You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαδοχικοί σεισμοί στη Σαντορίνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 557
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.721
- Πόντοι
- 216
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.157
- Πόντοι
- 3.506
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Οδηγίες στους ιδιοκτήτες σκαφών ώστε να είναι σε επιφυλακή
"Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατά τόπους λιμενικές αρχές έχουν ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες σκαφών να βρίσκονται σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που χρειαστεί εκκένωση της Σαντορίνης."
Ας το έχουν υπ όψη τα μέλη του bou. (Ως γνωστόν τα περισσότερα μελη,έχουν σκάφη και ας το κρύβουν)
"Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατά τόπους λιμενικές αρχές έχουν ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες σκαφών να βρίσκονται σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που χρειαστεί εκκένωση της Σαντορίνης."
Ας το έχουν υπ όψη τα μέλη του bou. (Ως γνωστόν τα περισσότερα μελη,έχουν σκάφη και ας το κρύβουν)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.975
- Πόντοι
- 9.931
Εγω αναρωτιέμαι αν με αυτη την σεισμική δραστηριότητα και ιδικά σε περίπτωση μεγάλου σεισμού υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθούν και άλλα ρήγματα;;
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 98.004
- Πόντοι
- 46.423

Σεισμοί στη Σαντορίνη: Ισχυρές δονήσεις 4,5 και 4,3 Ρίχτερ τα ξημερώματα - Δεκάδες σεισμοί πάνω από 3 Ρίχτερ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Επεκτάθηκαν τα μέτρα σε Πάρο, Αντίπαρο, Νάξο, Ανάφη, Ίο, Αμοργό - Γιατί οι πολίτες πρέπει να αδειάσουν τις πισίνες - Τι αποφασίστηκε στην σύσκεψη στο Μαξίμου, ποιο σενάριο εξετάζουν οι επιστήμονες

Σεισμοί στην Σαντορίνη: ΕΜΑΚ και χειριστές drones έχουν φτάσει στο νησί, σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις – Όλα τα μέτρα
Τα σημεία συγκέντρωσης στη Σαντορίνη σε περίπτωση ανάγκης - Πάνω από 200 σεισμοί το τελευταίο 24ωρο στις Κυκλάδες, συνεχίζονται οι δονήσεις

DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 81.928
- Πόντοι
- 47.129
Ναι τθπε παει αλυσιδωτά... θα ενεργοποιήσει και τα αλλα ρήγματα γυρω γυρω.Εγω αναρωτιέμαι αν με αυτη την σεισμική δραστηριότητα και ιδικά σε περίπτωση μεγάλου σεισμού υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθούν και άλλα ρήγματα;;
Αμα γίνει αυτό τέρμα η Ελλαδιτσα μας.
Θα μεταναστευσουμε στην Αλβανία και θα κανουμε μεροκάματα στους Αλβανούς για να ζήσουμε. Γυριζει ο τροχός..
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.449
- Πόντοι
- 2.596
Σιγά μην πάω...Θα μεταναστευσουμε στην Αλβανία και θα κανουμε μεροκάματα στους Αλβανούς για να ζήσουμε.
Το υπόγειο (όσο φαίνεται - σε άλλες φωτογραφίες άλλων νημάτων - στην ουσία είναι υπερυψωμένο υπόγειο) θα το κάνω τσαντήρι σαν τους γύφτους στην ανάγκη. Η όλη κατασκευή είναι με αντισεισμικούς θώρακες (50αρες εξωτερικές κολώνες και δοκάρια) και γύρω στα 330 κυβικά οπλισμένο σκυρόδεμα (μαζί με τα θεμέλια). Αν δεν απατώμαι - τώρα δεν έχω την άδεια επάνω - ούτε θα τρέχω πολεοδομίες - πρέπει να μπήκαν και 45 τόννοι σίδηρος (μαζί με τους θώρακες) η κατασκευή είναι για 7.5 ρίχτερ....
Τώρα αποδεικτικά δεν ανεβάζω, τέσπα βλέπω να φιλοξενώ κορίτσια θα πέσει ντούντα κάτω από τις ελιές σύννεφο!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.488
- Πόντοι
- 5.506
θα ερθω και εγω ντουντα καιζερΣιγά μην πάω...
Το υπόγειο (όσο φαίνεται - σε άλλες φωτογραφίες άλλων νημάτων - στην ουσία είναι υπερυψωμένο υπόγειο) θα το κάνω τσαντήρι σαν τους γύφτους στην ανάγκη. Η όλη κατασκευή είναι με αντισεισμικούς θώρακες (50αρες εξωτερικές κολώνες και δοκάρια) και γύρω στα 330 κυβικά οπλισμένο σκυρόδεμα (μαζί με τα θεμέλια). Αν δεν απατώμαι - τώρα δεν έχω την άδεια επάνω - ούτε θα τρέχω πολεοδομίες - πρέπει να μπήκαν και 45 τόννοι σίδηρος (μαζί με τους θώρακες) η κατασκευή είναι για 7.5 ρίχτερ....
Τώρα αποδεικτικά δεν ανεβάζω, τέσπα βλέπω να φιλοξενώ κορίτσια θα πέσει ντούντα κάτω από τις ελιές σύννεφο!
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.606
- Πόντοι
- 12.756
θα ερθω και ΕΓΩθα ερθω και εγω ντουντα καιζερ

troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.488
- Πόντοι
- 5.506
![]()
«Καμπανάκι» από Τούρκο καθηγητή: Τρεις από τις τέσσερις ενδείξεις για ηφαιστειακή έκρηξη έχουν συμβεί στη Σαντορίνη
«Εάν η έκρηξη συνοδεύεται από σεισμό, οι σεισμοί μπορεί να δημιουργήσουν κύματα σάρωσης που θα επηρεάσουν τα νησιά του Αιγαίου, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και την παράκτια ζώνη της χερσονήσου Τεκέ της Τουρκίας», λέει ο Δρ. Οβγκούν Αχμέτ Ερτσάνwww.protothema.gr
Ο Τουρκος λεει οτι υπάρχουν 3 απο τις 4 ενδείξεις για ηφαιστειακή έκρηξη![]()
Σόρρυ δηλαδή αν γίνει έκρηξη του ηφαιστείου με σεισμό, αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι τα...κύματα σάρωσης;
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.449
- Πόντοι
- 2.596
Δίνω χείρα φιλίας, λοιπόν τώρα είμαι στο στρατόπεδο (τη μπαράγκα του Καραγκιόζη) ρίχνω τη Μαρσέιγ και πάω στο γραφείο (είναι και γαμιστρώνα) να δείτε κάτι κολωνάρες θηρία ανήμερα!θα ερθω και εγω ντουντα καιζερ
ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.
Ακόμη κι ένα κοτέτσι να έχετε οπουδήποτε ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει....
Εδώ έκλεισε τις Τράπεζες ο Τσίπρας, το ξέρατε από πριν;
Και τότε σηκώθηκα κι έφυγα από Αθήνα...
Ακόμη κι ένα κοτέτσι να έχετε οπουδήποτε ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει....
Εδώ έκλεισε τις Τράπεζες ο Τσίπρας, το ξέρατε από πριν;
Και τότε σηκώθηκα κι έφυγα από Αθήνα...
Απολογισμός θετικός;
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 38.671
- Πόντοι
- 22.936
ΚΑΙ εγώ μέσαθα ερθω και ΕΓΩ![]()

cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.790
- Πόντοι
- 3.556
Άστο διαόλο με συγκινησατε θα έρθω και εγώΚΑΙ εγώ μέσα![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.652
- Πόντοι
- 12.756
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.718
- Πόντοι
- 6.256
Σκίστη φίλε, δε θα χρειαστεί.Εγώ τουλάχιστον, έχω κάνει διαθήκη, εδώ και χρόνια.
Ανέλαβε ο Κικίλιας.
Θα ξεκινησει τα 112 για εκκενώσεις νήσων