέσει το αγόρασα κοψοχρονιά :coffee:
Ηδη ετοιμαζομαι να κλεισω και διακοπες εκει στην πρωτη ρωγμη που θα γινει :coffee:
Εχε το νου σου γιατι θα βγαλει και Santorini Pass ο Κυριακος

Ειμαι ετοιμος για αγορα 100 γαιδουρια που έχει εκει .. που μολις γινει ο χαλασμος θα τα χρειαστουν για την ανοικοδομηση , μπαζα , υλικα χτισιματος κτλ :coffee:
Αν δεν γινει τιποτα θα τα κανω τα γαιδουρια εταιρεια Οφ-Σορ και θα τα νοικιαζω σε τουριστες για να τους ανεβαζουν επανω απο το λιμανι , οπως κανουν τωρα
Γαιδορο-Uber ειμαι ετοιμος να ανοιξω , με εδρα την Αρουμπα , που εχω ενα ΑΦΜ που κάθεται :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.166
Πόντοι
2.596
2-1 τη Μαρσέιγ σκορ οι τολμηροί (το ξαργυρώνουμε εννοείται) τώρα κι ο Άσσος σχετικά αστάθμητος είναι, αλλά τι να παίξεις 1Χ διπλή ευκαιρία να πάρεις τι;

Λακάω πάω πέρα, αλλά βότκα απαγορεύεται, διότι θα παίζει το βίντεο ποδοσφαίρου :angel:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.045
Πόντοι
7.046
Κικίλιας έχει την κατάσταση υπό έλεγχο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.052
Πόντοι
6.256
Κικίλιας έχει την κατάσταση υπό έλεγχο.
Ευκαιρία να μας ξανασώσει ο πετυχημένος της πανδημίας

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.033
Πόντοι
1.011
Εγώ πιστεύω ότι με τόσους σεισμούς που έχει ήδη κάνει ,πρέπει να έχει "ξεθυμάνει" το/α ρήγματα! Αν ήταν να κάνει κανένα δυνατό πιστευώ ότι θα τον είχε κάνει ήδη!
Το ότι λένε στην τηλεόραση για μεγάλο σεισμό και τρομοκρατούν τον κόσμο εμένα μου κάνει περισσότερο για αντιπερισπασμό για τα τέμπη παρά για πραγματική ανησυχία !

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.003
Πόντοι
3.506
Το υποβρύχιο ρομπότ που στείλανε στα 500 Μ. βάθος,βρήκε ότι η καλντέρα του Κολούμπο,είναι γεμάτη με πολύτιμα μέταλλα (χρυσό,ασημί,αντιμόνιο και άλλα ) σε αναλογία ανά μετρικό τόνο ιζήματος, ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για τα παγκόσμια δεδομένα .
(Ρε μήπως ο Τραμπ μαζί με τη Γροιλανδία, θέλει να πάρει και τη Σαντορίνη; ...:think:...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom