steve07
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2013
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Μάνα με δυο παιδιά να μας δείχνει οτι δε φόρεσε βρακί και χαίρεται! Εύγε,συγχαρητήρια!θελω να μπω μεσα στις βιζαρες σου καυλα!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάνα με δυο παιδιά να μας δείχνει οτι δε φόρεσε βρακί και χαίρεται! Εύγε,συγχαρητήρια!θελω να μπω μεσα στις βιζαρες σου καυλα!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ποιος δεν έχει καταθέσει…χαχαΠωπω την πουτανα το μελλον προβλεπεται λαμπρο!!! Κατεθεσα μια και εγω για παρτη της δεν αντεξα.
Κάτι τέτοιο μας κάνει;Θέλουμε κι άλλα τέτοια deepfake.
Κάτι τέτοιο μας κάνει;
με ποια εφαρμογη γινεται αυτο?Κάτι τέτοιο μας κάνει;
Νομίζω ποτέ. Όπως το κόβω έχει σταματήσει να φοράει....γαμωτο ποτε θα δουμε το στρινγκ της ;;;;;;;;;
Κι εγώ μπαίνω...Να ακολουθήσει το δρόμο της Πέπης το Δεσποινιώ. Δηλαδή να μπει έστω μια μέρα σε μπου. για να χορτάσει π@ύτσα. Γιατί σαν να φαίνεται πεινασμένη ακόμη..
Μεγσλη πουταναθελω να μπω μεσα στις βιζαρες σου καυλα!!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται και Μεγάλη Βδομάδα και κόβω τις μπουρδελοτσαρκες και το κρέας.....Πάμε πουτανα Βανδη παμεεε στείλτε Ν τη χυσουμε
Εγώ θα ήθελα εδώ αντί να βλέπω φωτό της να ακούσω καμιά θρυλική ιστορία από 30 χρόνια πριν Θεσσαλονίκη από όταν πρωτοξεκίνησε η φάση αν κάποιος την ήξερε κτλπ . Σκορπιός θρυλική μαγαζαρα αν σας λέει κάτι την έφερνε ο πατέρας της τότε γτ ήταν 17