Νέα

Devon Lee ποσα θα δινατε για 24 ωρες μαζι της?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
δεν διαφωνω αλλα δεν νομιζω να ερχονται αμερικανες,παρα μονο κατι τσεχες,ουγαρεζες και ρουμενες που πρεπει να εχεις κανει διατριβη στην τσοντα για να τις ξερεις.
μην νομιζεις οτι θα εχουν και μεγαλη διαφορα οχι βεβαια οτι εχω δοκιμασει αλλα αυτες που ανεφερες κανουν καριερα και στην αμερικη

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδες δεν ειπα οτι θα δωσω 15.000 δολαρια,απλα σκεφτομαι να παρω καναδυο πορνοσταρ για 2-3 ωρες και να μου παει περιπου 5000-6000
δηλ 3.800 με 4.500 εθρω απο αυτα εγω θα βαλω κανενα δυχιλιαρο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν διαφωνω αλλα δεν νομιζω να ερχονται αμερικανες,παρα μονο κατι τσεχες,ουγαρεζες και ρουμενες που πρεπει να εχεις κανει διατριβη στην τσοντα για να τις ξερεις.
να το πω αλλη μια φορα...ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ να δωσεις τοσα λεφτα για ΜΙΑ γκομενα ...ας ειναι και ισραηλινη,τι θα πει δεν ερχονται αμερικανες...αμα θες τοσο πολυ αμερικανα παρε 3-4 πορνοσταρ για 1-2 ωρες τη φορα και εισαι οκ...αλλα οχι και τοσα λεφτα για ΜΙΑ πορνοσταρ(που μπορει να σε απογοητεψει κιολας)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλα ειναι διασημη πορνοσταρ και στην επικοινωνια μαζι της φαινεται κοολ τυπος.Ποτε θα ξαναγαμησουμε μια πασιγνωστη πορνσταρ?Δεν ειναι το θεμα η γκομενα καθεαυτη αλλα η ιδιοτητα της,μια απλη βιζιτα ειναι σαν  βολτα με BMW ,με μια τετοια πορνοσταρ ειναι βολτα με Ferari
:idiot:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
να το πω αλλη μια φορα...ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ να δωσεις τοσα λεφτα για ΜΙΑ γκομενα ...ας ειναι και ισραηλινη,τι θα πει δεν ερχονται αμερικανες...αμα θες τοσο πολυ αμερικανα παρε 3-4 πορνοσταρ για 1-2 ωρες τη φορα και εισαι οκ...αλλα οχι και τοσα λεφτα για ΜΙΑ πορνοσταρ(που μπορει να σε απογοητεψει κιολας)

ναι και εγω αυτο σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερο αλλα οχι 6-7 αλλα 2-3 για να μου ερθει και στα μισα λεφτα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
ΛΟΙΠΟΝ ολιβερακο(καλοπιασμα) απο την μεχρι τωρα πορεια του θρεντ εβγαλα ενα συμπερασμα...Ρωτα σε παρακαλω τους γονεις σου ευγενικα (ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΚΗΞΕΙΣ) αν θελουν να με υιοθετησουν(ειμαι λιγο σιτεμενος αλλα βαστιεμαι)....χαχαχαχα να σαι καλα μαγκα με κανες και γελασα παναθεμασε...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βρες καμία δυνατή ξεκωλιάρα ανατολική που μπορεί να πετάξει αμερική και πες της να έρθει μαζί σου για το συνέδριο.

Θα της δώσεις το μουνί της στο πιάτο και θα σου στοιχίσει κανένα διχίλαρο το πακέτο (και πολλά λέω ίσως).

Εάν βαρεθείτε, τράβα σε κανένα κωλάδικο εκεί και ψήσε κατάσταση για κανένα καλό τρίγωνο ή πολύγωνο, βοηθάει να έχεις ξεκωλάκι μαζί σου.

15.000 για να γαμήσω δεν τα δίνω σε καμία και ας είχα κερδίσει και το τζόκερ.

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ΛΟΙΠΟΝ ολιβερακο(καλοπιασμα) απο την μεχρι τωρα πορεια του θρεντ εβγαλα ενα συμπερασμα...Ρωτα σε παρακαλω τους γονεις σου ευγενικα (ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΚΗΞΕΙΣ) αν θελουν να με υιοθετησουν(ειμαι λιγο σιτεμενος αλλα βαστιεμαι)....χαχαχαχα να σαι καλα μαγκα με κανες και γελασα παναθεμασε...

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Βρες καμία δυνατή ξεκωλιάρα ανατολική που μπορεί να πετάξει αμερική και πες της να έρθει μαζί σου για το συνέδριο.

Θα της δώσεις το μουνί της στο πιάτο και θα σου στοιχίσει κανένα διχίλαρο το πακέτο (και πολλά λέω ίσως).

Εάν βαρεθείτε, τράβα σε κανένα κωλάδικο εκεί και ψήσε κατάσταση για κανένα καλό τρίγωνο ή πολύγωνο, βοηθάει να έχεις ξεκωλάκι μαζί σου.

και???

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
εγω γι αυτην δεν θα εδινα τοσα με τιποτα.... αν γουσταρεις ομως με τρελα (και τα χεις ;))... προχωρα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

γίγαντα, καλά τα λες, αλλά ο φίλος μας εδώ φαίνεται να θέλει να ικανοποιήσει τη φαντασίωσή του. πάντως, με μαθηματική βεβαιότητα, νομίζω κι εγώ ότι θα του συμβεί αυτό που περιγράφει ο πλέζουρας.

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω με τα παραπανω. Αν κ οταν μιλαει η καβλα το μυαλο δεν μπορει να κανει κ πολλα , παρ'ολα αυτα Ολιβερ , θα σου πω και εγω φιλικα " ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...". Δεν εχω να κερδισω η να χασω τιποτα ειτε το κανεις ειτε οχι, απλα μιας κ ρωτησες ειπα να πω και εγω την γνωμη μου. Επισης συνφωνω με το πολλα μουνια κ μικροτερο χρονο. Πικιλια θελουμε, και τον αστακο η το χαβιαρι καθε μερα... εεε.. θα το βαρεθεις καποια στιγμη. Καλο ταξιδι κ καλα να περασεις. :dancing: :knockinb:

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα ειναι διασημη πορνοσταρ και στην επικοινωνια μαζι της φαινεται κοολ τυπος.Ποτε θα ξαναγαμησουμε μια πασιγνωστη πορνσταρ?Δεν ειναι το θεμα η γκομενα καθεαυτη αλλα η ιδιοτητα της,μια απλη βιζιτα ειναι σαν  βολτα με BMW ,με μια τετοια πορνοσταρ ειναι βολτα με Ferari
   φιλε (δε  στο  λεω  υποτιμιτικα)  εισαι  αλλο  ενα  θυμα  των  μιντια  και  του  λαιφ  σταιλ  που  πλασαρουν, δηλαδη  ειναι  πιο  καυλιαρα  επειδη  ειναι  διασημη???  με  300  περνεις  ανωτερης  ομορφιας  ανατολικη,  ημαρτον,  εισαι  και  συ  απ  αυτους  που  διναν  10+  χιλιαρικα  να  πηδηξουν  την  τσουλια,  η  το  καθε  αποτυχημενο  μοντελο, η  ηθοποιο  που  επαιξε  σε  ενα  σιριαλ,  και  εγινε  σταρ?? γιατι  για  να  το  λες  σε  φιλους  και  γνωστους?  θα  νοιωθεις  ανωτερος  ετσι?  και  λοιπες  μαλακιες? ολα  αυτα  ειναι  κομπλεξισμος,  αρε   χρεωκοπια  που  θελουμε  για  να  βαλουμε  μυαλο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
με το συμπαθειο αλλα ΕΣΥ θα πληρωσεις αυτην;
θελει κ λεφτα?
απο οτι εχει παρει το ματι μου εχουν ποσταριστει φωτο απο θεες πορνοτετοιες και συ θα δωσεις πανω απο ενα ευρω γ αυτο το πραμα?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Κανα 50αρικο....

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνω με τα παραπανω. Αν κ οταν μιλαει η καβλα το μυαλο δεν μπορει να κανει κ πολλα , παρ'ολα αυτα Ολιβερ , θα σου πω και εγω φιλικα " ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...". Δεν εχω να κερδισω η να χασω τιποτα ειτε το κανεις ειτε οχι, απλα μιας κ ρωτησες ειπα να πω και εγω την γνωμη μου. Επισης συνφωνω με το πολλα μουνια κ μικροτερο χρονο. Πικιλια θελουμε, και τον αστακο η το χαβιαρι καθε μερα... εεε.. θα το βαρεθεις καποια στιγμη. Καλο ταξιδι κ καλα να περασεις. :dancing: :knockinb:

thanks

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
με το συμπαθειο αλλα ΕΣΥ θα πληρωσεις αυτην;
θελει κ λεφτα?
απο οτι εχει παρει το ματι μου εχουν ποσταριστει φωτο απο θεες πορνοτετοιες και συ θα δωσεις πανω απο ενα ευρω γ αυτο το πραμα?

τετοια κωλαρα 38 in δεν βρισκεις ευκολα,μουναρες που λες μπορεις να γαμησεις και εδω με 2 εκατοσταρικα δεν ειναι το θεμα αυτο,το θεμ ειναι η εμπειρια με μια αληθινη πορνοσταρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom