Νέα

Devon Lee ποσα θα δινατε για 24 ωρες μαζι της?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σαν την lisa ann μοιαζει....απο πισω.... :grin:
100% σιγουρος??? :2funny: :2funny:(μαλλον αυτη ειναι :2funny: :2funny:)...

λοιπον οσο αφορα ντεβον λη και λοιπες τυχαρπαστες ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ σαπιες...φιλε βρηκα προσφορα 10 χιλιαρικα ευρω αυτο to αυτοκινητο γαμαει
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

λοιπον οσο αφορα ντεβον λη και λοιπες τυχαρπαστες ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ σαπιες...φιλε βρηκα προσφορα 10 χιλιαρικα ευρω αυτο to αυτοκινητο γαμαει
http://[URL unfurl="true"]www.midwest-x19.com/images/yugo-87-white.jpg.JPG[/img[/URL]]

[/quote]ενα γιουγκο το παιρνω ....ενα χιλιαρικο και εχουμε ντηλ με οποιον κατοχο.... :2funny:

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
ρε φίλε πιστεύω ότι στα στούντιο "κυκλοφορούν" γυναίκες κλάσεις καλύτερες και από τις δύο που ανέφερες, τι κόλλημα έχεις φάει και θες να πετάξεις τόσα λεφτά ;;;;

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6

http://[URL unfurl="true"]www.midwest-x19.com/images/yugo-87-white.jpg.JPG[/img[/URL]]

[/quote]

φιλε δεν εχεις καταλαβει ακομα τον ολο σκοπο.
Καταρχην δεν ψαχνω το σουπερ μοντελ να γαμησω,δεν θελω να το παιξω γαμιας αλλα 4 χρονια στην τσεχια εχω γανησει απιστευτα μουνια (οχι βιζιτες) καθως και στην ελλαδα λογω παρεας εχω παρει καλα μουνια και γκομενες και βιζιτες,Αυτο που θελω ειναι να παρω 2-3 παγκοσμιου αναγνωρισιμοτητας πορνοσταρ η οποιες να ειναι μιλφακια και να εχουν κρεας για ξυλοκοπημα?

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ρε φίλε πιστεύω ότι στα στούντιο "κυκλοφορούν" γυναίκες κλάσεις καλύτερες και από τις δύο που ανέφερες, τι κόλλημα έχεις φάει και θες να πετάξεις τόσα λεφτά ;;;;

σιγουρα αλλα το θεμα δεν ειναι να γαμησω για να γαμησω αλλωστε και νγκομενα εχω και λεφτα μπορω να διαθεσω για βιζιτες στουντιο κτλ,το θεμα ειναι να παρω μια πραγματικη πορνοσταρ και οχι αυτα τα γιδια απο τα σιτι τουρς που το παιζουν πορνοσταρ και δεν ξερουν που πεφτει η κλειτοριδα τους.
Αλλωστε ολες οι πορνοσταρ στα ιδια λεφτα παιζουν πανω κατω

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
σιγουρα αλλα το θεμα δεν ειναι να γαμησω για να γαμησω αλλωστε και νγκομενα εχω και λεφτα μπορω να διαθεσω για βιζιτες στουντιο κτλ,το θεμα ειναι να παρω μια πραγματικη πορνοσταρ και οχι αυτα τα γιδια απο τα σιτι τουρς που το παιζουν πορνοσταρ και δεν ξερουν που πεφτει η κλειτοριδα τους.
Αλλωστε ολες οι πορνοσταρ στα ιδια λεφτα παιζουν πανω κατω

οκ αλλά να ξέρεις ότι όσα και να σκάσεις δεν πάει να πει ότι θα σου κάνει το γαμήσι που βλέπεις στα βίντεο. Εκεί η τύπισα τα δίνει όλα γιατί ξέρει πως όσα περισσότερα πιτσιρίκια μαλακιστούν για πάρτυ της τόσα περισσότερα θα βγάλειστην επόμενη ταινία.

Γνωστός μου που είχε κλείσει CT πορνοσταρ (όχι πολύ διάσημη, επιπέδου Sheila Grant) και η οποία ήταν κομοδίνο, όταν διαμαρτυρήθηκε για αυτό, η απάντηση που πήρε ήταν "και τι περίμενες, ταινία γυρίζουμε??". Πρόσεχε μην φας καμια φόλα ....

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
οκ αλλά να ξέρεις ότι όσα και να σκάσεις δεν πάει να πει ότι θα σου κάνει το γαμήσι που βλέπεις στα βίντεο. Εκεί η τύπισα τα δίνει όλα γιατί ξέρει πως όσα περισσότερα πιτσιρίκια μαλακιστούν για πάρτυ της τόσα περισσότερα θα βγάλειστην επόμενη ταινία.

Γνωστός μου που είχε κλείσει CT πορνοσταρ (όχι πολύ διάσημη, επιπέδου Sheila Grant) και η οποία ήταν κομοδίνο, όταν διαμαρτυρήθηκε για αυτό, η απάντηση που πήρε ήταν "και τι περίμενες, ταινία γυρίζουμε??". Πρόσεχε μην φας καμια φόλα ....
το εχω σκεφτει αλλα επειδη οι αμερικανοι ειναι αψογοι στο σερβις τους σε ολα τα επιπεδα δηλ αυτο που πληρωνεις το παιρνεις οχι οπως εδω που απο το μπακαλικο τησ γειτονιας προσπαθουν να σε κλεψουν στο ζυγι μεχρι στο πανεπιστημιο που φαινεται να εχεις κανει εργαστηρια που ποτε δεν υπηρξαν,εστι πιστευω οτι οποια πορνοσταρ και να παρω μονο και  μονο για την φημη του γραφειου αλλα και επειδη εχω ερθει σε επαφη μεσω φιλου που μενει λος αντζελες και εχει ακρες ,νομιζω οτι το σερβις θα ειναι οπως πρεπει,θα δουμε...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εκεί η τύπισα τα δίνει όλα γιατί ξέρει πως όσα περισσότερα πιτσιρίκια μαλακιστούν για πάρτυ της τόσα περισσότερα θα βγάλειστην επόμενη ταινία.

Εκεί έχει και coach που τους λέει τι να κάνει (το ότι γυρίζει τσόντες δεν σημαίνει ντε και καλά ότι έχει master στο σεξ) και κάτι πολύ βασικό...αν η σκηνή δεν βγει καλή, δεν παίρνει φράγκο.

Ειδικά το δεύτερο, keep it in mind για όταν θα κανονίζετε το timing της πληρωμής.

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Εκεί έχει και coach που τους λέει τι να κάνει (το ότι γυρίζει τσόντες δεν σημαίνει ντε και καλά ότι έχει master στο σεξ) και κάτι πολύ βασικό...αν η σκηνή δεν βγει καλή, δεν παίρνει φράγκο.

Ειδικά το δεύτερο, keep it in mind για όταν θα κανονίζετε το timing της πληρωμής.
:rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Με αφορμη ενα επαγγελματικο μου ταξιδι στο Λος Αντζελες τον Οκτωμβριο,σκεφτομαι να παρω καμια διασημη πορνοσταρ για γαμησι και φυσικα η πρωτη στη λιστα μου ειναι η Ντεβον Λι.Αν και δεν κανει 24ωρα λογω φορτου εργασιας με τα στουντιο και τα στριπτιτζαδικα που δουλευει,δεχτηκε και η καλυτερη προσφορα που μου εκανε ειναι $15.000 (περιπου 11.000 ευρω)απο $28.000 που ειναι κανονικα αν αναλογιστεις οτι την ωρα παιρνει $1.200.Οποτε σκεφτηκα οτι με τα μισα μπορω να παρω αυτην για κανενα 2ωρο την πρωτη μερα και αλλες δυο οπως Sienna West & Rachel Star τις επομενες μερες.
Ποσα θα δινατες εσεις συναγωνιστες για να γαμησετε την αγαπημενη σας πορνοσταρ?και θα προτιμουσατε να γαμησετε μια περισσοτερη ωρα η με τα ιδια λεφτα να παρετε περισσοτερες για μικροτερο χρονικο διαστημα?
αρχηγε ακου μια προταση καλυτερη,και ξανασκεψου το,αν εισαι οντος διαθετημενος να δωσεις τα φραγκα που ειπες για ενα γαμησι με μια γκομενα.

περνεις τον αλλαν και φευγετε για μια εβδομαδα στην σοφια.μενετε σε ενα χοτελ σε μια σουιτα και ο αλλαν κανονιζει τα παντα εκει.καθε πρωι αφου θα παρετε το πρωινο σας ο αλλαν θα εχει κανονισει και θα γινετε καστινκ με οτι καλυτερο κυκλοφορει στην σοφια απο μουνι.ολοι οι νταβαδες τις σοφιας 8α περνανε απο εκει να δειγματισουν το επορευμα τους.μαλλον θα κατεβετε με ασθενοφορο απο σοφια να ξερεις.
και το πιο σημαντικο θα σου μεινουν και ρεστα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Εγω παντως αν τα βγαζα ,για μια Audrey Bitoni η μια Ashlynn Brooke (προσωπικα γουστα ) θα τα δινα ....

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
αρχηγε ακου μια προταση καλυτερη,και ξανασκεψου το,αν εισαι οντος διαθετημενος να δωσεις τα φραγκα που ειπες για ενα γαμησι με μια γκομενα.

περνεις τον αλλαν και φευγετε για μια εβδομαδα στην σοφια.μενετε σε ενα χοτελ σε μια σουιτα και ο αλλαν κανονιζει τα παντα εκει.καθε πρωι αφου θα παρετε το πρωινο σας ο αλλαν θα εχει κανονισει και θα γινετε καστινκ με οτι καλυτερο κυκλοφορει στην σοφια απο μουνι.ολοι οι νταβαδες τις σοφιας 8α περνανε απο εκει να δειγματισουν το επορευμα τους.μαλλον θα κατεβετε με ασθενοφορο απο σοφια να ξερεις.

:2funny: :2funny:  :rockon:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6

καλο αλλα ποιος ειναι ο αλαν?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καλο αλλα ποιος ειναι ο αλαν?
ο αλλαν ειναι ο επιτιμος προξενος του μπουρδελα στην σοφια.
μπες στο θρεντ σοφια και μονο σοφια και θα καταλαβεις.
αλανταλον ειναι το νικ του.εχει ανεβασει στην σοφια τους μισους απο εδω μεσα να ξερεις,και κανενας δεν εφυγε με παραπονα.

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ο αλλαν ειναι ο επιτιμος προξενος του μπουρδελα στην σοφια.
μπες στο θρεντ σοφια και μονο σοφια και θα καταλαβεις.
αλανταλον ειναι το νικ του.εχει ανεβασει στην σοφια τους μισους απο εδω μεσα να ξερεις,και κανενας δεν εφυγε με παραπονα.

:rockon: :rockon: :rockon:
θα το εχω υπ'οψην μου

Επισκέπτης

[/quote]

axaxaxaxaxaxa Ρε Ντινο ολα κι ολα , μιλας εσυ για γουστο που μας ποστερνες χτες γκομενες με βυζι μικροτερο απο τ'αρχιδια σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδες δεν γουσταρερε αυτον τον μιλφαρο?στην αμερικη παντως κανει θραυση,δεν προλαβαινει να τελειωσει την μια ταινια αρχιζει την αλλη και ολα τα κλαμπς την παρακαλανε να παει για λιγες ωρες να χορεψει και να προμοταρει το μαγαζι.

Συνημμένα

• d14.jpg
    d14.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • D27.jpg
    D27.jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 56
  • D29.jpg
    D29.jpg
    57 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Devon-Lee-SunDress-03-700x1050.jpg
    Devon-Lee-SunDress-03-700x1050.jpg
    136,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
axaxaxaxaxaxa Ρε Ντινο ολα κι ολα , μιλας εσυ για γουστο που μας ποστερνες χτες γκομενες με βυζι μικροτερο απο τ'αρχιδια σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  :2funny: :2funny: :2funny:
εννοητε...τη με περασες εμενα κοροιδο νεοελλην που την πατανε απο μπαλοτσες ελλεηνιδες με βυζι που φτανει στο πατωμα και με κωλαρες 5 στρεμματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom