You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δέσποινα Βανδή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Μαλιστα . ....τον τσιμπουκωνε δλδ η Βικαρα;;;;Ποιος να γαμησει εκει μεσα τυπε;Ο Κοκλωνης ή ο Ξιαρχο;Η χαρα του πουστη ηταν το σοου! Ο μονος ,αρσενικος εκει μεσα ειναι ο Καραφωτης αλλα δεν τον αφηνει η Βικαρα ουτε να κατουρησει,τον εχει ξεζουμισει!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.421
- Πόντοι
- 3.506
Πεστα...Στους επωνυμους και στους φιλους της (ακομα και σε πιπερατα σχολια) κανει λαικ και απανταει,στον ανωνυμο κοσμο που εκφραζει τον θαυμασμο του με αντιστοιχα σχολια,μπλοκαρει...Εκει που κανει like σε τέτοια σχολια θα ναι φιλοι της στάνταρ!!!Ενας φιλος μου παλια της ειχε γράψει σε ενα στορυ της ποσο καυλα ειναι και τον μπλόκαρε η κυρια.....
Τουλάχιστον ότι κάνει το κάνει η ίδια.Παντως άμα της γράψεις κάτι πιο νορμάλ απαντάει μερικές φορές!!Πεστα...Στους επωνυμους και στους φιλους της (ακομα και σε πιπερατα σχολια) κανει λαικ και απανταει,στον ανωνυμο κοσμο που εκφραζει τον θαυμασμο του με αντιστοιχα σχολια,μπλοκαρει...
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.160
- Πόντοι
- 446
Πεστα...Στους επωνυμους και στους φιλους της (ακομα και σε πιπερατα σχολια) κανει λαικ και απανταει,στον ανωνυμο κοσμο που εκφραζει τον θαυμασμο του με αντιστοιχα σχολια,μπλοκαρει...
δεν μπλοκαρει!!να ειστε σιγουροι για αυτο!εκτος αν την γραψει καποιος οτι θελει να την γα@#σει!
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.160
- Πόντοι
- 446
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.421
- Πόντοι
- 3.506
Φυσικα και μπλοκαρει,εχει μπλοκαρει εμενα που της εγραφα κατα καιρους δημοσια σχολια (οχι ακραια προστυχα σε προσωπικα η στορυ) σε διαφορες ξεκολλες αναρτησεις της στο ινστα,σχολια οπως μιλφαρα,καυλα μεχρι εκει.Και φυσικα εχει μπλοκαρει φαν της που της εξεφραζαν διαφωνιες τελευταια για διαφορες επαγγελματικες της επιλογες.Ασχολουμαι 20 χρονια με την Δεσποινα και ξερω κατι παραπανω να σαι σιγουρος...δεν μπλοκαρει!!να ειστε σιγουροι για αυτο!εκτος αν την γραψει καποιος οτι θελει να την γα@#σει!
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.160
- Πόντοι
- 446
Φυσικα και μπλοκαρει,εχει μπλοκαρει εμενα που της εγραφα κατα καιρους δημοσια σχολια (οχι ακραια προστυχα σε προσωπικα η στορυ) σε διαφορες ξεκολλες αναρτησεις της στο ινστα,σχολια οπως μιλφαρα,καυλα μεχρι εκει.Και φυσικα εχει μπλοκαρει φαν της που της εξεφραζαν διαφωνιες τελευταια για διαφορες επαγγελματικες της επιλογες.Ασχολουμαι 20 χρονια με την Δεσποινα και ξερω κατι παραπανω να σαι σιγουρος...
και εγω εχω γραψει διαφορα προστυχα αλλα δεν ετυχε ισως γιατι της διεφυγαν!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.421
- Πόντοι
- 3.506
Πριν και 2-3 χρονια οχι απλα δεν μπλοκαρε αλλα πατουσε και λαικ.Τον τελευταιο καιρο λαικ παταει μονο σε επωνυμους η φιλους της,οτι και να της γραψουν (ακομα κι αν ειναι πιπερατο σχολιο).Εσενα εμενα και τους απλους αγνωστους θαυμαστες της μας εχει γραμμενους φιλε...και εγω εχω γραψει διαφορα προστυχα αλλα δεν ετυχε ισως γιατι της διεφυγαν!
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.160
- Πόντοι
- 446
Πριν και 2-3 χρονια οχι απλα δεν μπλοκαρε αλλα πατουσε και λαικ.Τον τελευταιο καιρο λαικ παταει μονο σε επωνυμους η φιλους της,οτι και να της γραψουν (ακομα κι αν ειναι πιπερατο σχολιο).Εσενα εμενα και τους απλους αγνωστους θαυμαστες της μας εχει γραμμενους φιλε...
εννοειτε αυτο!!παντως πχ την εχω γραψει σχετικα για σημειο του κορμιου της που θα ηθελα να γλυψω (οχι αυτο που θα νομιζαν ολοι)και με ειχε κανει like!φανταζομαι οτι δεν κανει αυτη αλλα η ομαδα της!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.421
- Πόντοι
- 3.506
Καλα οτι εχει ομαδα απο πισω να διαχειριζονται τα προφιλ της στα σοσιαλ αυτο ειναι σιγουρο,τοσες χιλιαδες ακολουθους και μνμ...Απλα στο μπλοκαρισμα πχ την τελικη αποφαση την εχει φυσικα η ιδια,η στο να απανταει σε μνμ επωνυμων και φιλων της..εννοειτε αυτο!!παντως πχ την εχω γραψει σχετικα για σημειο του κορμιου της που θα ηθελα να γλυψω (οχι αυτο που θα νομιζαν ολοι)και με ειχε κανει like!φανταζομαι οτι δεν κανει αυτη αλλα η ομαδα της!
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
Καλα οτι εχει ομαδα απο πισω να διαχειριζονται τα προφιλ της στα σοσιαλ αυτο ειναι σιγουρο,τοσες χιλιαδες ακολουθους και μνμ...Απλα στο μπλοκαρισμα πχ την τελικη αποφαση την εχει φυσικα η ιδια,η στο να απανταει σε μνμ επωνυμων και φιλων της..
σωστα τυπε κανουν συμβουλιο για να αποφασισουν αν θα μπλοκαρουν τον λιγουρι #39400
στο τελος του συμβουλιου εχει μυστικη ψηφοφορια
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.421
- Πόντοι
- 3.506
Εκφραζω τι πιστευω και τι ξερω,εσυ τυπε εκτος απ το να ειρωνευεσαι εχεις να πεις τιποτε αλλο?σωστα τυπε κανουν συμβουλιο για να αποφασισουν αν θα μπλοκαρουν τον λιγουρι #39400
στο τελος του συμβουλιου εχει μυστικη ψηφοφορια
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
εχω να πω οτι ειτε σου αρεσει ειτε οχι εισαι ασημαντος. Αν τη στιγμη που οποιος χειριζεται το καθε account δει κατι που ποσταρες στραβωσει σε μπλοκαρει. Αν οχι δε σε μπλοκαρει. Εσυ ολη μερα ασχολεισαι με τη Βανδη 20 χρονια. Ο μακακας που χειριζεται το ακκαου της εχει καμια 100στη χιλιαδες σαν εσενα να σκαναρει.Εκφραζω τι πιστευω και τι ξερω,εσυ τυπε εκτος απ το να ειρωνευεσαι εχεις να πεις τιποτε αλλο?
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.421
- Πόντοι
- 3.506
Διαφωνουμε σε κατι ρε τυπε,πιο πανω αυτο δεν εγραψα,οτι μας εχει γραμμενους;Απλα θεωρω οτι γνωριζει κι η ιδια πανω κατω τι γινεται...100στη χιλιαδες?Χαλαρωσε,δεν εχει και 1 μυριο ακολουθους,το ανωτερο 400 σχολια σε καθε φωτο που ανεβαζει να χει...Τεσπα,δεν βγαζουμε ακρη...εχω να πω οτι ειτε σου αρεσει ειτε οχι εισαι ασημαντος. Αν τη στιγμη που οποιος χειριζεται το καθε account δει κατι που ποσταρες στραβωσει σε μπλοκαρει. Αν οχι δε σε μπλοκαρει. Εσυ ολη μερα ασχολεισαι με τη Βανδη 20 χρονια. Ο μακακας που χειριζεται το ακκαου της εχει καμια 100στη χιλιαδες σαν εσενα να σκαναρει.
Σωστάδεν μπλοκαρει!!να ειστε σιγουροι για αυτο!εκτος αν την γραψει καποιος οτι θελει να την γα@#σει!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις