You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαδοχικοί σεισμοί στη Σαντορίνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 560
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 83.760
- Πόντοι
- 47.129
αν δεν ηταν σοβαρα τα πράγματα δε θα ανοιγα θεμα στο bourdela.comτελικά πρέπει να είναι σοβαρά τα πράγματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ανοιξα θεμα ηια να σωθούν ζωές !
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.692
- Πόντοι
- 2.596
Εσύ θα δηλώσεις πρώτα μετάνοια στης Λαίδης το νήμα και μετά βλέπουμε...ΚΑΙ εγώ μέσα![]()
Ο σώγαμπρος @athinaios44 κάπου μπορεί να στριμωχθεί σε ώρα ανάγκης...
Και κανόνισε να είσαι φρόνιμος στο νήμα απέναντι, μην έρθω επάνω και σου κάνω περιτομή ΓΚΡ...
Για να μην νομίζεις/ετε ότι λέω παπάτζες ορίστε ένα μέρος από το υπόγειο του γραφείου, 80 πόντους κολώνα τεθωρακισμένη και 60αρι δοκάρι.
Για να πέσει η συγκεκριμένη κατασκευή, θα πρέπει να ανοίξει η γη, άρα η Καλαμάτα θα έχει σμίξει με την Κρήτη και η Κυπαρισσία θα κάνει παρέα στη Ζάκυνθο (αφού μένω στην ενδοχώρα ~50 χλμ από τις θάλασσες).
Συνημμένα
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.692
- Πόντοι
- 2.596
Ξέχωρα από το χαβαλέ, δεν έχω κάποιον γνωστό που να είναι γεωλόγος, είτε κανένας φίλος να ξέρει κανέναν μέσα. Έναν συμμαθητή που τελείωσε το Γεωλογικό Αθηνών έχω να τον δω 30 χρόνια, ούτε ξέρω που βρίσκεται.αν δεν ηταν σοβαρα τα πράγματα δε θα ανοιγα θεμα στο bourdela.com
Το θέμα ξέρεις/ετε ποιο είναι;
ΕΓΙΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ!!!
Μαζί με τους αλλοδαπούς (νόμιμους και μη) δεν είσαστε τουλάχιστον 4.5 εκατομμύρια μόνιμοι εκεί πάνω;
Βάλε και 1.5 τη Θεσσαλονίκη πάμε κοντά στα 6 εκατομμύρια...
Που θα πάτε σε μια φάση αναταραχής;
Δεν είναι ανάγκη να γίνει κάποια θεομηνία είτε ένα επεισόδιο με τους κωλότουρκους, ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, μια πολιτική αναταραχή ρε φίλε, είναι μικρό το κακό;
Θεσσαλονίκη δεν ξέρω (γιατί μια φορά πέρασα απέξω) αν έχει διεξόδους διαφυγής, οι Αθηναίοι θα μπλοκάρετε μονομιάς, δύο εξόδους έχει η Πρωτεύουσα.
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.692
- Πόντοι
- 2.596
Για πες μας εσύ γιατί οι αποδόσεις στο Χ2 είναι διαφορετικές, λες να με πείραξε η βότκα;πες μας και για τι πόρτα έβαλες....![]()
Δίνω σκορ 2-1 που κάθεται προς στιγμή, με ανατροπή κιόλας στο λάηβ, με 68% κατοχή η Μαρσέιγ και μετά από 2 λεπτά με μαλακία πέναλτυ (ΟΚ κανονικό ήταν) γίνεται 2-2 και προς το τέλος 3-2...
Εγώ το είχα ως οποιαδήποτε στιγμή ως 2-1 (3.5 απόδοση) αλλά κάποιοι άλλοι αν το έριξαν ίσως να μην το ξαργύρωσαν, σταμάτα Γκαντέμη μπας και δουν κανένα καλύτερο κορίτσι, μετά θα κελαηδάνε απέναντι γιατί δεν δίνω προγνωστικά

ΨΨ @Pinoklis για σκέψου κι εσύ επί του ιδίου ερωτήματος, καλό θα σου κάνει.
Συνημμένα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 38.780
- Πόντοι
- 9.931
...Αυξάνεται η επιβατική κίνηση στα πλοία μετά τον σεισμό των 4,7 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σαντορίνης στις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής. Στα 1.100 άτομα το Blue Star CHIOS, τα ξημερώματα θα περάσει για Πειραιά. Οι περισσότεροι επιβάτες είναι Αλβανικής καταγωγής. Από τη Σαντορίνη έχουν αναχωρήσει εργάτες και προσωπικό από τα ξενοδοχεία.
Αρκετοί απ΄όσους φεύγουν από το νησί φοβούνται τσουνάμι...
Χεστηκαν πανω τους οι Αλβανοι και φεύγουν τρέχοντας
Χεστηκαν πανω τους οι Αλβανοι και φεύγουν τρέχοντας
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38.577
- Πόντοι
- 6.256
Πρόβλεψαν τα πακιστανοαλβανα οτι ερχεται πεινα φέτος στο νησι και την κάνουν για αλλού....Αυξάνεται η επιβατική κίνηση στα πλοία μετά τον σεισμό των 4,7 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σαντορίνης στις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής. Στα 1.100 άτομα το Blue Star CHIOS, τα ξημερώματα θα περάσει για Πειραιά. Οι περισσότεροι επιβάτες είναι Αλβανικής καταγωγής. Από τη Σαντορίνη έχουν αναχωρήσει εργάτες και προσωπικό από τα ξενοδοχεία.
Χεστηκαν πανω τους οι Αλβανοι και φεύγουν τρέχοντας![]()
Χεστηκαν πανω τους οι Αλβανοι και φεύγουν τρέχοντας![]()
όπως πάντα οι πρώτοι που εγκαταλείπουν το πλοίο
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 920
- Πόντοι
- 86
Που θα τα κανουμε τα μεροκαματα στην Αλβανια? Δεν εχει για τους Αλβανους και ψωμολυσανε κι ερχονται στην Ελλαδα. Για εμας θα εχει?Θα μεταναστευσουμε στην Αλβανία και θα κανουμε μεροκάματα στους Αλβανούς για να ζήσουμε. Γυριζει ο τροχός..
Και να μην υπήρχαν οι σεισμοί, ή ο φόβος αυτών, 2-3 χρόνια είχε ακόμα η Σαντορίνη με τα αίσχη που γίνονταν κάθε χρόνο.Πρόβλεψαν τα πακιστανοαλβανα οτι ερχεται πεινα φέτος στο νησι και την κάνουν για αλλού.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.397
- Πόντοι
- 2.306
Πρεπει να σκεφτουμε οτι στο καλο ενδεχομενο που ολο αυτο το φσινομενο θα εκτονωθει χωρις ζημιες, η βλαβη που θα γινει στον τουρισμο θα ειναι τεραστια.
Οτιδηποτε «βλεπει» Αιγαιο θα επηρρεαστει διοτι ο φοβος για τσουναμι θα ξυπνησει μνημες Πουκετ και τα τουριστακια θα την κανουν ολα μαζι για Ισπανια, Ιταλια κλπ
Φυσικα ας βγει το ολο πραγμα χωρις επωδυνη συνεχεια και θα τη βρουμε την ακρη.
Οτιδηποτε «βλεπει» Αιγαιο θα επηρρεαστει διοτι ο φοβος για τσουναμι θα ξυπνησει μνημες Πουκετ και τα τουριστακια θα την κανουν ολα μαζι για Ισπανια, Ιταλια κλπ
Φυσικα ας βγει το ολο πραγμα χωρις επωδυνη συνεχεια και θα τη βρουμε την ακρη.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.914
- Πόντοι
- 2.606
τυπε τωρα απαξ και ερωτευτουμε θα πηγαινουμε σαλαμινα να δουμε το ηλιοβασιλεμα?σε δύο μέρες μπορεί να μην υπάρχει Σαντορίνη τυπε..
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.634
- Πόντοι
- 19.795
Δεν είμαι προληπτικόςαπλη συμπτωση θα ειναι....
![]()
lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.121
- Πόντοι
- 371
Μήπως κάποιος συναγωνιστής ξέρει που μπορεί να βρεθεί η ταινία Καυτό Ηφαίστειο στη Σαντορίνη, με Τίνα Σπάθη? xxxgr.net
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 40
- Like
- 36.813
- Πόντοι
- 11.146
...αγορασε παραθαλασσιο, θα διπλασιαστει το εμβαδον του μετα την εκρηξη κ την λαβανιπλη ειναι καλη ευκαιρια για αγορα στην σαντορινη τωρα ή παιζει να μας το φαει ο γκρεμός στον πρώτο σεισμο?
δωσε μας τα φώτα σου...![]()

Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 40
- Like
- 36.813
- Πόντοι
- 11.146
θα ερθω και εγω ντουντα καιζερ
θα ερθω και ΕΓΩ![]()
ΚΑΙ εγώ μέσα![]()
....ετσι σας θελω μαγκες, ετοιμοτητα κ σωστη κατανομη πληθυσμου! Εσεις στα νοτια κ τα κοριτσια στα βορειαΆστο διαόλο με συγκινησατε θα έρθω και εγώ

Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 99.894
- Πόντοι
- 46.423

Σεισμός στην Σκύρο, αισθητός στην Αθήνα και σε πολλές περιοχές της Αττικής
Αρχικά η εκτίμηση ήταν ότι το επίκεντρο ήταν κοντά στην Αλόννησο