Νέα

Devon Lee ποσα θα δινατε για 24 ωρες μαζι της?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Με αφορμη ενα επαγγελματικο μου ταξιδι στο Λος Αντζελες τον Οκτωμβριο,σκεφτομαι να παρω καμια διασημη πορνοσταρ για γαμησι και φυσικα η πρωτη στη λιστα μου ειναι η Ντεβον Λι.Αν και δεν κανει 24ωρα λογω φορτου εργασιας με τα στουντιο και τα στριπτιτζαδικα που δουλευει,δεχτηκε και η καλυτερη προσφορα που μου εκανε ειναι $15.000 (περιπου 11.000 ευρω)απο $28.000 που ειναι κανονικα αν αναλογιστεις οτι την ωρα παιρνει $1.200.Οποτε σκεφτηκα οτι με τα μισα μπορω να παρω αυτην για κανενα 2ωρο την πρωτη μερα και αλλες δυο οπως Sienna West & Rachel Star τις επομενες μερες.
Ποσα θα δινατες εσεις συναγωνιστες για να γαμησετε την αγαπημενη σας πορνοσταρ?και θα προτιμουσατε να γαμησετε μια περισσοτερη ωρα η με τα ιδια λεφτα να παρετε περισσοτερες για μικροτερο χρονικο διαστημα?
φιλε oliver7 ακριβα γουστα εχεις αν ομως δεν εχεις οικονομικο προβλημα καλα να περασεις οσο αναφορα το ερωτημα που θετεις θα διαλεγα περισσοτερες για μικροτερο χρονικο διαστημα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
$15.000??????????
ΜΗΠΩΣ εχωσες κανα 0 παραπανω απο την καυλα της στιγμης?????
-ΑΝ το 15000αρο ισχυει και ψηθηκες να το δωσεις.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Επισημως οι 11,5 απο εμας τον ξυνουμε παρα την θεληση μας(ανεργοι)...Εσυ μαλλον ανηκεις στους
0,5 απο αυτους που δεν παθανε δα και τιποτα...οι αλλοι 88 δουλευουν και καποιοι κανουν οτι τους πληρωνουν....

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
φιλε oliver7 ακριβα γουστα εχεις αν ομως δεν εχεις οικονομικο προβλημα καλα να περασεις οσο αναφορα το ερωτημα που θετεις θα διαλεγα περισσοτερες για μικροτερο χρονικο διαστημα
μαλλον και εγω αυτο σκεφτομαι και θα μου ερθει και με τα μισα λεφτα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
περα απο την πλακα το ποσο που ειδα ειναι αστρονομικο και για μενα προσωπικα δεν αξιζει με τιποτα.και η γκομενα δεν ειναι τιποτα το φοβερο

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
αεροπορικα,διαμονη,φαγητα και ολα τα εξοδα δεν τα πληρωνω εγω αλλα οι χορηγοι του συνεδριου που θα παω,το μονο  που θα πληρωσω εγω θα ειναι τα γαμησια αλλα και απο αυτα οχι ολο το ποσο.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα μου δωσει 2000 ευρω την πηδαω 2 φορες και πολυ της ειναι.... :2funny:(παντως δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο η κοπελα σε καμμια περιπτωση...αν ειναι να δωσεις λεφτα σε πορνοσταρ δωσε σε καμμια πιο αξιολογη...)

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
περα απο την πλακα το ποσο που ειδα ειναι αστρονομικο και για μενα προσωπικα δεν αξιζει με τιποτα.και η γκομενα δεν ειναι τιποτα το φοβερο

ναι αλλα ειναι διασημη πορνοσταρ και στην επικοινωνια μαζι της φαινεται κοολ τυπος.Ποτε θα ξαναγαμησουμε μια πασιγνωστη πορνσταρ?Δεν ειναι το θεμα η γκομενα καθεαυτη αλλα η ιδιοτητα της,μια απλη βιζιτα ειναι σαν  βολτα με BMW ,με μια τετοια πορνοσταρ ειναι βολτα με Ferari

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα ειναι διασημη πορνοσταρ και στην επικοινωνια μαζι της φαινεται κοολ τυπος.Ποτε θα ξαναγαμησουμε μια πασιγνωστη πορνσταρ?Δεν ειναι το θεμα η γκομενα καθεαυτη αλλα η ιδιοτητα της,μια απλη βιζιτα ειναι σαν  βολτα με BMW ,με μια τετοια πορνοσταρ ειναι βολτα με Ferari
διασημες πορνοσταρ ερχονται καθε τοσο σε πολυ λογικοτερες τιμες απ αυτη που εγραψες....ελα να σοβαρευομαστε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
αεροπορικα,διαμονη,φαγητα και ολα τα εξοδα δεν τα πληρωνω εγω αλλα οι χορηγοι του συνεδριου που θα παω,το μονο  που θα πληρωσω εγω θα ειναι τα γαμησια αλλα και απο αυτα οχι ολο το ποσο.
σορυ ρε φιλε αλλα ποιο επαγγελμα χορηγει την πουτσα (ποσοστο)του συνεδρου...και αμα κανεις το κλασικο ελληνικο αθλημα(υπερτιμολογηση) μπορει να μην πληρωσεις και τιποτα -ασε που μπορει να βγαλεις κιολας και να παρεις αυτο :rockon: :rockon: :rockon:...τι αλλο θα διαβασουμε γμτ

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ναι αλλα ειναι διασημη πορνοσταρ και στην επικοινωνια μαζι της φαινεται κοολ τυπος.Ποτε θα ξαναγαμησουμε μια πασιγνωστη πορνσταρ?Δεν ειναι το θεμα η γκομενα καθεαυτη αλλα η ιδιοτητα της,μια απλη βιζιτα ειναι σαν  βολτα με BMW ,με μια τετοια πορνοσταρ ειναι βολτα με Ferari
καλυτερα με bmw που μπορουμε σιγουρα και μελλοντικα βλεπουμε για ferari

Επισκέπτης
αμα η φεραρι εχει αρπαξει 30 κολωνες & εχει παρει σασι,καλυτερο το ακυκλοφορητο punto..
Υ.Γ τις πορνοσταρ που εχουμε φαντασιωση να τις γαμησουμε,καλο ειναι να τις αφηνουμε στην ακρη γιατι με τις φαντασιωσεις που εχεις δημιουργησει αποκλειεται να περασεις καλα..
οσα & να της δωσεις απλα θα εισαι αλλος ενας μαλακας γι αυτην..
ξεπετα γαμησι θα σου ριξει..
κριμα δεν ειναι να χαλασεις το οποιοδηποτε ποσο & να χαθει & το ονειρο???
γαμα 10 ασημες μουναρες τρυπερ αφου θα εισαι usa & οταν γυρισεις πες & ενα ευχαριστω που σ εσωσα απο ακομη ενα απογοητευτικο γαμησι..

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
διασημες πορνοσταρ ερχονται καθε τοσο σε πολυ λογικοτερες τιμες απ αυτη που εγραψες....ελα να σοβαρευομαστε...

δεν διαφωνω αλλα δεν νομιζω να ερχονται αμερικανες,παρα μονο κατι τσεχες,ουγαρεζες και ρουμενες που πρεπει να εχεις κανει διατριβη στην τσοντα για να τις ξερεις.

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
σορυ ρε φιλε αλλα ποιο επαγγελμα χορηγει την πουτσα (ποσοστο)του συνεδρου...και αμα κανεις το κλασικο ελληνικο αθλημα(υπερτιμολογηση) μπορει να μην πληρωσεις και τιποτα -ασε που μπορει να βγαλεις κιολας και να παρεις αυτο :rockon: :rockon: :rockon:...τι αλλο θα διαβασουμε γμτ

δεν ειπαμε ρε αρχηγε  οτι χορηγει το γαμησι,απλα οτι απο το ποσο της βιζιτας δεν το πληρωνω ολοκληρο εγω αλλα μερος του θα ειναι με χρηματα που θα μου δωσουν γονεις για την διαμονη μου εκει.

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
αμα η φεραρι εχει αρπαξει 30 κολωνες & εχει παρει σασι,καλυτερο το ακυκλοφορητο punto..
Υ.Γ τις πορνοσταρ που εχουμε φαντασιωση να τις γαμησουμε,καλο ειναι να τις αφηνουμε στην ακρη γιατι με τις φαντασιωσεις που εχεις δημιουργησει αποκλειεται να περασεις καλα..
οσα & να της δωσεις απλα θα εισαι αλλος ενας μαλακας γι αυτην..
ξεπετα γαμησι θα σου ριξει..
κριμα δεν ειναι να χαλασεις το οποιοδηποτε ποσο & να χαθει & το ονειρο???
γαμα 10 ασημες μουναρες τρυπερ αφου θα εισαι usa & οταν γυρισεις πες & ενα ευχαριστω που σ εσωσα απο ακομη ενα απογοητευτικο γαμησι..
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδες δεν ειπα οτι θα δωσω 15.000 δολαρια,απλα σκεφτομαι να παρω καναδυο πορνοσταρ για 2-3 ωρες και να μου παει περιπου 5000-6000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom