Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
Από τη γιορτή προβατίνας στο Άνω Μυλοτόπι. Γίνκε χαμός! Όχι ρε πστ μου τι έχασα!!!
Ξέρουμε αν θα έρθει και στο Γκρίμποβο για τη γιορτή γίδας; Καλό θα ήταν να σκούπιζε όμως τα χέρια του από τις λίγδες ο τύπος που τραβούσε το βίντεο για να φαινόταν η Μαλέα καλύτερα.
![]()
Δειτε κουνημα και ναζιαρικες γριματσες το μωρο!Το κολαν κοντευει να πεσει!!!Η καυλα που εκπέμπει αυτή η γυναίκα είναι το κάτι άλλο. Δεν περιγράφω άλλο! Δέσποινα είσαι το βάσανο μας μια ζωή....
Που σκάτα είναι το ΜυλοτοπιΑπό τη γιορτή προβατίνας στο Άνω Μυλοτόπι. Γίνκε χαμός! Όχι ρε πστ μου τι έχασα!!!
Ξέρουμε αν θα έρθει και στο Γκρίμποβο για τη γιορτή γίδας; Καλό θα ήταν να σκούπιζε όμως τα χέρια του από τις λίγδες ο τύπος που τραβούσε το βίντεο για να φαινόταν η Μαλέα καλύτερα.
Βαριέται να τραγουδισει τρελά όμωςΑπό τη γιορτή προβατίνας στο Άνω Μυλοτόπι. Γίνκε χαμός! Όχι ρε πστ μου τι έχασα!!!