Νέα

Δέσποινα Βανδή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Με το σουτιεν εμφανιστηκε σημερα η πουτανα...
:bigdick: :bigdick: :bigdick:
ScreenCaptureProject1.mkv_snapshot_02.06_[2021.11.27_20.08.05].jpg

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ο Μπισμπίκης ο Βασίλης ο Μπισμπίκης ο αρχιγαμιάς
κει που τρώγαν κει που πίναν κει που γλένταγαν....
μας το έφαγε το gilf........

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.
Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό.

Τι κι αν έμοιαζαν να προέρχονται από κόσμους διαφορετικούς; Αυτό ήταν κάτι που τη γοήτευε πολύ – ειδικά τα τελευταία χρόνια, μετά την επαφή της με το θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια θαύμαζε τους ταλαντούχους ηθοποιούς και έκανε στενή παρέα μαζί τους.

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Της έχει κανει τον κωλο σουρωτηρι ο Μπισμπικης .
Για ναναι και φίλος του Λαζο, θαναι μέγας κωλοσπρωχτης.
:fuck1:
Την έχει και τη χαίρεται τη μιλφαρα ο τύπος...

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Αρε ντεμη, αρε ντεμη.

Δεν ξερεις πόσο τυχερος εισαι που σε εγκατελειψε η 50χρονη.

Χρήμα εχεις, φήμη εχεις ,εγω στην θέση σου θα πηγαινα κολομβία ,θα καθομουν 3 μήνες εως να βρώ ενα 25χρονο φωτιά, απο αυτα που τριζουν τα πατώματα κ θα το εφερνα εδω να παθουν μουνοπλακα ολοι. Σε χρόνο dt θα γινοταν διασημη στο πλάι σου. Αυτα θελουν τα μουνιά. Θα της εδειχνες βιντεο σου με αθλετικο, εθνικη ελλαδος, αεκ, τηλεοπτικες παρουσιες κτλ κ θα γινοταν λιωμα για παρτι σου.

Μυαλό δεν εχετε ρε γαμωτ, καθεσαι κ κλαις για την ληγμένη αντι να κανεις παρτυ απο την χαρά σου.

Υγ προσοχή οχι γάμο ξανα, γιατι οταν παρει τα δικαιωματα θα εχεις τα ιδια.
Τακτικη καροτο αλογο

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Αρε ντεμη, αρε ντεμη.

Χρήμα εχεις, φήμη εχεις ,εγω στην θέση σου θα πηγαινα κολομβία ,θα καθομουν 3 μήνες εως να βρώ ενα 25χρονο φωτιά, απο αυτα που τριζουν τα πατώματα κ θα το εφερνα εδω να παθουν μουνοπλακα ολοι. Σε χρόνο dt θα γινοταν διασημη στο πλάι σου. Αυτα θελουν τα μουνιά. Θα της εδειχνες βιντεο σου με αθλετικο, εθνικη ελλαδος, αεκ, τηλεοπτικες παρουσιες κτλ κ θα γινοταν λιωμα για παρτι σου.

Μυαλό δεν εχετε ρε γαμωτ, καθεσαι κ κλαις για την ληγμένη αντι να κανεις παρτυ απο την χαρά σου.

Τακτικη καροτο αλογο
Για τα φράγκα που τουφερνε κλαίει,όχι για τον κωλο της.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.839
Πόντοι
25.186
Αρε ντεμη, αρε ντεμη.

Τακτικη καροτο αλογο
Aν και ξερω οτι δεν πρέπει,εγω θα το θεωρουσα μεγαλη ηττα και ξεφτίλα και θα μετρωγε η ζηλια.

Και εχω καταλαβει οτι αυτες τις συμβουλες στη ζωη τύπου Μην σε παιρνει απο κατω,Προχωρα παρακατω,Γραψτους ολους στα τετοια σου κλπ ευκολα λεγονται αλλά δυσκολα τηρουνται απο τους περισσότερους

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Αρε ντεμη, αρε ντεμη.

Τακτικη καροτο αλογο
Το πιο σωστο σχολιο!!!

Παντως η θεωρια του bou οτι ο Μπισμπικης την πλακωνει στα κωλογαμησια και της κανει τον κωλο χωνι, μαλλον αληθευει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Aν και ξερω οτι δεν πρέπει,εγω θα το θεωρουσα μεγαλη ηττα και ξεφτίλα και θα μετρωγε η ζηλια.

Και εχω καταλαβει οτι αυτες τις συμβουλες στη ζωη τύπου Μην σε παιρνει απο κατω,Προχωρα παρακατω,Γραψτους ολους στα τετοια σου κλπ ευκολα λεγονται αλλά δυσκολα τηρουνται απο τους περισσότερους
Καλα ειλικρινα πιστευεις οτι του Ντεμη του καιγεται καρφι? Ο τυπος γαμουσε ανεκαθεν μωρα. Στανταρ την εχει σκυλοβαρεθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom