nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Να πάρουν φωτιά τα βιδεο
Τύπε, εγώ όταν πηγαίνω στα Εξάρχεια, βλέπω ότι παραμερίζουν οι νεαροί από όπου περνάω.στα εξαρχεια ερμπιενμπι ρε μουνι ;; καμια χιάφκα θα εχεις ..
Μπα, θα άρπαζες χοντρό ξύλο τότε. Μάλλον προς μαφιόζο πουσέρι θα δείχνεις.Τύπε, εγώ όταν πηγαίνω στα Εξάρχεια, βλέπω ότι παραμερίζουν οι νεαροί από όπου περνάω.
Λες να με έχουν για μπατσόφατσα ;
ρε φιλε απιστευτο!!παγωσα και εγω την εικονα οταν ηταν η σειρα της δεσποινας και δες που ετυχε να παγωσει........
Στο κατάλληλο σημείορε φιλε απιστευτο!!παγωσα και εγω την εικονα οταν ηταν η σειρα της δεσποινας και δες που ετυχε να παγωσει........
Από κάτω τι είναι σηκώθηκε η ππουτανα?
ενταξει η αληθεια ειναι οτι κατι ακομα που με καυλωνει στην δεσποινα ειναι και τα τελεια ακρα της!!και οι πατουσες της με τα τελεια δακτυλακια αλλα και τα χερια της !!αν την προσεχεις πως παιζεις με τα χερια της οταν μιλαει ειναι σκετη καυλα!Στο κατάλληλο σημείο
Γενικά ναι είναι όπως την περιγράφειςενταξει η αληθεια ειναι οτι κατι ακομα που με καυλωνει στην δεσποινα ειναι και τα τελεια ακρα της!!και οι πατουσες της με τα τελεια δακτυλακια αλλα και τα χερια της !!αν την προσεχεις πως παιζεις με τα χερια της οταν μιλαει ειναι σκετη καυλα!
Τι τσοντοπόζα είναι αυτή που έβγαλε η γαμιόλα με το πόδι πάνω ρεε;;Δέσποινα τι κανεις ρε πούστη μου….;