Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.947
- Πόντοι
- 2.606
Πες μας τώρα ότι δεν το πιστεύεις...Με 10 ποντους νυχι,ολα τα κανε τελεια η νοικοκυρα.Ε ρε τι κανει ο κοσμος για την λεζαντα
Πες μας τώρα ότι δεν το πιστεύεις...Με 10 ποντους νυχι,ολα τα κανε τελεια η νοικοκυρα.Ε ρε τι κανει ο κοσμος για την λεζαντα
Oλα τα πιστευω.ΟΛΑ.Να ναι καλα οι ανθρωποι της σοουμπιζ και της τηλεορασης που μας ανοιγουν τα ματια,τοσο ταλαντουχοι,εργατικοι,να σηκωνονται χαραματα,να ζυμωνουν,μετα να πανε γυμναστηριο,δουλεια,να επιστρεφουν,να ετοιμαζουν μεσημεριανο,να διαβαζουν τα παιδια,να τα πηγαινουν σε αθληματα,εκδηλωσεις κλπ.Να καθαριζουν το σπιτι,να πλενουν για το/την συζυγο,μετα παλι δουλεια,ετοιμασιες για βραδινο,μετα περιποιηση για να αρεσουν στο ετερο ημισυ,κι ολα αυτα τα κανουν κι οταν πανε 15 μερες διακοπες σε σαλε για να χαλαρωσουν κι αυτοι απο τα βασανα της καθημερινης επιβιωσηςΠες μας τώρα ότι δεν το πιστεύεις...
Oλα τα πιστευω.ΟΛΑ.Να ναι καλα οι ανθρωποι της σοουμπιζ και της τηλεορασης που μας ανοιγουν τα ματια,τοσο ταλαντουχοι,εργατικοι,να σηκωνονται χαραματα,να ζυμωνουν,μετα να πανε γυμναστηριο,δουλεια,να επιστρεφουν,να ετοιμαζουν μεσημεριανο,να διαβαζουν τα παιδια,να τα πηγαινουν σε αθληματα,εκδηλωσεις κλπ.Να καθαριζουν το σπιτι,να πλενουν για το/την συζυγο,μετα παλι δουλεια,ετοιμασιες για βραδινο,μετα περιποιηση για να αρεσουν στο ετερο ημισυ,κι ολα αυτα τα κανουν κι οταν πανε 15 μερες διακοπες σε σαλε για να χαλαρωσουν κι αυτοι απο τα βασανα της καθημερινης επιβιωσης
Υγ Βλεπω αυτο Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022) - IMDb
Και το πρωτο καλο
υγ. Είναι στα υπ' όψιν, αλλά θέλω να δω το πρώτο και μετά αυτό.
Το είχε δείξει κάπου πριν λίγο καιρό αλλά στην πορεία...Και το πρωτο καλο
Πολύ σέξι απόψε...Τα δίνει όλαμε λενε δεσποινα και ειμαι χριστουγεννιατικο πουταναριο σας!!!
σ
Ωραίο dress code...
Φωτιάααα σε φώτο που ανέβασε η κόρη της μαζί της φαίνεται ρώγαααααΩραίο dress code...
Ρωγαρες κάγκελο
που το βλεπεις το ξεσαλωμα ρε τυπε? μαγιω φοραει η κοπελλα, τι θες να φορεσει μπουργκα ?Ξεκλειδωσε κ το ισταγκραμ η κορη της η Μελινα τωρα που εγινε 18!... να δειξει οτι το μηλο πεφτει κατω απο την μηλια!
που μιλησα για ξεσαλωμα;;που το βλεπεις το ξεσαλωμα ρε τυπε? μαγιω φοραει η κοπελλα, τι θες να φορεσει μπουργκα ?
ξεκλείδωσε έγραψε τύπε μου, όχι ξεσάλωσεπου το βλεπεις το ξεσαλωμα ρε τυπε? μαγιω φοραει η κοπελλα, τι θες να φορεσει μπουργκα ?
Θα σου πω εγώ τι συμβαίνει, που έχω PhD στην ψυχιατρικήΤι κανει ρε η ημιγρια σελεμπριτυ με τον τριτοκοσμικο γκόμενο που το 2022 καπνιζει ακομα.
Ποσο ξεφτιλισμένη, τα παιδια της δεν τα σκεφτεται καθολου;
Δε σεβεται λιγο την ηλικια της;