Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
Από τη γιορτή προβατίνας στο Άνω Μυλοτόπι . Γίνκε χαμός! Όχι ρε πστ μου τι έχασα!!! Ξέρουμε αν θα έρθει και στο Γκρίμποβο για τη γιορτή γίδας; Καλό θα ήταν να σκούπιζε όμως τα χέρια του από τις λίγδες ο τύπος που τραβούσε το βίντεο για να φαινόταν η Μαλέα καλύτερα.
Δειτε κουνημα και ναζιαρικες γριματσες το μωρο!Το κολαν κοντευει να πεσει!!!Η καυλα που εκπέμπει αυτή η γυναίκα είναι το κάτι άλλο. Δεν περιγράφω άλλο! Δέσποινα είσαι το βάσανο μας μια ζωή....
Που σκάτα είναι το ΜυλοτοπιΑπό τη γιορτή προβατίνας στο Άνω Μυλοτόπι . Γίνκε χαμός! Όχι ρε πστ μου τι έχασα!!! Ξέρουμε αν θα έρθει και στο Γκρίμποβο για τη γιορτή γίδας; Καλό θα ήταν να σκούπιζε όμως τα χέρια του από τις λίγδες ο τύπος που τραβούσε το βίντεο για να φαινόταν η Μαλέα καλύτερα.
Βαριέται να τραγουδισει τρελά όμωςΑπό τη γιορτή προβατίνας στο Άνω Μυλοτόπι . Γίνκε χαμός! Όχι ρε πστ μου τι έχασα!!! Ξέρουμε αν θα έρθει και στο Γκρίμποβο για τη γιορτή γίδας; Καλό θα ήταν να σκούπιζε όμως τα χέρια του από τις λίγδες ο τύπος που τραβούσε το βίντεο για να φαινόταν η Μαλέα καλύτερα.