Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δευκαλίωνος 63

• Μέλος που άνοιξε το νήμα black crow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 372
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια υπαρχει στούντιο με 4 τεμαχια σε αυτη την διευθυνση που κανει τα ΠΑΝΤΑ με ευρος τιμών από 50 έως 150 γιούρια και κανένας δεν το έχει αναφέρει ποτέ ... να συνεχίσω?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.751
Πόντοι
34.267
Ότι δεν είναι νόμιμο δεν το βγάζουμε στη σέντρα...
Να προσέχουμε για να έχουμε και οι μεταξύ μας πληροφορίες σε pm. Γιατί όλοι στην αρχή είμαστε νέοι..

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
το θρεντ το έχω ανοίξει εγώ πριν καιρό
αν ψάξεις θα το βρεις. το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει στασιμότητα τον τελευταίο καιρό. ποια κομμάτια είδες εσύ; αν είναι ακόμα η Ελένη η Σιμόνα η Σόνια και η Αιντα τότε δε γράφει κανείς γιατί τις έχουμε βαρεθεί. Άσε που η Ελενίτσα έχει γίνει λίγο ανάγωγη.
κατα τα άλλα όπως τα λες. φουλ λεσβιακά, a-level, αυταρχικά κλπ κλπ.
Για δώσε εσύ καμιά πιο πρόσφατη ενημέρωση.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα συγχωνεύτηκε....να ρίχνουμε και κανένα βλέφαρο...στην 3η -4η σελίδα ήταν...

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
σωστόοοοοος

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χωρις παρεξήγηση... το μαγαζι εδω ειναι για να μας κανει την ζωη πιο ευκολη...  :think: κατα συνέπεια  οτι δεν διαβασα το 100% αλλα το 80% και χαλασα λιγότερες ώρες απο την ζωή μου δεν ειναι κακό ε?  :grin: επίσης δεν έβγαλα κανένα στην σέντρα ίσα ίσα για καλό το είπα  :rockon: οταν στελνω πληροφορίες για διαφορα μέρη δεν ρωτάω άν έχουν άδεια λειτουργίας...  :headbang: και τελοσπάντων όλες οι καλοπροαίρετες συμβουλές δεκτές  :rockon: αν και την έχω ξαναδει την ιστορία...

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
χωρις παρεξήγηση... το μαγαζι εδω ειναι για να μας κανει την ζωη πιο ευκολη...  :think: κατα συνέπεια  οτι δεν διαβασα το 100% αλλα το 80% και χαλασα λιγότερες ώρες απο την ζωή μου δεν ειναι κακό ε?  :grin: επίσης δεν έβγαλα κανένα στην σέντρα ίσα ίσα για καλό το είπα  :rockon: οταν στελνω πληροφορίες για διαφορα μέρη δεν ρωτάω άν έχουν άδεια λειτουργίας...  :headbang: και τελοσπάντων όλες οι καλοπροαίρετες συμβουλές δεκτές  :rockon: αν και την έχω ξαναδει την ιστορία...

δεν υπάρχει πρόβλημα με τη σέντρα. το μαγαζί έχει καλό δόντι απότι φαίνεται.
καμιά αναφορά-εμπειρία-περιγραφή δεν βλέπω

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπάρχει πρόβλημα με τη σέντρα. το μαγαζί έχει καλό δόντι απότι φαίνεται.
καμιά αναφορά-εμπειρία-περιγραφή δεν βλέπω

τα ονόματα αυτά δεν ήταν πάντως ... πήγα στο ασχετό μετα από παρα πάρα πάρα πολύ καιρό ... ήταν μία ιταλίδα (σίγουρα αλβανίδα) γύρω στα 24 , μία ψηλή καστανόξανθη ρωσίδα πολλή καλή με  φουλ υπηρεσία (κόλο, ακάποτο)κορμάρα στα 21,22 .  :rockon: και 2 μπάζα εκ τον οποίων το ένα κοντόχοντρο ξανθο αστα βραστα και πρέπει να ήταν ελληνίδες ...

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ξέχασα τιμη 80 γιούρια το στορυ

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
τα ονόματα αυτά δεν ήταν πάντως ... πήγα στο ασχετό μετα από παρα πάρα πάρα πολύ καιρό ... ήταν μία ιταλίδα (σίγουρα αλβανίδα) γύρω στα 24 , μία ψηλή καστανόξανθη ρωσίδα πολλή καλή με  φουλ υπηρεσία (κόλο, ακάποτο)κορμάρα στα 21,22 .  :rockon: και 2 μπάζα εκ τον οποίων το ένα κοντόχοντρο ξανθο αστα βραστα και πρέπει να ήταν ελληνίδες ...

observeeeeeer!!! ακους;;;;

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πείτε μας και εμας ρε παιδια που μας λείπουν επεισόδια... :dancing:

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
Με μια καταδρομική κίνηση επισκέφθηκα το σπίτι και πέτυχα κλασικά τις μπαζόλες Σόνια και Ελένη και... την Κάρλα. Η Κάρλα είναι 19 Μαίων με εφηβικό σωματάκι, πανέξυπνα μάτια και όμορφο πρόσωπο. Εν ολίγοις έσκασα 80 χάρτινα για A-level σε στάση ροντέο επίσης παίζει και owo και λεσβιακό με τις υπόλοιπες δυο άμα τις αντέχετε)
μια χαρά το μωρό γλυκύτατο και αντέχει σφυροκόπημα. Υποτίθεται ότι είναι από Ιταλία.

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Κύριοι,
πολύ καιρό θέλω να γράψω και δεν....
αλλά τώρα....

Παλαιότερα πέρναγα από τα διάφορα ιδρύματα που προσέφεραν επιλογή κοπέλας μερικές φορές σε αυτό της Αριστοτέλους έφτανε και τα δέκα κορίτσια και εκείνο στην Αθανασίας δεν είχε ποτέ λιγότερα από πέντε.
Τα λέω αυτά επειδή προτιμώ λίγο από πολλά πιάτα η ακόμα και πολλά πιάτα μαζί να τσιμπολογάω λίγο από το ένα λίγο από το άλλο. Μετά βγήκαν τα κανάλια κάποια στγμή και πέσανε λουκέτα. Πάμε λοιπον στα ημιδιαμονής με στήσιμο για ώρες πολλές φορές για να αντιμετωπίσω πολλά μπάζα η πολλες μύξες  μη αυτό όχιεκείνο δεν κάνω έτσι ε δεν πάνε στο διάολο.

Ψαχνωντας έπεσα σε μασατζίδικα αλλά αδελφέ μου αυτό το τραπέζι δεν βοηθάει για παιχνίδι. καλές φιλότιμες κοπέλες βρεθήκαν παντού μερικές πήραν και το τηλέφωνο μου και με κάλεσαν και περάσαμε ψώνιο άλλες λίγες μου έδωσαν το δικό τους και περάσαμε ακόμα καλίτερα αλλά κάπου κάπως όλες βολευόντουσαν καιτα τηλέφωνα δεν ανήκαν πλέον σε κάποιο χρήστη.
Πριν κανά χρόνο βρήκα το συγκεκριμένο μέσα από εδώ και ομολογώ ότι μόνον καλές εμπειρίες έχω από αυτό το "σπίτι".
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα παρόμοια που δεν είχα η τον χρόνο η την όρεξη να ψάξω. Αφού βλέπετε βολεύτηκα κόλησα εκειπέρα. και δεν είναι λίγο το να λές στην γκόμενα να φωνάξει και την επόμενη και σε δέκα δεύτερα να σου έχει έρθει και να τις έχει και τις δυό όση ώρα γουστάρεις και με το χάχανο να πηγαίνει σύννεφο. Ολα αυτά ΄γίνονται επειδή έγινα κι εγω τακτικός και πάντα αφήνω το κάτι τίς και στην μαντάμ και στα κορίτσια.

γαι το κοριτσάκι που αναφέρθηκε προυγουμένως θα ήθελα να πω ότιείναι και πολύ γλυκό επίσης, και αν μίλαγε και λίγο την ελληνική, όχι για να λύσουμε το πολιτικό ζήτημα αλλά για να μπορεί να γίνει και λίγο ψηστήρι για κάτι παραπάνω θα ήταν άψογα.
Φυσικά με το ανάλογο τίμημα ήρθε και η Τζένη παρέα που δεν κολώνει σε τίποτε και φτιάχνει την διάθεση και της μικρής. Αν έχεις όρεξη μπορείς να περάσεις εκεί όλη τη μέρα.
και αυτλη την στιγμή για εκεί πηγαίνω.
να περνάτε καλά.

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
καλησπερα σαs ειναι ανοιχτο σημερα αυτο το σπιτι ξερει κανειs.εκτοσ απο δευκαλιωνοσ και το σπιτι μαρνηs υπαρχει κανενα αλλο κρυφο.....

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Παληκαρια καλησπερα...
Μπορει καποιος να στειλει pm το τηλ. του εν λογω οικου...???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom