Μεγαλη φιλεκαριολαρα μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δέσποινα Βανδή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Dunkelheit
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκα που την βρήκες αυτή την τιτανοτεραστια φωτογραφία ; Έχω κοιτάξει και ινστα και φβ δεν υπάρχει πουθενά. Μας πέθανε η μουναρα γαμω τις ποδαρες της μια ζωη
misterakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Like
- 471
- Πόντοι
- 16
Ρε μάγκα που την βρήκες αυτή την τιτανοτεραστια φωτογραφία ; Έχω κοιτάξει και ινστα και φβ δεν υπάρχει πουθενά. Μας πέθανε η μουναρα γαμω τις ποδαρες της μια ζωη
Dunkelheit
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να 'σαι καλα μαν, επισης μηπως ξερεις λιγο πιο πανω σε δυο φωτο που εβαλε ο συναγωνιστης κκ1980 η πρωτη που ειναι με την ασπρη μπλουζα γονατιστη στο κρεβατι ειναι απο την ιδια συνεντευξη? Μου θυμιζει μια παλια της φωτο που ειχε την ιδια ποζα ακριβως σε κρεβατι.
misterakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Like
- 471
- Πόντοι
- 16
Στην ιδια συνεντευξη ειναιΝα 'σαι καλα μαν, επισης μηπως ξερεις λιγο πιο πανω σε δυο φωτο που εβαλε ο συναγωνιστης κκ1980 η πρωτη που ειναι με την ασπρη μπλουζα γονατιστη στο κρεβατι ειναι απο την ιδια συνεντευξη? Μου θυμιζει μια παλια της φωτο που ειχε την ιδια ποζα ακριβως σε κρεβατι.
Συνημμένα
Dunkelheit
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πω ρε φιλε ολες οι φωτο ειναι γαματες δειχνει και πατουσακι στο εξωφυλλο βλεπω. Τα ωραιαοτερα ποδια και πατουσακια ελληνιδας ever. Τοσα χρονια μας καυλωνει η πουτανα οτι και να πω ειναι λιγο...Στην ιδια συνεντευξη ειναι
πωωω ναι ρ δεσποιναρα παλυ μας εφτιαξες με τις πατουσαρες σου ...ποιος ξερει ποσες μλκιες θα τραβηξουμε γιαυτη την φωτο στο μελλον, ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑ !!!!!!!!!
kai POYTANARAΜεγαλη φιλε
monimaprostuxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
κραταει καλα ακομα το μιλφακι μας...ειδικα αν τη δεις ντυμενη και στολισμενη οταν τραγουδαει στην πιστα ειναι για σκισιμο κατευθειαν στα καμαρινια...συνεχισε να το κρατας ψηλα Δεσποινιω
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
κραταει καλα ακομα το μιλφακι μας...ειδικα αν τη δεις ντυμενη και στολισμενη οταν τραγουδαει στην πιστα ειναι για σκισιμο κατευθειαν στα καμαρινια...συνεχισε να το κρατας ψηλα Δεσποινιω
Είσαι ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ
monimaprostuxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
γεια σου τυπε μερακληΕίσαι ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
ΠάρταααααααααααααααααααααααααααααΠαντα ξεκωλιαρα,σε χυνουμε καβλομουνα Δεσποινα...
![]()
![]()
![]()
bluecicada
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μουναρα γυναικα δεν σταματαμε να σε χυνουμε!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις