Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Μεσα στην καβλα ειναι η Δεσποιναρα!!!!Μας την σηκωσε παλι!!!!
η καυλα με τις ποδαρες!!!
Μαγκες, την ειδα προ καιρου σε μια ψαροταβερνα στα νοτια, καθοταν στο διπλανο τραπεζι μαζι με μια αλλη της ηλικιας της και 4 παιδια περι τα 13.
Μου εκανε εντυπωση ποσο εχει σπασει το προσωπο της...
Μαγκες, την ειδα προ καιρου σε μια ψαροταβερνα στα νοτια, καθοταν στο διπλανο τραπεζι μαζι με μια αλλη της ηλικιας της και 4 παιδια περι τα 13.
σιγουρα ισχυει αυτο που λες αν την εχεις δει αβαφη τελειως αλλα οπως και να εχει σιγουρα δεν μοιαζει για γυναικα 51 ετων!!!ειναι ενα κοριτσακι με καυλωτικη πουτανια!
σιγουρα ισχυει αυτο που λες αν την εχεις δει αβαφη τελειως αλλα οπως και να εχει σιγουρα δεν μοιαζει για γυναικα 51 ετων!!!ειναι ενα κοριτσακι με καυλωτικη πουτανια!
Προφανώς τρολαρω. Την έχω δει αρκετές φορές από κοντά, το σώμα της είναι επιπέδου 20ρας-30ρας γυμνασμενης. Το πρόσωπο μαρτυρά την ηλικία της όντως. Αρκετά σπασμένη κόντρα σε αυτά που λένε για πλαστικές κλπ, αλλά προσωπικά με φτιάχνει αυτό που είδα από κοντά περισσότερο. Σου δείχνει ότι έχει την ωριμότητα και εμπειρία, αλλά και το σώμα να το αποδώσει στο γήπεδο.