Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Ποσο θελω να της τον καρφωσω στο κωλαντερο!!!!
Τα θέλει ο κωλος της μου φαίνεται.Το είδες το βιντεάκι?Ποσο θελω να της τον καρφωσω στο κωλαντερο!!!!
Στα σχόλια την κράζουν μερικές ότι έχει εμμονή με το κορμί τής...Θα το μελετησω διεξοδικα!
Να παν να γαμηθουν,αμα την κανουν καθωσπρεπει θα τους τηγανησω!Στα σχόλια την κράζουν μερικές ότι έχει εμμονή με το κορμί τής...
πες τα ρε φίλε δεν θέλω να της τα κόψουν αυτά.Ο λόγος που μας καυλωνει είναι ακριβώς αυτός.να κάνει κορμάρα και να μας τα δείχνει!!Να παν να γαμηθουν,αμα την κανουν καθωσπρεπει θα τους τηγανησω!
Ζηλια φιλε,ατιμο πραμα!πες τα ρε φίλε δεν θέλω να της τα κόψουν αυτά.Ο λόγος που μας καυλωνει είναι ακριβώς αυτός.να κάνει κορμάρα και να μας τα δείχνει!!
Σίγουρα .Τι πάει να πει ματαιοδοξία και βλακείες.Το κορμί της δεν το έχουν δει αυτές ούτε στον ύπνο τουςΖηλια φιλε,ατιμο πραμα!
Ματαιοδοξια θα ηταν αν γεμιζε σιλικονη και τραβαγε τη μουρη της,τωρα γυμναζεται οπως λενε οι personal trainer γαμω το μουνι που τους πεταγε,αυτους και τους life coaches!!!Σίγουρα .Τι πάει να πει ματαιοδοξία και βλακείες.Το κορμί της δεν το έχουν δει αυτές ούτε στον ύπνο τους
Τώρα που θα βγάλει και τις Μπουτάρες της η Δέσποινα να δεις πως θα σκάσουν.....Ματαιοδοξια θα ηταν αν γεμιζε σιλικονη και τραβαγε τη μουρη της,τωρα γυμναζεται οπως λενε οι personal trainer γαμω το μουνι που τους πεταγε,αυτους και τους life coaches!!!
Σαββατο ε; περιμενω πως και πως!Τώρα που θα βγάλει και τις Μπουτάρες της η Δέσποινα να δεις πως θα σκάσουν.....
Είδες τι θα φορέσει ??Σαββατο ε; περιμενω πως και πως!
ναιιιιιΕίδες τι θα φορέσει ??
καυτό μίνι νομιζωναιιιιι
Το ειχες ποσταρει προχθες απο τα γυρισματακαυτό μίνι νομιζω
Άντε να αρχίσει και τα στορυ να μας τρελανειΤο ειχες ποσταρει προχθες απο τα γυρισματα
Στις 193 σελίδες το θρέντ της Δεσποινάρας και συνεχίζουμε!!!Μόλις φτάσει τις διακόσιες θα ήταν πρέπον να γίνει και sticky επιτέλους.