Νέα

Νέο Forum Διαχείριση/επεξεργασία ψηφοφορίας σε δικό μας thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Θέλω να διαχειριστώ ψηφοφορία σε νήμα αλλά ΔΕΝ μπορώ να βρω τον τρόπο για δεύτερη μέρα.. θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος εάν είναι εφικτό;;;; :think:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Υπάρχει τώρα η δυνατότητα σε όλα τα μέλη να επεξεργάζονται τα πρώτα μηνύματα στα thread που έχουν ανοίξει, επομένως και τις ψηφοφορίες.

• Like
Αντιδράσεις: tremor

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Υπάρχει τώρα η δυνατότητα σε όλα τα μέλη να επεξεργάζονται τα πρώτα μηνύματα στα thread που έχουν ανοίξει, επομένως και τις ψηφοφορίες.
Στο νημα Survivor 4 που εχω ανοιξει μπορω να κανω επεξεργασια στο πρωτο μηνυμα αλλα οχι στη ψηφοφορια...υπαρχει καποια συγκεκριμενη διαδικασια;

tremor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
408
Πόντοι
290
Θέλω να κάνω edit τα πρώτα & παλαια μηνύματα μου ! αλα δεν υπαρχει button ! γιατί ??? θελω να βαλω και αλλες πληροφορίες μέσα ! και να διορθώσω λαθη !

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Θέλω να κάνω edit τα πρώτα & παλαια μηνύματα μου ! αλα δεν υπαρχει button ! γιατί ??? θελω να βαλω και αλλες πληροφορίες μέσα ! και να διορθώσω λαθη !
Τυπε μπες στην ουρα...περιμενουμε και αλλοι πριν απο σενα να πουμε. :confused: :confused: :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: tremor

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Θέλω να διαχειριστώ ψηφοφορία σε νήμα αλλά ΔΕΝ μπορώ να βρω τον τρόπο για δεύτερη μέρα.. θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος εάν είναι εφικτό;;;; :think:
Τυπε τι εγινε τελικα τη διαχειριστηκες την ψοφοφορια; :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.536
Πόντοι
6.056

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Ντροπη σου.Στο επομενο μαστερσεφσαβραβιβορφαρμαμπθκμπραδερ που θα ανοικεις νημα να δω πως θα ψηφιζουμε στις νοθευμενες ψηφοφοριες:hi: :confused: :confused: :confused:
Μου ειχε ταξει ο Αντισθενης πριν 5 μηνες οτι θα το φτιαξει....αποκλειεται να με κρεμασει. :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.536
Πόντοι
6.056
Καλα σου εκανε σπασαρχιδη.... :confused: :confused: :confused:
Δεν ηταν καλος στην κρεμαλα απο παλια.Ελα διπλα εχουμε φτιαξει κλινικη,τωρα θεραποντες και ασθενεις ισως ειναι τα ιδια προσωπα αλλα ειμαστε σε καλο δρομο :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Δεν ηταν καλος στην κρεμαλα απο παλια.Ελα διπλα εχουμε φτιαξει κλινικη,τωρα θεραποντες και ασθενεις ισως ειναι τα ιδια προσωπα αλλα ειμαστε σε καλο δρομο :confused: :confused: :confused:
Που ειναι το διπλα κλωνε μου; :confused: :confused: :confused:

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μπορεί εάν είναι εφικτό κάποιο από τα παιδιά της διαχείρισης του σάι να μας ενημερώσει τί μέλλει γενέσθαι με το ζήτημα επεξεργασία/διαχείριση ψηφοφορίας σε νήμα (είτε αυτό είναι παλιό είτε καινούργιο) ;;;; ?
*Διότι με την καινούργια μορφή του σάι ενώ μπορείς να προσθέσεις ψηφοφορία.. μονάχα έως και μία ώρα αφότου έχει δημιουργηθεί το εκάστοτε θρεντ.. μόλις περάσει το χρονικό αυτό διάστημα αυτομάτως κλειδώνει και ΔΕΝ μπορείς να διαχειριστείς πλέον αυτήν....
**Θέλω να πιστεύω πως δουλεύεται κι αυτή η δυνατότητα από τα παιδιά και σύντομα θα λειτουργεί κανονικά !
***Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι.
:hi:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom