Νέα

Devon Lee ποσα θα δινατε για 24 ωρες μαζι της?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε εχεις μαλωσει με την αισθητικη....11.000 χιλιαρικα για αυτο πραγμα???  :o
να μου ελεγες για κανα λογικο ποσο να ελεγα ενταξει γουστα ειναι αυτα...αλλα η τυπισσα δεν τα αξιζει τοσα..δηλαδη οι μουναρες τη επρεπε να περνουν δωρο πορσικο?
1.ψαξτην για καμια αγνωστη call girl νεαροτερης ηλικιας
2.για ψαξτην και εδω....www.bodymiracle.com/seemore/santi/santi_index.html]http://www.bodymiracle.com/seemore/santi/santi_index.html[/url]
Sophia Santi
200px-SophiaSanti.jpg

3.αφου εχεις λεφτα πηγαινε σε κανα καλο κλαμπ στο LA ανοιξε σαμπανιες καβατζωσε και κοκαινη και ολο καποια θα φας.θα σου βγει και πιο φθηνα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τετοια κωλαρα 38 in δεν βρισκεις ευκολα,μουναρες που λες μπορεις να γαμησεις και εδω με 2 εκατοσταρικα δεν ειναι το θεμα αυτο,το θεμ ειναι η εμπειρια με μια αληθινη πορνοσταρ
καταλαβαινω την επιθυμια για την εκπληρωση μιας προσωπικης φαντασιωσης και μονο αλλα μην εισαι και σιγουρος οτι μια πορνοσταρ που κανει ενα επαγγελμα και γαμιεται για να γινεται ταινια με πεντακοσια στησιματα και ποζες και παμε παλι απο τον σκηνοθετη κλπ κλπ θα γαμηθει και καλα μαζι σου....

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
καταλαβαινω την επιθυμια για την εκπληρωση μιας προσωπικης φαντασιωσης και μονο αλλα μην εισαι και σιγουρος οτι μια πορνοσταρ που κανει ενα επαγγελμα και γαμιεται για να γινεται ταινια με πεντακοσια στησιματα και ποζες και παμε παλι απο τον σκηνοθετη κλπ κλπ θα γαμηθει και καλα μαζι σου....

δεν εχεις αδικο αλλα αν αναλογιστουμε οτι
1)οι αμερικανοι στο σερβις σε ολους τους τομεις της ζωης τους ειναι αψογοι,δηλ αυτο που πληρωνεις αυτο περνεις χωρις να θελουν να σε κλεψουν προσφεροντας σου λιγοτερα απο αυτα που πρεπει (οπως γινεται εδω απο εστιατορια,ξενοδοχεια μεχρι το τελευταιο μπουρδελο στη φυλης)
&2)εχω πηδηξει μερικες αμερικανες (γκομενες οχι βιζιτες)και ξερω οτι το εχουν το γαμησι και πολυ μαλιστα,οποτε απο αυτην την αποψη δεν νομιζω να μην παει καλα η ολη φαση.
Βεβαια δεν εχω αποφασισει ακομα...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Με αφορμη ενα επαγγελματικο μου ταξιδι στο Λος Αντζελες τον Οκτωμβριο,σκεφτομαι να παρω καμια διασημη πορνοσταρ για γαμησι και φυσικα η πρωτη στη λιστα μου ειναι η Ντεβον Λι.Αν και δεν κανει 24ωρα λογω φορτου εργασιας με τα στουντιο και τα στριπτιτζαδικα που δουλευει,δεχτηκε και η καλυτερη προσφορα που μου εκανε ειναι $15.000 (περιπου 11.000 ευρω)απο $28.000 που ειναι κανονικα αν αναλογιστεις οτι την ωρα παιρνει $1.200.Οποτε σκεφτηκα οτι με τα μισα μπορω να παρω αυτην για κανενα 2ωρο την πρωτη μερα και αλλες δυο οπως Sienna West & Rachel Star τις επομενες μερες.
Ποσα θα δινατες εσεις συναγωνιστες για να γαμησετε την αγαπημενη σας πορνοσταρ?και θα προτιμουσατε να γαμησετε μια περισσοτερη ωρα η με τα ιδια λεφτα να παρετε περισσοτερες για μικροτερο χρονικο διαστημα?
Σιγα μην πληρωνα για να πηδηξω αυτο το πραγμα.....
Και δεν πας στο στουντιο να την πηδηξεις μπροστα στις καμερες τσαμπα ?
Σιγα.......
Απλα βρισκουν και τα κανουν και σιγα την φατσα κρεας....
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..........

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
να πας και να / θα περασεις γαματα. αν ειχα και εγω τη δυνατοτητα και την ευχερεια για κατι τετοιο θα πηγαινα με 1000. ισως με με αυτη, ισως με καποια αλλη (βλ. eva angelina κατω απο το avatar του συναδελφου ;)), το σιγουρο ειναι οτι τετοια εμπειρια δεν θα την αφηνα αν μου τυχαινε. καλο το σουβλακι αλλα και ο αστακος μια στο τοσο αν σε παιρνει να τα σκασεις για να τον φας, ακομα καλυτερος.

ps. αν τελικα την τιμησεις, οταν επιστρεψεις με το καλο πες μας λιγα λογια για τη φαση.

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
να πας και να / θα περασεις γαματα. αν ειχα και εγω τη δυνατοτητα και την ευχερεια για κατι τετοιο θα πηγαινα με 1000. ισως με με αυτη, ισως με καποια αλλη (βλ. eva angelina κατω απο το avatar του συναδελφου ;)), το σιγουρο ειναι οτι τετοια εμπειρια δεν θα την αφηνα αν μου τυχαινε. καλο το σουβλακι αλλα και ο αστακος μια στο τοσο αν σε παιρνει να τα σκασεις για να τον φας, ακομα καλυτερος.

ps. αν τελικα την τιμησεις, οταν επιστρεψεις με το καλο πες μας λιγα λογια για τη φαση.
:rockon:
μεσα Οκτωμβριου θα παω,οποτε αργει ακομα,παντως thanks

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Τοσα φραγκα μονο αν σου περισσευουν τρελα φιλε αλλιως δεν αξιζει. Εμενα παντως αν μου περισσευαν μιλφ πορνοσταρ θα επερνα την μια κ μοναδικη ...........

URL]]

Επισκέπτης
μου αρεσει που συμφωνησες με το ποστ μου
αμα η φεραρι εχει αρπαξει 30 κολωνες & εχει παρει σασι,καλυτερο το ακυκλοφορητο punto..
Υ.Γ τις πορνοσταρ που εχουμε φαντασιωση να τις γαμησουμε,καλο ειναι να τις αφηνουμε στην ακρη γιατι με τις φαντασιωσεις που εχεις δημιουργησει αποκλειεται να περασεις καλα..
οσα & να της δωσεις απλα θα εισαι αλλος ενας μαλακας γι αυτην..
ξεπετα γαμησι θα σου ριξει..
κριμα δεν ειναι να χαλασεις το οποιοδηποτε ποσο & να χαθει & το ονειρο???
γαμα 10 ασημες μουναρες τρυπερ αφου θα εισαι usa & οταν γυρισεις πες & ενα ευχαριστω που σ εσωσα απο ακομη ενα απογοητευτικο γαμησι..
αλλα ακομη συνεχιζεις το δουλεμα στο φιλοθεαμον κοινο..
καλα το πας παιχτη..
17 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αργοτερα οταν βαρεθουν,θα επαναφερω το κλασσικο θρεντ "προς τα που κλανει το μπαρμπουνι" να συνεχισουμε εκει την μαλακοκουβεντα..

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
μου αρεσει που συμφωνησες με το ποστ μουαλλα ακομη συνεχιζεις το δουλεμα στο φιλοθεαμον κοινο..
καλα το πας παιχτη..
17 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αργοτερα οταν βαρεθουν,θα επαναφερω το κλασσικο θρεντ "προς τα που κλανει το μπαρμπουνι" να συνεχισουμε εκει την μαλακοκουβεντα..

μηνσκεφτεσαι σαν Ελληνακος ρε μαγκα,αλλα για εσενα και μονο θα φερω φωτος με την την ψωλη μου στο στομα της ντεβον.

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Τοσα φραγκα μονο αν σου περισσευουν τρελα φιλε αλλιως δεν αξιζει. Εμενα παντως αν μου περισσευαν μιλφ πορνοσταρ θα επερνα την μια κ μοναδικη ...........

http://[URL unfurl="true"]www.deauxmalive.com/tgp/morningdip/image04.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποια ειναι αυτη?

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μηνσκεφτεσαι σαν Ελληνακος ρε μαγκα,αλλα για εσενα και μονο θα φερω φωτος με την την ψωλη μου στο στομα της ντεβον.
μαλακια θα κανεις..... και θα εισαι και κλασσικος ελληνας που ψαρωνει με γκομενες τυπου μπεζεντακου...η γκομενα κανει ληστεια....
Jessica Jaymes στο ιδιο σαιτ που βρηκες το μπαζο
www.bodymiracle.com/seemore/jaymes/jaymes_index.html]http://www.bodymiracle.com/seemore/jaymes/jaymes_index.html[/url]
Servizi_fotografici_jessica_jaymes_05051103_165.jpg

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
μαλακια θα κανεις..... και θα εισαι και κλασσικος ελληνας που ψαρωνει με γκομενες τυπου μπεζεντακου...η γκομενα κανει ληστεια....
Jessica Jaymes στο ιδιο σαιτ που βρηκες το μπαζο
www.bodymiracle.com/seemore/jaymes/jaymes_index.html]http://www.bodymiracle.com/seemore/jaymes/jaymes_index.html[/url]
Servizi_fotografici_jessica_jaymes_05051103_165.jpg

ρε αρχηγε συμφωνω οτι αυτη ειναι μουναρος,αλλα εγω θελω πατσα να τον πελεκισω,θελω μιλφακι με χειρολαβες if u understand what i mean  :rockon:

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι να τις κανω τις φωτο ρε παιχτη???
φολα θα φας οτι & να γραφεις..
στα παπαρια μου τι θα κανεις στην τελικη..
ρωτησες-απαντησαμε..
καλα το πας λεμε..
συνεχισε να παραμυθιαζεσαι-να παραμυθιαζεις τους αναγνωστες..
τσαμπα ειναι..

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
παντως σε βραβεια και σε ανγνωρισιμοτητα στην αμερικη η ντεβον λι με ολες αυτες εχει κανταρια διαφορα,δεν ειναι τυχαιο οτι ολες αυτες βαρανε μυγες.

δεν προκειται να δωσω 15000 δολλαρια για 24 ωρες 2-3 ωρες θα την παρω και θα παρω αλλες δυο μαλλον την Rachel Star και καμια αλλη που θα μου συστησουν εκει.

ολο το πακετο βλεπω να μου ερχεται 5000-6000 δολλαρια δηλ 3500 με 4500 ευρω

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ρωτησες-απαντησαμε..
καλα το πας λεμε..
τσαμπα ειναι..

made in Greece

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ασε που πες δεν σου σηκωθηκε για καποιον λογο ρε παιδι μου....ειχες ενα αγχος ,ενα κοψιμο κατι....θα πεταξεις ετσι 15 χιλιαρικα ευρω; :grin: :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ασε που πες δεν σου σηκωθηκε για καποιον λογο ρε παιδι μου....ειχες ενα αγχος ,ενα κοψιμο κατι....θα πεταξεις ετσι 15 χιλιαρικα ευρω; :grin: :grin: :grin: :grin:

ρε μλκ, κατάλαβε ότι απλά ανήκεις στην μειοψηφία των φλώρων που γράφεις παραπάνω και μην χαλάς τον φίλο.. :grin:

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ρωτησες-απαντησαμε..
καλα το πας λεμε..
τσαμπα ειναι..

στη τελικη στον πουτσο μου ποσο δημοφιλες ειναι το θεμα μου εγω δεν ειμαι ουτε αυτο το γιδι που θελει να γλειφει πουτσους με σκοπο να τις μιλαει κανεις και τρωτε ολοι (εριναλ) η τα αλλα μπαζα που το παιζουν διψασμενες για πουτσους και σε ψαρωνουν προκειμενου να κανουν τισ 120 σελιδες 121.Εγω κανω μια ερωτηση και οποιος θελει καλοπροαιρετα μπορει να απαντησει για οσους το πανε αλλου στο πουτσο μου πραγματικα,δεν μπορω να κανω κατι για αυτους.

OP
OP
Fanis

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6

καταρχην η αρχικη προσφορα δεν ειναι 15000 ευρω αλλα 15000 δολαρια (11.500 ευρω) δηλ για 24 ωρες,αλλα δεν προκειται να παρω 24 ωρες,2-3 ωρες θα παρω με σκοπο να παρω και αλλες 2 τις επομενες μερες.

τελευταια προσφορα για 24 ωρες ειναι 11.000 δολλαρια (8500 ευρω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom