Fanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
shay sights χτυπα μαγκα δε το συζητω..αν και στα τριανταφευγα της,φαινεται πολυ μουναρος..
μουναρος!!!!!!!
shay sights χτυπα μαγκα δε το συζητω..αν και στα τριανταφευγα της,φαινεται πολυ μουναρος..
εχω φαει κολημα με την Ντεβον Λι και την Ρειτσελ Σταρ
μουναρος!!!!!!!
φιλε oliver7 ακριβα γουστα εχεις αν ομως δεν εχεις οικονομικο προβλημα καλα να περασεις οσο αναφορα το ερωτημα που θετεις θα διαλεγα περισσοτερες για μικροτερο χρονικο διαστημαΜε αφορμη ενα επαγγελματικο μου ταξιδι στο Λος Αντζελες τον Οκτωμβριο,σκεφτομαι να παρω καμια διασημη πορνοσταρ για γαμησι και φυσικα η πρωτη στη λιστα μου ειναι η Ντεβον Λι.Αν και δεν κανει 24ωρα λογω φορτου εργασιας με τα στουντιο και τα στριπτιτζαδικα που δουλευει,δεχτηκε και η καλυτερη προσφορα που μου εκανε ειναι $15.000 (περιπου 11.000 ευρω)απο $28.000 που ειναι κανονικα αν αναλογιστεις οτι την ωρα παιρνει $1.200.Οποτε σκεφτηκα οτι με τα μισα μπορω να παρω αυτην για κανενα 2ωρο την πρωτη μερα και αλλες δυο οπως Sienna West & Rachel Star τις επομενες μερες.
Ποσα θα δινατες εσεις συναγωνιστες για να γαμησετε την αγαπημενη σας πορνοσταρ?και θα προτιμουσατε να γαμησετε μια περισσοτερη ωρα η με τα ιδια λεφτα να παρετε περισσοτερες για μικροτερο χρονικο διαστημα?
εγω θα επαιρνα αυτο και με τα ρεστα 15 βιζιτες φουλ εξτρα
μαλλον και εγω αυτο σκεφτομαι και θα μου ερθει και με τα μισα λεφταφιλε oliver7 ακριβα γουστα εχεις αν ομως δεν εχεις οικονομικο προβλημα καλα να περασεις οσο αναφορα το ερωτημα που θετεις θα διαλεγα περισσοτερες για μικροτερο χρονικο διαστημα
περα απο την πλακα το ποσο που ειδα ειναι αστρονομικο και για μενα προσωπικα δεν αξιζει με τιποτα.και η γκομενα δεν ειναι τιποτα το φοβερο
διασημες πορνοσταρ ερχονται καθε τοσο σε πολυ λογικοτερες τιμες απ αυτη που εγραψες....ελα να σοβαρευομαστε...ναι αλλα ειναι διασημη πορνοσταρ και στην επικοινωνια μαζι της φαινεται κοολ τυπος.Ποτε θα ξαναγαμησουμε μια πασιγνωστη πορνσταρ?Δεν ειναι το θεμα η γκομενα καθεαυτη αλλα η ιδιοτητα της,μια απλη βιζιτα ειναι σαν βολτα με BMW ,με μια τετοια πορνοσταρ ειναι βολτα με Ferari
σορυ ρε φιλε αλλα ποιο επαγγελμα χορηγει την πουτσα (ποσοστο)του συνεδρου...και αμα κανεις το κλασικο ελληνικο αθλημα(υπερτιμολογηση) μπορει να μην πληρωσεις και τιποτα -ασε που μπορει να βγαλεις κιολας και να παρεις αυτο ...τι αλλο θα διαβασουμε γμταεροπορικα,διαμονη,φαγητα και ολα τα εξοδα δεν τα πληρωνω εγω αλλα οι χορηγοι του συνεδριου που θα παω,το μονο που θα πληρωσω εγω θα ειναι τα γαμησια αλλα και απο αυτα οχι ολο το ποσο.
καλυτερα με bmw που μπορουμε σιγουρα και μελλοντικα βλεπουμε για ferariναι αλλα ειναι διασημη πορνοσταρ και στην επικοινωνια μαζι της φαινεται κοολ τυπος.Ποτε θα ξαναγαμησουμε μια πασιγνωστη πορνσταρ?Δεν ειναι το θεμα η γκομενα καθεαυτη αλλα η ιδιοτητα της,μια απλη βιζιτα ειναι σαν βολτα με BMW ,με μια τετοια πορνοσταρ ειναι βολτα με Ferari
αμα η φεραρι εχει αρπαξει 30 κολωνες & εχει παρει σασι,καλυτερο το ακυκλοφορητο punto..ναι αλλα ειναι διασημη πορνοσταρ και στην επικοινωνια μαζι της φαινεται κοολ τυπος.Ποτε θα ξαναγαμησουμε μια πασιγνωστη πορνσταρ?Δεν ειναι το θεμα η γκομενα καθεαυτη αλλα η ιδιοτητα της,μια απλη βιζιτα ειναι σαν βολτα με BMW ,με μια τετοια πορνοσταρ ειναι βολτα με Ferari
διασημες πορνοσταρ ερχονται καθε τοσο σε πολυ λογικοτερες τιμες απ αυτη που εγραψες....ελα να σοβαρευομαστε...
σορυ ρε φιλε αλλα ποιο επαγγελμα χορηγει την πουτσα (ποσοστο)του συνεδρου...και αμα κανεις το κλασικο ελληνικο αθλημα(υπερτιμολογηση) μπορει να μην πληρωσεις και τιποτα -ασε που μπορει να βγαλεις κιολας και να παρεις αυτο ...τι αλλο θα διαβασουμε γμτ
αμα η φεραρι εχει αρπαξει 30 κολωνες & εχει παρει σασι,καλυτερο το ακυκλοφορητο punto..
Υ.Γ τις πορνοσταρ που εχουμε φαντασιωση να τις γαμησουμε,καλο ειναι να τις αφηνουμε στην ακρη γιατι με τις φαντασιωσεις που εχεις δημιουργησει αποκλειεται να περασεις καλα..
οσα & να της δωσεις απλα θα εισαι αλλος ενας μαλακας γι αυτην..
ξεπετα γαμησι θα σου ριξει..
κριμα δεν ειναι να χαλασεις το οποιοδηποτε ποσο & να χαθει & το ονειρο???
γαμα 10 ασημες μουναρες τρυπερ αφου θα εισαι usa & οταν γυρισεις πες & ενα ευχαριστω που σ εσωσα απο ακομη ενα απογοητευτικο γαμησι..