Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.937
- Πόντοι
- 3.656
εδώ δεν έχω ούτε πρώτοΗ, να παρεις δευτερο σκουτερ
εδώ δεν έχω ούτε πρώτοΗ, να παρεις δευτερο σκουτερ
Πεζό 2 ότι πιο οικονομικό υπάρχει σήμερα (0 σήμα 0 ασφαλεια) και κάνει καλό στην υγεια.Έστω ότι έχω να διάθεσω 1.500€, τι διαλέγω;
Πεζό 206, Φίατ πουντο, μοντέλα 2002 πχ,
Ή Beverly, citycom 300 κυβικά;
Δεν υπάρχει δεύτερη θέση πάρκινγκ, το σκούτερ όμως κάπου θα χωρέσει στην πυλωτη..
Υπάρχουν παιδιά τα οποία εξυπηρετούνται με το οικογενειακό ιχ..
να βγει να υπερασπιστεί τον κλάδο τουΈχουμε και τον κατάλληλο άνθρωπο...
Και τι έχεις?εδώ δεν έχω ούτε πρώτο
Kαπου το πας εσυ τωραΈχουμε και τον κατάλληλο άνθρωπο...
Είναι λίγο ντροπαλός...να βγει να υπερασπιστεί τον κλάδο του
Kαπου το πας εσυ τωρα
πόδιαΚαι τι έχεις?
Αύριο στις 4 σε περιμένω, βιάζομαι...Kαπου το πας εσυ τωρα
Eσυ ολο χαραματα τριγυρνας,νου σου.Οποιος νυχτα περπατει λασπες καιΑύριο στις 4 σε περιμένω, βιάζομαι...
Το πατίνι πάει?
δεν με έπαιρνε οικονομικά η συντήρηση τουΤο πατίνι πάει?
Έχω δουλειάEσυ ολο χαραματα τριγυρνας,νου σου.Οποιος νυχτα περπατει λασπες και
Δεν ντρέπεσαι ολόκληρο αφεντικό να έχει πόδια? Και οι σοφέρ κλέφτες θα γίνουν?
Δεν ήταν με λίζινγκ?δεν με έπαιρνε οικονομικά η συντήρηση του
οπότε το έδωσα τώρα που είναι νωρίς πριν χάσει αξία
η κρίση μας έχει αγγίξει όλουςΔεν ντρέπεσαι ολόκληρο αφεντικό να έχει πόδια? Και οι σοφέρ κλέφτες θα γίνουν?
Nαι το καταλαβα,αλλα τι δουλεια εχεις δεν μας λες.Δεν πιστευω να εισαι στην νεοσυστατη ομαδα του ελληνικου εφ-μπι-αιΈχω δουλειά
όχι ήταν πολλά τα λεφτά και συνέφερε να περάσω έξοδα την αγοράΔεν ήταν με λίζινγκ?
Σε καταλαβαίνω φίλε μου. Παλιά έπαιρνες το καγιέν για να πας σούπερ μάρκετ και τώρα πηγαίνεις γυμναστήριο για να κάνεις μπράτσα, ώστε να μπορείς να κουβαλήσεις όσο πιο πολλά πράγματα μπορείς, καθώς είσαι με το πεζό...η κρίση μας έχει αγγίξει όλους
Να πάω γραφείο και να μπω στο μπου...Nαι το καταλαβα,αλλα τι δουλεια εχεις δεν μας λες.Δεν πιστευω να εισαι στην νεοσυστατη ομαδα του ελληνικου εφ-μπι-αι
καλά θα ήταν......Σε καταλαβαίνω φίλε μου. Παλιά έπαιρνες το καγιέν για να πας σούπερ μάρκετ και τώρα πηγαίνεις γυμναστήριο για να κάνεις μπράτσα, ώστε να μπορείς να κουβαλήσεις όσο πιο πολλά πράγματα μπορείς, καθώς είσαι με το πεζό...