You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Δευκαλίωνος 63
- Μέλος που άνοιξε το νήμα black crow
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 372
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.813
- Πόντοι
- 41.447
Μάγκες ξέρει κανείς τα στούντιο στη Δευκαλίωνος 63 και Συγγρού 248 μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά;
μεχρι 9 περιπου
μεχρι 9 περιπου
Ευχαριτώ ZERO
Μάλον και αύριο μέρα είναι.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Αγαπητοι "συναθλητεs" καταρχην σαs ασπαζομαι συναδελφικωs και ευχομαι καλο χειμωνα ναχουμε για οσουs τουλαχιστον γυρισαμε σημερα σαν και μενα...Για τουs υπολοιπουs καλα να περνατε και με το καλο η επιστροφη..Αρτι αφιχθειs που λετε απο ταs μαγευτικαs εξοχαs ...βλεπε Χαλκιδικη...οπου ημουνα συν γυναιξι και τεκνοιs...αρα ησυχοs...ειπα κι εγω να ερθω να αναψω ενα...."κερακι" στον συγκεκριμενο ναο μιαs και ειμαι τελειωs μονοs...Καθοτι "διψασμενοs" εδω και 15μερεs ειπα να παρω το πληρεs προγραμμα προs αναπληρωσιν των χαμενων βιταμινων...Με περιμεναν 2 πιπινια εξ Ρουμανιαs(ρε τι καλα που ειναι η συσφιξη των λαων) οπου και ανελαβαν να μου δειξουν τι εστι...βερυκοκον το αειθαλεs...150 Ευρω εκαναν τα ....ταματα , αλλα αξιζαν μεχρι το τελευταιο λεπτο...ξαναπηρα την .."χαρη" τουs ειs διπλουν με διαλειμμα και 2 ποτηρια νερο παρακαλω...ναι στραγγιξα , οπου και τα ειδα ΟΛΑ !!!!
Εφυγα χορτατοs κατενθουσιασμενοs και χαμογελαστοs εστω κι αν ετρεμαν τα ποδαρια μου απ την ...λειτουργια...Οποιοs αντεχει κατι τετοιο πρωτα να πιει μπολικο νερο και να παει...Συνισταται
Εφυγα χορτατοs κατενθουσιασμενοs και χαμογελαστοs εστω κι αν ετρεμαν τα ποδαρια μου απ την ...λειτουργια...Οποιοs αντεχει κατι τετοιο πρωτα να πιει μπολικο νερο και να παει...Συνισταται
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.895
- Πόντοι
- 19.505
Αγαπητοι "συναθλητεs" καταρχην σαs ασπαζομαι συναδελφικωs και ευχομαι καλο χειμωνα ναχουμε για οσουs τουλαχιστον γυρισαμε σημερα σαν και μενα...Για τουs υπολοιπουs καλα να περνατε και με το καλο η επιστροφη..Αρτι αφιχθειs που λετε απο ταs μαγευτικαs εξοχαs ...βλεπε Χαλκιδικη...οπου ημουνα συν γυναιξι και τεκνοιs...αρα ησυχοs...ειπα κι εγω να ερθω να αναψω ενα...."κερακι" στον συγκεκριμενο ναο μιαs και ειμαι τελειωs μονοs...Καθοτι "διψασμενοs" εδω και 15μερεs ειπα να παρω το πληρεs προγραμμα προs αναπληρωσιν των χαμενων βιταμινων...Με περιμεναν 2 πιπινια εξ Ρουμανιαs(ρε τι καλα που ειναι η συσφιξη των λαων) οπου και ανελαβαν να μου δειξουν τι εστι...βερυκοκον το αειθαλεs...150 Ευρω εκαναν τα ....ταματα , αλλα αξιζαν μεχρι το τελευταιο λεπτο...ξαναπηρα την .."χαρη" τουs ειs διπλουν με διαλειμμα και 2 ποτηρια νερο παρακαλω...ναι στραγγιξα , οπου και τα ειδα ΟΛΑ !!!!
άξιος! το όνοματάκι αυτών;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Δυστυχωs καλε μου φιλε δεν τα θυμαμαι....κατι η ζεστη κατι τα μπανια τοσων ημερων αλλα και κατι σαν ντουβλουτζαs να το πω?? που επαθα σαν τιs ειδα...εχασα φωs , εχασα μιλια και ισα που ψελλισα το πολυποθητο και αποστραγγιστικο "ναι"...εκτοτε αγνοειται η τυχη μου..άξιος! το όνοματάκι αυτών;
όταν λες ότι ξαναπήρες την χάρη τους εις διπλούν, εννοείς στράγγιξες 2 φορές στην όλη φάση; αν ναι τότε τα 150 δεν είναι πολλά. στο πρόγραμμα περιλάμβανε και κουλουράκι;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Ναι....τα καλα εκ Ρουμανιαs κοριτσια με ξεζουμισαν την πρωτη φορα....αλλωστε δεν ηταν δυσκολο με τα προσοντα που ειχαν και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω....μου προσφεραν νερακι..με αφησαν να ξαποστασω και να αναψω τσιγαρο και εν συνεχεια μπηκαν μεσα για τον β γυρο...βεβαια ειχα συννενοηθει με την μανταμ που ειναι ευγενεστατη οτι να με αφησει και δευτερη γυρα γιατι αλλοιωτικα δεν θα προλαβαινα να χορτασω...και βεβαια ολεs ειπαν αμεσωs το οκ...Τελειωνονταs και τον β γυρο παλι νερο...πολυ στραγγιγμα βρε παιδιαόταν λες ότι ξαναπήρες την χάρη τους εις διπλούν, εννοείς στράγγιξες 2 φορές στην όλη φάση; αν ναι τότε τα 150 δεν είναι πολλά. στο πρόγραμμα περιλάμβανε και κουλουράκι;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Παρ ολιγο να το ξεχασω....ναι περιλαμβανεται το κουλουρακι...αλλα μονο μια φορα...μου το τονισαν...οπωs και το ελευθερο στοματικοόταν λες ότι ξαναπήρες την χάρη τους εις διπλούν, εννοείς στράγγιξες 2 φορές στην όλη φάση; αν ναι τότε τα 150 δεν είναι πολλά. στο πρόγραμμα περιλάμβανε και κουλουράκι;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.895
- Πόντοι
- 19.505
επίσκεψη σήμερα το πρωί στον οικίσκο. Τεμάχια τέσσερα (4) μεταξυ των οποίων και η Άννα (ακούς Zero?????). Προτίμησα Αλίσια λόγω φατσούλας και παπουτσιού. Γενικά οι υπηρεσίες έχουν τυποποιηθεί λίγο στο στούντιο αυτό. Κάνουν τα πάντα μεν αλλά με άνευρο και βαριεστημένο τρόπο.
εγω επισκεφθηκα απογευματακι πεμπτης το σπιτι αυτο για πρωτη φορα.Ηταν η Τανια η Βερονικη και αλλη μια.πηρα την Τανια με 80€ πολυ καλη ακαποτη πιπα,δεν δυσανασχετουσε που τις ειχα 2 δαχτυλα στο μουνι και τις το επαιζα δυνατα πηγα να βαλω 3ο και μου κανει γελοντας φτανει δε νομιζεις ας αρχισουμε?και αρχιζει η τσοντα την πηρα κατευθειαν στα 4 απο τον λοκω και με το ενα χερι της τραβαγα τα μαλλια και ανα διαστηματα τις ανοιγα τα κολομερια μετα απο 5 λεπτα τελειωσα.περασα καλα και βγαζει πολλα βιτσια η γκομενα (αν και η σουφρα της ηταν πολυ ξεχειλωμενη )
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.895
- Πόντοι
- 19.505
άξιος!!!εγω επισκεφθηκα απογευματακι πεμπτης το σπιτι αυτο για πρωτη φορα.Ηταν η Τανια η Βερονικη και αλλη μια.πηρα την Τανια με 80€ πολυ καλη ακαποτη πιπα,δεν δυσανασχετουσε που τις ειχα 2 δαχτυλα στο μουνι και τις το επαιζα δυνατα πηγα να βαλω 3ο και μου κανει γελοντας φτανει δε νομιζεις ας αρχισουμε?και αρχιζει η τσοντα την πηρα κατευθειαν στα 4 απο τον λοκω και με το ενα χερι της τραβαγα τα μαλλια και ανα διαστηματα τις ανοιγα τα κολομερια μετα απο 5 λεπτα τελειωσα.περασα καλα και βγαζει πολλα βιτσια η γκομενα (αν και η σουφρα της ηταν πολυ ξεχειλωμενη )
απο οτι βλεπω το στουντιο αυτο δεν το εχω επισκεφτει και θα ειθελλα να μαθω που ακριβως ειναι η εν λογο Δευκαλιωνος , μπορει καπιος να με διαφωτισει?
Μπές ploigos.gr και θα το βρείς
ρε φιλε ξερω και εγω οδηγους για αναζητηση αλλα δευκαλιωνος υπαρχει στον πειρεα , στην αθηνα περιστερι κηφισια πατρα (λεμε τωρα)μαρουσι ηρακλειο αμπελοκοιποι κλπ που ειναι ακριβος σε ποια περιοχη της ατικης
Αθήνα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 16