Νέα

Δέσποινα Βανδή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.294
Πόντοι
2.256
To τριλεπτο που τραγουδάει καθιστή είναι όλα τα λεφτά.Βυζαρες και τρελό ναζι όλο προστυχια.Μουναρα απλά

ΒΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Ποιος να γαμησει εκει μεσα τυπε;Ο Κοκλωνης ή ο Ξιαρχο;Η χαρα του πουστη ηταν το σοου! Ο μονος ,αρσενικος εκει μεσα ειναι ο Καραφωτης αλλα δεν τον αφηνει η Βικαρα ουτε να κατουρησει,τον εχει ξεζουμισει!
Μαλιστα . ....τον τσιμπουκωνε δλδ η Βικαρα;;;;

ΒΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Εκει που κανει like σε τέτοια σχολια θα ναι φιλοι της στάνταρ!!!Ενας φιλος μου παλια της ειχε γράψει σε ενα στορυ της ποσο καυλα ειναι και τον μπλόκαρε η κυρια.....

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
Εκει που κανει like σε τέτοια σχολια θα ναι φιλοι της στάνταρ!!!Ενας φιλος μου παλια της ειχε γράψει σε ενα στορυ της ποσο καυλα ειναι και τον μπλόκαρε η κυρια.....
Πεστα...Στους επωνυμους και στους φιλους της (ακομα και σε πιπερατα σχολια) κανει λαικ και απανταει,στον ανωνυμο κοσμο που εκφραζει τον θαυμασμο του με αντιστοιχα σχολια,μπλοκαρει...

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.294
Πόντοι
2.256
Πεστα...Στους επωνυμους και στους φιλους της (ακομα και σε πιπερατα σχολια) κανει λαικ και απανταει,στον ανωνυμο κοσμο που εκφραζει τον θαυμασμο του με αντιστοιχα σχολια,μπλοκαρει...
Τουλάχιστον ότι κάνει το κάνει η ίδια.Παντως άμα της γράψεις κάτι πιο νορμάλ απαντάει μερικές φορές!!

ulidars69

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2020
Like
183
Πόντοι
6

:takethis: :takethis: :takethis:

Συνημμένα

• 84179b3e-0e93-4f30-af03-72f9abc1cb1e.jpg
    84179b3e-0e93-4f30-af03-72f9abc1cb1e.jpg
    67,6 KB · Εμφανίσεις: 55

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.160
Πόντοι
446

δεν μπλοκαρει!!να ειστε σιγουροι για αυτο!εκτος αν την γραψει καποιος οτι θελει να την γα@#σει!

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.160
Πόντοι
446
μουναρα!!!!!! :respect:

Συνημμένα

• 3741.jpg
    3741.jpg
    161,9 KB · Εμφανίσεις: 73
  • 3742.jpg
    3742.jpg
    161,5 KB · Εμφανίσεις: 71

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
δεν μπλοκαρει!!να ειστε σιγουροι για αυτο!εκτος αν την γραψει καποιος οτι θελει να την γα@#σει!
Φυσικα και μπλοκαρει,εχει μπλοκαρει εμενα που της εγραφα κατα καιρους δημοσια σχολια (οχι ακραια προστυχα σε προσωπικα η στορυ) σε διαφορες ξεκολλες αναρτησεις της στο ινστα,σχολια οπως μιλφαρα,καυλα μεχρι εκει.Και φυσικα εχει μπλοκαρει φαν της που της εξεφραζαν διαφωνιες τελευταια για διαφορες επαγγελματικες της επιλογες.Ασχολουμαι 20 χρονια με την Δεσποινα και ξερω κατι παραπανω να σαι σιγουρος...

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.160
Πόντοι
446
Φυσικα και μπλοκαρει,εχει μπλοκαρει εμενα που της εγραφα κατα καιρους δημοσια σχολια (οχι ακραια προστυχα σε προσωπικα η στορυ) σε διαφορες ξεκολλες αναρτησεις της στο ινστα,σχολια οπως μιλφαρα,καυλα μεχρι εκει.Και φυσικα εχει μπλοκαρει φαν της που της εξεφραζαν διαφωνιες τελευταια για διαφορες επαγγελματικες της επιλογες.Ασχολουμαι 20 χρονια με την Δεσποινα και ξερω κατι παραπανω να σαι σιγουρος...

και εγω εχω γραψει διαφορα προστυχα αλλα δεν ετυχε ισως γιατι της διεφυγαν!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
και εγω εχω γραψει διαφορα προστυχα αλλα δεν ετυχε ισως γιατι της διεφυγαν!
Πριν και 2-3 χρονια οχι απλα δεν μπλοκαρε αλλα πατουσε και λαικ.Τον τελευταιο καιρο λαικ παταει μονο σε επωνυμους η φιλους της,οτι και να της γραψουν (ακομα κι αν ειναι πιπερατο σχολιο).Εσενα εμενα και τους απλους αγνωστους θαυμαστες της μας εχει γραμμενους φιλε...

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.160
Πόντοι
446
Πριν και 2-3 χρονια οχι απλα δεν μπλοκαρε αλλα πατουσε και λαικ.Τον τελευταιο καιρο λαικ παταει μονο σε επωνυμους η φιλους της,οτι και να της γραψουν (ακομα κι αν ειναι πιπερατο σχολιο).Εσενα εμενα και τους απλους αγνωστους θαυμαστες της μας εχει γραμμενους φιλε...

εννοειτε αυτο!!παντως πχ την εχω γραψει σχετικα για σημειο του κορμιου της που θα ηθελα να γλυψω (οχι αυτο που θα νομιζαν ολοι)και με ειχε κανει like!φανταζομαι οτι δεν κανει αυτη αλλα η ομαδα της!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
εννοειτε αυτο!!παντως πχ την εχω γραψει σχετικα για σημειο του κορμιου της που θα ηθελα να γλυψω (οχι αυτο που θα νομιζαν ολοι)και με ειχε κανει like!φανταζομαι οτι δεν κανει αυτη αλλα η ομαδα της!
Καλα οτι εχει ομαδα απο πισω να διαχειριζονται τα προφιλ της στα σοσιαλ αυτο ειναι σιγουρο,τοσες χιλιαδες ακολουθους και μνμ...Απλα στο μπλοκαρισμα πχ την τελικη αποφαση την εχει φυσικα η ιδια,η στο να απανταει σε μνμ επωνυμων και φιλων της..

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Καλα οτι εχει ομαδα απο πισω να διαχειριζονται τα προφιλ της στα σοσιαλ αυτο ειναι σιγουρο,τοσες χιλιαδες ακολουθους και μνμ...Απλα στο μπλοκαρισμα πχ την τελικη αποφαση την εχει φυσικα η ιδια,η στο να απανταει σε μνμ επωνυμων και φιλων της..

σωστα τυπε κανουν συμβουλιο για να αποφασισουν αν θα μπλοκαρουν τον λιγουρι #39400

στο τελος του συμβουλιου εχει μυστικη ψηφοφορια

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
σωστα τυπε κανουν συμβουλιο για να αποφασισουν αν θα μπλοκαρουν τον λιγουρι #39400

στο τελος του συμβουλιου εχει μυστικη ψηφοφορια
Εκφραζω τι πιστευω και τι ξερω,εσυ τυπε εκτος απ το να ειρωνευεσαι εχεις να πεις τιποτε αλλο?

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Εκφραζω τι πιστευω και τι ξερω,εσυ τυπε εκτος απ το να ειρωνευεσαι εχεις να πεις τιποτε αλλο?
εχω να πω οτι ειτε σου αρεσει ειτε οχι εισαι ασημαντος. Αν τη στιγμη που οποιος χειριζεται το καθε account δει κατι που ποσταρες στραβωσει σε μπλοκαρει. Αν οχι δε σε μπλοκαρει. Εσυ ολη μερα ασχολεισαι με τη Βανδη 20 χρονια. Ο μακακας που χειριζεται το ακκαου της εχει καμια 100στη χιλιαδες σαν εσενα να σκαναρει.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
εχω να πω οτι ειτε σου αρεσει ειτε οχι εισαι ασημαντος. Αν τη στιγμη που οποιος χειριζεται το καθε account δει κατι που ποσταρες στραβωσει σε μπλοκαρει. Αν οχι δε σε μπλοκαρει. Εσυ ολη μερα ασχολεισαι με τη Βανδη 20 χρονια. Ο μακακας που χειριζεται το ακκαου της εχει καμια 100στη χιλιαδες σαν εσενα να σκαναρει.
Διαφωνουμε σε κατι ρε τυπε,πιο πανω αυτο δεν εγραψα,οτι μας εχει γραμμενους;Απλα θεωρω οτι γνωριζει κι η ιδια πανω κατω τι γινεται...100στη χιλιαδες?Χαλαρωσε,δεν εχει και 1 μυριο ακολουθους,το ανωτερο 400 σχολια σε καθε φωτο που ανεβαζει να χει...Τεσπα,δεν βγαζουμε ακρη...

ΒΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Πρωτα τα πετάνε όλα εξω κ μετα φτάνει ο μαλάκας που σχολιάζει....Δε λεω το πουλάει για τη δουλεια της αλλά συνεχεια;Ε Αντε ρε καυλα να φας κανα παπαρι

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.294
Πόντοι
2.256
Η Δέσποινα διαχειρίζεται η ίδια το Instagram.. Πολλές φορές κάνει λαικ σε πιπεράτα σχόλια μου έχει κάνει και εμένα.προσφατα το είχε δηλώσει ότι απαντά η ίδια.τωρα αν έχει μπλοκάρει κάποιο δεν το ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom