Πωω....ρε φίλε! 1998 το επεισόδιο! Πριν 19 ολόκληρα χρόνια!!! 29 χρονών τότε η Μαλέα! Στο youtube κυκλοφορούν πάντως και πιο παλιά
Σοβάντισε άφοβα Tzotzo φίλε!!!Δεν παίζονται οι ποδάρες της γυναίκας!!
Πωω....ρε φίλε! 1998 το επεισόδιο! Πριν 19 ολόκληρα χρόνια!!! 29 χρονών τότε η Μαλέα! Στο youtube κυκλοφορούν πάντως και πιο παλιά
Σοβάντισε άφοβα Tzotzo φίλε!!!Δεν παίζονται οι ποδάρες της γυναίκας!!
γουσταρω μπουταρεςΔωσ' μου εμένα gilf και πλαδαρές κυτταρυτιδο-ποδάρες και σου σοβατίζω και ταβάνι άμα λάχει δικέ μου...
Φρέσκιες (περσινές) οι από κάτω και όχι του 1956! Πάντως εδώ που τα λέμε και η Γκιζέλα Ντάλι όταν ήταν 29 είχε ποδάρες, να τα λέμε αυτά!
κ μπουταρες τυπεKωλάρα η Δεσποινα!!Δεν παιζεται η γυναικα!!!
κωλαρα γιαKωλάρα η Δεσποινα!!Δεν παιζεται η γυναικα!!!
Δεν έχει κυτταρίτιδα φίλε η κ.Μαλέα. Οι φωτογραφίες πριν 15-20 χρόνια το αποδεικνύουν περίτρανα. Και όσο για τα τωρινά σαπιοκωλιάσματα, υπάρχουν κατάλληλα s/w ρετουσαρίσματος που τα εξαφανίζουν εντελώς. Μη μας χαλάς το όνειρο .Ωχ ρε σεις τι λέτε τώρα; Κυτταρίτιδα σε γυναικείο σώμα; Δεν έχω γαμησει πότε γυναίκα με κυτταρίτιδα. Βσκ είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπω γυναίκα με κυτταρίτιδα. Να μαζέψουμε λεφτά να τη στείλουμε σε κάποιο ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό προτείνω.
Ο ΜΟΥΝΑΡΟΣ !!!Δεσποινάρα!!
Χαχαχα,οντως ρε φιλε,πεστα γαμωτο!Βλεπεις εδω μεσα ολοι γαμανε γυναικες αψεγαδιαστες,και τον παιζουν μονο για τετοιες!Ελεος ρεεε..Ωχ ρε σεις τι λέτε τώρα; Κυτταρίτιδα σε γυναικείο σώμα; Δεν έχω γαμησει πότε γυναίκα με κυτταρίτιδα. Βσκ είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπω γυναίκα με κυτταρίτιδα. Να μαζέψουμε λεφτά να τη στείλουμε σε κάποιο ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό προτείνω.
Γίναμε θεμα