Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δευκαλίωνος 63

• Μέλος που άνοιξε το νήμα black crow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 372
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Nαι φίλε rodman , αλλά είναι μούφα , με μία τελέιωνεις και δεν έχει άλλο  >:(, μούφα δηλαδή και πάει 100? αν δεν κάνω λάθος , αυτά τα κόλπα τους ποτέ δεν τα κατάλαβα . Vasos δεν έχω πάει πότε στο αδερφάκι στη Συγγρού .

thanx φίλε μου για την πληροφορία

nikes

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ΑΝΝΑ στηθος σιλικόνης ?δεν νομίζω ειναι μικρό και σφιχτό και σε μπέρδεψε ...

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Λές ??? πολύ σκλήρο ρε παιδί μου , σαν ψεύτικο μου φάνηκε ,, πάντως με ανησύχησε λίγο οτι ήταν πολύ μα πολύ αδύνατη ρε παιδί μου .... :idiot: :idiot:

oceanspray

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Απο Συγγρου περασα πριν απο μια βδομαδα - παιζουν ακομα τρεις χοντρες μπαζογκομενες...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα παντως ειναι αξιο προς διερευνηση το οτι ανοιγει καποιος ενα στουντιο και φερνει εστω μπαζα για αρχη..ερχονται οι πελατες δεν περνανε και πολλοι,οι περισσοτεροι την κανουν και μενουν συνηθως κατι κωλογεροι που και την σαπφω νοταρα να τους εδινες θα σου εδιναν 100 δραχμες το 1960 :2funny: :2funny: :2funny:

ερωτηση: τί αλλο θεε μου θα με αξιωσεις να δω σε αυτο το κρατος που ουτε τα μπουρδελα του ξερει πως να τα φτιαξει-στησει?και μετα τσακωνομαστε για την επιχειρηματικοτητα,τους δεικτες κλπ....εδω ενα μπουρδελο ανοιγουν και δεν φερνουν ουτε μετριες....ειναι σαν να ανοιγω σαντουιτσαδικο διπλα σε αλλα 2 και εγω αντι για σαντουιτς,μπουγατσες,τυροπιτες κλπ....να προσφερω
ποντικια τορτιγιας,σκουληκομυρμηγκοτρυπες γιαχνι και κατσαριδες ογκρατεν!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!ΜΠΑΖΟΤΣΑΤΣΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!ΟΥΣΤ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ............ΜΟΝΟ ΧΩΜΑΤΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα παντως ειναι αξιο προς διερευνηση το οτι ανοιγει καποιος ενα στουντιο και φερνει εστω μπαζα για αρχη..ερχονται οι πελατες δεν περνανε και πολλοι,οι περισσοτεροι την κανουν και μενουν συνηθως κατι κωλογεροι που και την σαπφω νοταρα να τους εδινες θα σου εδιναν 100 δραχμες το 1960 :2funny: :2funny: :2funny:

ερωτηση: τί αλλο θεε μου θα με αξιωσεις να δω σε αυτο το κρατος που ουτε τα μπουρδελα του ξερει πως να τα φτιαξει-στησει?και μετα τσακωνομαστε για την επιχειρηματικοτητα,τους δεικτες κλπ....εδω ενα μπουρδελο ανοιγουν και δεν φερνουν ουτε μετριες....ειναι σαν να ανοιγω σαντουιτσαδικο διπλα σε αλλα 2 και εγω αντι για σαντουιτς,μπουγατσες,τυροπιτες κλπ....να προσφερω
ποντικια τορτιγιας,σκουληκομυρμηγκοτρυπες γιαχνι και κατσαριδες ογκρατεν!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!ΜΠΑΖΟΤΣΑΤΣΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!ΟΥΣΤ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ............ΜΟΝΟ ΧΩΜΑΤΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Συνεχιζοντας....................βλεπω οι πελατες να με απορριπτουν και να πηγαινουν να τρωνε σχεδον ολοι απο τα αλλα 2 διπλανα σαντουιτσαδικα και εγω για να βελτιωσω την κατασταση και να προσελκυσω πελατεια τί κανω?προσθετω στο μενου και αρχιδια λαμπραντορ σε αραβικη πιτα......δηλαδη ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΠΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕς,ΜΠΑΖΟΤΣΑΤΣΑΔΕΣ!!!!!!!!!και ολοι οι μαλακες που πανε και τα σκανε σε αυτες τις μπουρουχες....

Επισκέπτης
πε παιδια με αυτο τα σπιτι τι γινετε?...................
εχει ολα τα εχτρα.....παρτουζα με 2 και  γαμισΙ απο κωλο μεσα στη τιμη (110)αν θυμαμε καλα.Αλλα δεν εχει καλες γκομενες.Την τελευτεα φορο πηρα μια ρωσιδα 35 ετων και εβγαλα τον πουτσο μου σκατομενο........
ξερει κανενας κατι καινουριο?

Επισκέπτης
βασο  χαχαχαχαχαχα!!!!ωραια τα ειπες!!!!!!!!μεγαλε  καυλιαρη!!!!!εχισες παλι!!!

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Σήμερα Σίσσυ - Κατερίνα μπάζα ολκής

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
απο το σπιτι αυτο κανενα νεοτερο??? καποιος που πηγε-κατι ειδε -να μας πει και μας!!!!! :headbang: :idiot:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.813
Πόντοι
41.447

Επισκέπτης
μεχρι τιs 9 σημερα η βερα ελληνιδα γυρω στα 40 μουφα.Ενα ρωσιδακι η αννα μικροκαμωμενη και μια μαιρη ψηλη.τιμεs 50 απλο 150 λεσβιακο.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Χτεσινη επισκεψη στο εν λογω σπιτι.......μια απο τα ιδια....κοπελες 2 γιατι πηγα αργα περιπου στο κλεισιμο γυρω στις 20:30
Οταν μπηκα ειδα μια χοντρουλα μαυρομαλλα υποθετω οτι δουλευει και αυτη εκει.
Οσον αφορα τις εργαζομενες τωρα:
Μια μαυρομαλλα ελληνιδα γυρω στα 40...βγηκε απο το δωματιο γυμνη απο κατω(ξυρισμενο...)αλλα με μπουστακι απο πανω πραγμα που σημαινει οτι δεν νομιζω να το βγαζει στο δωματιο.

Ρωσιδακι ξανθο 20χρονο αδυνατη πολυ, χωρις καθολου βυζι(οχι ο τυπος μου)
Τις ειδα και πηρα μαυρο δρομο.........δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο και για αυτο το λογω πιστευω οτι κρατανε και τις τιμες σε τοσο χαμηλα επιπεδα

Τιμες:50euro κανονικο
      60euro ακαποτο
      80euro ακαποτο+πρωκτικο
      120euro και τις 2 κοπελες μαζι
      160εuro παρτουζα με δονητη και λεσβιακο στο οποιο
      συμετεχει και ο πελατης (Οπως δηλωσε η Manager του μαγαζιου)
Αν και βολευει το συγκεκριμενο μαγαζι θα το ξαναεπισκευτω σε 3 μηνες περιπου παλι και θα ενημερωσω μηπως εχει αλλαξει κατι...

Σημειωση: Μηπως στο δωματιο απο το οποιο βγηκε η Ελληνιδα ηταν καποιος συναγωνιστης???καπου πηγε το μυαλο μου ακουγωντας μια κουβεντα αλλα δεν ειμαι σιγουρος....

tasosstr

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Σε κάποιο άλλο θέμα διάβασα ότι μιά από τις κοπέλες στη Δευκαλίονως φοράει καλσόν. Επειδή αυτό είναι το "φετίχ" μου μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι αυτή ή να μου πείτε ποιά άλλη κοπέλα (μικρή ή μεγάλη) φοράει καλσόν σε άλλο "σπίτι" ή "μαγαζί" γενικά
Σας ευχαριστώ

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Παιδιά καλησπέρα. Σε κάποιο άλλο θέμα διάβασα ότι μιά από τις κοπέλες στη Δευκαλίονως φοράει καλσόν. Επειδή αυτό είναι το "φετίχ" μου μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι αυτή ή να μου πείτε ποιά άλλη κοπέλα (μικρή ή μεγάλη) φοράει καλσόν σε άλλο "σπίτι" ή "μαγαζί" γενικά
Σας ευχαριστώ

Καλσόν φοράει η Έλενα από Κεφαληνίας 75, τρομερό νιμού αλλά από κρεβάτι ας τα να πάνε, ζαρτιέρες φοράνε σχεδόν όλς στο Δευκαλίωνος και στο αδελφό στούντι στη Συγγρού, επίσης κάποιες φορές στο Αγίου Μελετίου 37. Γενικά δεν παίζει πολύ το σέξυ ντύσιμο στα στούντια. Εμφανίζονται όλες με το κιλοτάκι και το σουτιέν... Βάλτε λίγο φετίχ στη ζωή μας ρε κορίτσααααα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom