Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δευκαλίωνος 63

• Μέλος που άνοιξε το νήμα black crow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 372
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες ξέρει κανείς τα στούντιο στη Δευκαλίωνος 63 και Συγγρού 248  μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά;    :think: :think: :think: :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αγαπητοι "συναθλητεs" καταρχην σαs ασπαζομαι συναδελφικωs και ευχομαι καλο χειμωνα ναχουμε για οσουs τουλαχιστον γυρισαμε σημερα σαν και μενα...Για τουs υπολοιπουs καλα να περνατε και με το καλο η επιστροφη..Αρτι αφιχθειs που λετε απο ταs μαγευτικαs εξοχαs ...βλεπε Χαλκιδικη...οπου ημουνα συν γυναιξι και τεκνοιs...αρα ησυχοs...ειπα κι εγω να ερθω να αναψω ενα...."κερακι" στον συγκεκριμενο ναο μιαs και ειμαι τελειωs μονοs...Καθοτι "διψασμενοs" εδω και 15μερεs ειπα να παρω το πληρεs προγραμμα προs αναπληρωσιν των χαμενων βιταμινων...Με περιμεναν 2 πιπινια εξ Ρουμανιαs(ρε τι καλα που ειναι η συσφιξη των λαων) οπου και ανελαβαν να μου δειξουν τι εστι...βερυκοκον το αειθαλεs...150 Ευρω εκαναν τα ....ταματα , αλλα αξιζαν μεχρι το τελευταιο λεπτο...ξαναπηρα την .."χαρη" τουs ειs διπλουν με διαλειμμα και 2 ποτηρια νερο παρακαλω...ναι στραγγιξα , οπου και τα ειδα ΟΛΑ !!!!
Εφυγα χορτατοs κατενθουσιασμενοs και χαμογελαστοs εστω κι αν ετρεμαν τα ποδαρια μου απ την ...λειτουργια...Οποιοs αντεχει κατι τετοιο πρωτα να πιει μπολικο νερο και να παει...Συνισταται

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Αγαπητοι "συναθλητεs" καταρχην σαs ασπαζομαι συναδελφικωs και ευχομαι καλο χειμωνα ναχουμε για οσουs τουλαχιστον γυρισαμε σημερα σαν και μενα...Για τουs υπολοιπουs καλα να περνατε και με το καλο η επιστροφη..Αρτι αφιχθειs που λετε απο ταs μαγευτικαs εξοχαs ...βλεπε Χαλκιδικη...οπου ημουνα συν γυναιξι και τεκνοιs...αρα ησυχοs...ειπα κι εγω να ερθω να αναψω ενα...."κερακι" στον συγκεκριμενο ναο μιαs και ειμαι τελειωs μονοs...Καθοτι "διψασμενοs" εδω και 15μερεs ειπα να παρω το πληρεs προγραμμα προs αναπληρωσιν των χαμενων βιταμινων...Με περιμεναν 2 πιπινια εξ Ρουμανιαs(ρε τι καλα που ειναι η συσφιξη των λαων) οπου και ανελαβαν να μου δειξουν τι εστι...βερυκοκον το αειθαλεs...150 Ευρω εκαναν τα ....ταματα , αλλα αξιζαν μεχρι το τελευταιο λεπτο...ξαναπηρα την .."χαρη" τουs ειs διπλουν με διαλειμμα και 2 ποτηρια νερο παρακαλω...ναι στραγγιξα , οπου και τα ειδα ΟΛΑ !!!!
Εφυγα χορτατοs κατενθουσιασμενοs και χαμογελαστοs εστω κι αν ετρεμαν τα ποδαρια μου απ την ...λειτουργια...Οποιοs αντεχει κατι τετοιο πρωτα να πιει μπολικο νερο και να παει...Συνισταται

άξιος! το όνοματάκι αυτών;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
άξιος! το όνοματάκι αυτών;
Δυστυχωs καλε μου φιλε δεν τα θυμαμαι....κατι η ζεστη κατι τα μπανια τοσων ημερων αλλα και κατι σαν ντουβλουτζαs να το πω?? που επαθα σαν τιs ειδα...εχασα φωs , εχασα μιλια και ισα που ψελλισα το πολυποθητο και αποστραγγιστικο "ναι"...εκτοτε αγνοειται η τυχη μου..

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445

όταν λες ότι ξαναπήρες την χάρη τους εις διπλούν, εννοείς στράγγιξες 2 φορές στην όλη φάση; αν ναι τότε τα 150 δεν είναι πολλά. στο πρόγραμμα περιλάμβανε και κουλουράκι;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
όταν λες ότι ξαναπήρες την χάρη τους εις διπλούν, εννοείς στράγγιξες 2 φορές στην όλη φάση; αν ναι τότε τα 150 δεν είναι πολλά. στο πρόγραμμα περιλάμβανε και κουλουράκι;
Ναι....τα καλα εκ Ρουμανιαs κοριτσια  με ξεζουμισαν την πρωτη φορα....αλλωστε δεν ηταν δυσκολο με τα προσοντα που ειχαν και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω....μου προσφεραν νερακι..με αφησαν να ξαποστασω και να αναψω τσιγαρο και εν συνεχεια μπηκαν μεσα για τον β γυρο...βεβαια ειχα συννενοηθει με την μανταμ που ειναι ευγενεστατη οτι να με αφησει και δευτερη γυρα γιατι αλλοιωτικα δεν θα προλαβαινα να χορτασω...και βεβαια ολεs ειπαν αμεσωs το οκ...Τελειωνονταs και τον β γυρο παλι νερο...πολυ στραγγιγμα βρε παιδια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Παρ ολιγο να το ξεχασω....ναι περιλαμβανεται το κουλουρακι...αλλα μονο μια φορα...μου το τονισαν...οπωs και το ελευθερο στοματικο

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
επίσκεψη σήμερα το πρωί στον οικίσκο. Τεμάχια τέσσερα (4) μεταξυ των οποίων και η Άννα (ακούς Zero?????). Προτίμησα Αλίσια λόγω φατσούλας και παπουτσιού. Γενικά οι υπηρεσίες έχουν τυποποιηθεί λίγο στο στούντιο αυτό. Κάνουν τα πάντα μεν αλλά με άνευρο και βαριεστημένο τρόπο.

didiscote

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
εγω επισκεφθηκα απογευματακι πεμπτης το σπιτι αυτο για πρωτη φορα.Ηταν η Τανια η Βερονικη και αλλη μια.πηρα την Τανια με 80€ πολυ καλη ακαποτη πιπα,δεν δυσανασχετουσε που τις ειχα 2 δαχτυλα στο μουνι και τις το επαιζα δυνατα πηγα να βαλω 3ο και μου κανει γελοντας φτανει δε νομιζεις ας αρχισουμε?και αρχιζει η τσοντα την πηρα κατευθειαν στα 4 απο τον λοκω και με το ενα χερι της τραβαγα τα μαλλια  και ανα διαστηματα τις ανοιγα τα κολομερια μετα απο 5 λεπτα τελειωσα.περασα καλα και βγαζει πολλα βιτσια η γκομενα (αν και η σουφρα της ηταν πολυ ξεχειλωμενη )

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
εγω επισκεφθηκα απογευματακι πεμπτης το σπιτι αυτο για πρωτη φορα.Ηταν η Τανια η Βερονικη και αλλη μια.πηρα την Τανια με 80€ πολυ καλη ακαποτη πιπα,δεν δυσανασχετουσε που τις ειχα 2 δαχτυλα στο μουνι και τις το επαιζα δυνατα πηγα να βαλω 3ο και μου κανει γελοντας φτανει δε νομιζεις ας αρχισουμε?και αρχιζει η τσοντα την πηρα κατευθειαν στα 4 απο τον λοκω και με το ενα χερι της τραβαγα τα μαλλια  και ανα διαστηματα τις ανοιγα τα κολομερια μετα απο 5 λεπτα τελειωσα.περασα καλα και βγαζει πολλα βιτσια η γκομενα (αν και η σουφρα της ηταν πολυ ξεχειλωμενη )
άξιος!!!

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
2 γκόμενες μαζί παιζουν στο συγκεκριμένο μαγαζί, και αξίζει ή είναι μουφα και η μια κάθεται και βλέπει την άλλη?

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Παίζουν και τρείς μαζί ?

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
απο οτι βλεπω το στουντιο αυτο δεν το εχω επισκεφτει και θα ειθελλα να μαθω που ακριβως ειναι η εν λογο Δευκαλιωνος , μπορει καπιος να με διαφωτισει?

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
απο οτι βλεπω το στουντιο αυτο δεν το εχω επισκεφτει και θα ειθελλα να μαθω που ακριβως ειναι η εν λογο Δευκαλιωνος , μπορει καπιος να με διαφωτισει?

Μπές ploigos.gr  και θα το βρείς

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε ξερω και εγω οδηγους για αναζητηση αλλα δευκαλιωνος υπαρχει στον πειρεα , στην αθηνα  περιστερι κηφισια πατρα (λεμε τωρα)μαρουσι ηρακλειο αμπελοκοιποι  κλπ που ειναι ακριβος σε ποια περιοχη της ατικης

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
ρε φιλε ξερω και εγω οδηγους για αναζητηση αλλα δευκαλιωνος υπαρχει στον πειρεα , στην αθηνα  περιστερι κηφισια πατρα (λεμε τωρα)μαρουσι ηρακλειο αμπελοκοιποι  κλπ που ειναι ακριβος σε ποια περιοχη της ατικης

Αθήνα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μεχρι τις 9΄30 παιζουν Τζενη και Ρενα απο Συγγρου 248.Τη Δευκαλιωνος την συνανταμε κατεβαινοντας την Γαλατσιου εκει που συνανταει την Πατησιων σε ενα στενο αποκατω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom