Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Οπως και η Χατζηπαπαρω πρεπει να χει αρμεξει τον Καραφωτη,αλλη ιστορια κι αυτη!
Σύμφωνω.Νομιζω ότι έχει εμμονή να δείχνει ότι είναι καύλα.Την έχω δει σε συνέντευξη να σηκώνει λίγο την φούστα μόλις βλέπει τον δημοσιογράφο δείχνοντας τα μπούτια της προκλητικά.Η γυναικα ουρλιαζει οτι ψοφαει για γαμησι!!!
Μετα την εμμηνοπαυση τρελενονται επειδη ειναι η αποδειξη οτι γερνανε,και αφου δεν υπαρχει και φοβος για εγκυμοσυνη ξεσκιζονταιΣύμφωνω.Νομιζω ότι έχει εμμονή να δείχνει ότι είναι καύλα.Την έχω δει σε συνέντευξη να σηκώνει λίγο την φούστα μόλις βλέπει τον δημοσιογράφο δείχνοντας τα μπούτια της προκλητικά.
Πάντως το γεγονός ότι μιλάει σωστά Ελληνικά και εχει ένα προφίλ πιο μορφωμένο την κανει ακόμα πιο καύλα....Μετα την εμμηνοπαυση τρελενονται επειδη ειναι η αποδειξη οτι γερνανε,και αφου δεν υπαρχει και φοβος για εγκυμοσυνη ξεσκιζονται
Φυσικα ρε φιλε,δεν ειναι τσοκαρο.Πάντως το γεγονός ότι μιλάει σωστά Ελληνικά και εχει ένα προφίλ πιο μορφωμένο την κανει ακόμα πιο καύλα....
Α γεια σου ενω η Μπακοδημου ειναι ενα απλο ξεκωλο χαζομουνι!Αυτό ακριβώς.Το γεγονός ότι η Δέσποινα δεν είναι ένα χαζό ξεκωλο και μπορεί να γίνεται πρόστυχη όταν θέλει την κάνει πιο καύλα από άλλες νεότερες.
Άλλο επίπεδο η Δέσποινα.Την έχω δει από κοντά και η θηλυκότητα της ξεχωρίζει από χιλιόμετρα.Α γεια σου ενω η Μπακοδημου ειναι ενα απλο ξεκωλο χαζομουνι!
Της εχεις μιλησει;Άλλο επίπεδο η Δέσποινα.Την έχω δει από κοντά και η θηλυκότητα της ξεχωρίζει από χιλιόμετρα.
Όχι απλά την είδα και φορούσε ένα εξωπλατο σαν κομπινεζον και ήταν πολύ σέξυ.Της εχεις μιλησει;
Το καλοκαίρι θα μας δώσει πολύ υλικό.Φετος είναι πολύ ανεβασμένη . .Νομιζω τελειωνει αυτο το παιχνιδι,σταματαει και θα παει απο Σεπτεμβρη,θα την χασουμε την καβλα ,πιστευω ομως να μας δινει υλικο απο τα σοσιαλ .
180 σελίδες έχει φτάσει το thread της Δεσποινάρας, ενώ της άλλης 45 με το ζόρι....Α γεια σου ενω η Μπακοδημου ειναι ενα απλο ξεκωλο χαζομουνι!
Και ακομα δεν εχει γινει sticky το thread της Δεσποιναρας.Αποριας αξιον...180 σελίδες έχει φτάσει το thread της Δεσποινάρας, ενώ της άλλης 45 με το ζόρι....
Εμ εδω ειναι sticky του αρχιμπαζου της Μελετη και της Νομικου που γινεται ποστ μια φορα το εξαμηνο...Πρέπει να γίνει!
Εμ εδω ειναι sticky του αρχιμπαζου της Μελετη και της Νομικου που γινεται ποστ μια φορα το εξαμηνο...