Justiceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
σε καβλωνει η βανδη φίλε και σένα;Ναι ρε φίλε για αυτό..Ολόγυμνη από μέσα η ξεκωλιαρα.Κοιτα πως κρατάει το κουμπί για να μην βγουν όλα έξω....
σε καβλωνει η βανδη φίλε και σένα;Ναι ρε φίλε για αυτό..Ολόγυμνη από μέσα η ξεκωλιαρα.Κοιτα πως κρατάει το κουμπί για να μην βγουν όλα έξω....
σου έχω στείλει μυνημαΦίλε ανέκαθεν με καυλωνε η Βανδη.Την είδα φέτος σε παρουσίαση από κοντά με κομπινεζον και με τρέλανε.Εχει κάτι πολύ σέξυ και η πλάτη της είναι απίστευτη...
Γράψε εδώ φίλε γιατί δεν μπορώ να το ανοίξω..σου έχω στείλει μυνημα
θες να τα πούμε για την Δέσποινα;Γράψε εδώ φίλε γιατί δεν μπορώ να το ανοίξω..
στείλε μου πριβεΓράψε εδώ για την Δεσποιναρα...
μάλλον δεν κατάλαβεςΈχεις καμία φωτό να ανεβάσεις εδώ καινούργια από την Δεσποιναρα..;
Δεν μου άνοιγαν τα μηνύματα για αυτο...μάλλον δεν κατάλαβες
πουταναααααΣαν την Βανδή δεν έχει.Πολυ καύλα με το καλσόν έτοιμη να ανοίξει τις μπουταρες....
ta πεταξε εξω παλι η καριολαΜπουταρες στην φόρα
Σου άρεσε η φωτό με το μινι της Δεσποινας;Και αυτό το καλσόν με τρελαίνει..ta πεταξε εξω παλι η καριολα
ατελειωτο καρφωμα αγριοΓια πολύ κάρφωμα
ωραίο μικρό κωλαρακιΓια πολύ κάρφωμα
Μη το ψαχνεις ρε φιλε,εδω ο αλλος εχει γαμηθει να ποσταρει εδω και να μας τα ζαλιζει οτι την βλεπει καθε μερα απο κοντα κι οτι δεν εχει ξαναδει πιο χαλια επιδερμιδα,λες και ολες στην ηλικια της η μικροτερες εχουν τελεια επιδερμιδα και δεν σοβαντιζονται..Το χουμε ξαναπει οσο την κραζετε ορισμενοι συνεχεια και βγαζετε την εμπαθεια σας,τοσο πιο πολυ θα μας καβλωνει η Δεσποιναρα,η καβλα που μας βγαζει ειναι σε αλλο επιπεδο...Ασχοληθείτε οι χέιτερ με την ποιότητα της επιδερμίδας, αλλά πείτε μου ποια άλλη πενηντάρα είναι τόσο καυλιάρα κι έχει αυτό το υπέροχο "τόσο-όσο" κορμί.
Μη το ψαχνεις ρε φιλε,εδω ο αλλος εχει γαμηθει να ποσταρει εδω και να μας τα ζαλιζει οτι την βλεπει καθε μερα απο κοντα κι οτι δεν εχει ξαναδει πιο χαλια επιδερμιδα,λες και ολες στην ηλικια της η μικροτερες εχουν τελεια επιδερμιδα και δεν σοβαντιζονται..Το χουμε ξαναπει οσο την κραζετε ορισμενοι συνεχεια και βγαζετε την εμπαθεια σας,τοσο πιο πολυ θα μας καβλωνει η Δεσποιναρα,η καβλα που μας βγαζει ειναι σε αλλο επιπεδο...