You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δέσποινα Βανδή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Οτι μαλακία πάει και κάνει η μαντόνα η παλιολεσβία,αμέσως ξωπίσω οι δικές ας να την μιμιθούν! Μην τυχόν και κλάσει κιόλας και δεν το πάρουν χαμπάρι!
Αι σιχτίρ ψωνάρες,σας σιχάθηκε η ψυχή μου σκατοκαριόλες...
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
καλα η madonna ειναι σε μεγαλη ηλικια και κανει χορογραφιες αντε γεια στα Live,οι
δικες μας που τη μιμουνται ειναι σε μια πιστα ορθιες και μονο μπρος πισω κανουν για καμια ωρα και παιρνουν και ανθυγιεινα.
Αλλο βεβαια οι πουτσες που καβαλανε για να τους βγαλει σουξε ο καθε φοιβος μια φορα το χρονο εκει οντως τη madonna την αφηνουν πισω..
δικες μας που τη μιμουνται ειναι σε μια πιστα ορθιες και μονο μπρος πισω κανουν για καμια ωρα και παιρνουν και ανθυγιεινα.
Αλλο βεβαια οι πουτσες που καβαλανε για να τους βγαλει σουξε ο καθε φοιβος μια φορα το χρονο εκει οντως τη madonna την αφηνουν πισω..
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 16
Ποσο δικιο εχεις .ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΟτι μαλακία πάει και κάνει η μαντόνα η παλιολεσβία,αμέσως ξωπίσω οι δικές ας να την μιμιθούν! Μην τυχόν και κλάσει κιόλας και δεν το πάρουν χαμπάρι!
hackersat2003
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
απο μαλακιες πρωτη ειμαστε!
Επισκέπτης
Εμένα μου άρεσε μόνο σαν γκόμενα όταν είχε πρωτοβγεί. Από φωνή πούτσες... ζορίζεται πολύ να την βγάλει. Τώρα... έτσι όπως έχει γίνει σαν εκφυλισμένο κύτταρο, ούτε που της τον ακούμπαγα!
Εμένα πάλι η Βανδή μου άρεσε ως φωνή (την είχα ακούσει και Live και όντως είχε δυνατότητες ... χωρίς να είναι το στυλ μουσικής που ακούω πάντως) ... τώρα σαν γυναίκα .. πολύ αδύνατη για τα γούστα μου έως ξυλάγγουρη όπως είναι τώρα!
Τουλάχιστον η Κοκκίνου έφτιαξε 2 τορπίλες να βγάζουν μάτια ...
Τουλάχιστον η Κοκκίνου έφτιαξε 2 τορπίλες να βγάζουν μάτια ...
Η φωνή λάμπει δια της απουσίας της από την τραγουδίστρια Βανδή. Ζορίζεται πολύ να βγάλει κάτι με αποτέλεσμα να φωνάζει παρά να τραγουδάει.
Σα γυναίκα, δε λέει τίποτα. Δυσκολεύεται να αποδεχθει την ηλικία της, προσπαθώντας με πλαστικές και δίαιτες να δείχνει νεώτερη. Το αποτέλεσμα είναι άκρως αντιερωτικό. Την καημένη...
Σα γενικότερη πορεία, αυτή βαίνει φθίνουσα. Η βανδή ουδέποτε είχε ξεχωριστή ταυτότητα σαν καλλιτέχνης, προσπαθώντας να μοιάσει πότε στη μία και πότε στην άλλη. Με την ευκαιρία, άλλο Μαντόνα και άλλο Βανδή.
Τώρα έχει να αντιμετωπίσει νεότερες και ομορφότερες με αντίστοιχα φωνητικά προσόντα. Αν ήμουν φοίβος θα πόνταρα σε άλλο άλογο πια.
Σα γυναίκα, δε λέει τίποτα. Δυσκολεύεται να αποδεχθει την ηλικία της, προσπαθώντας με πλαστικές και δίαιτες να δείχνει νεώτερη. Το αποτέλεσμα είναι άκρως αντιερωτικό. Την καημένη...
Σα γενικότερη πορεία, αυτή βαίνει φθίνουσα. Η βανδή ουδέποτε είχε ξεχωριστή ταυτότητα σαν καλλιτέχνης, προσπαθώντας να μοιάσει πότε στη μία και πότε στην άλλη. Με την ευκαιρία, άλλο Μαντόνα και άλλο Βανδή.
Τώρα έχει να αντιμετωπίσει νεότερες και ομορφότερες με αντίστοιχα φωνητικά προσόντα. Αν ήμουν φοίβος θα πόνταρα σε άλλο άλογο πια.
Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με την δήθεν και τάχαμου "λεσβιακή" συμπεριφορά της Βανδή.
Πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι ότι ήθελε να την φιλήσει στο μάγουλο και έκανε καμία απότομη κίνηση και κατά λάθος το φιλί έσκασε κοντά στο στόμα.
Η Βανδή δεν είναι δα και τόσο έξυπνη που θα σκεφτότανε να το κάνει επίτηδες για να δημιουργήσει σούσουρο. Η Βίσση ίσως. Η Βανδή όμως όχι.
Το τελευταίο που πουλάει η Βανδή είναι το sex symbol της. Πιο ανέραστη, ανορεξική, καχεκτική, βλαμμένη και κομπλεξική τραγουδίστρια δεν υπάρχει.
Πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι ότι ήθελε να την φιλήσει στο μάγουλο και έκανε καμία απότομη κίνηση και κατά λάθος το φιλί έσκασε κοντά στο στόμα.
Η Βανδή δεν είναι δα και τόσο έξυπνη που θα σκεφτότανε να το κάνει επίτηδες για να δημιουργήσει σούσουρο. Η Βίσση ίσως. Η Βανδή όμως όχι.
Το τελευταίο που πουλάει η Βανδή είναι το sex symbol της. Πιο ανέραστη, ανορεξική, καχεκτική, βλαμμένη και κομπλεξική τραγουδίστρια δεν υπάρχει.
Εγώ πιστεύω οτι η Βανδή αν κινούταν σε πιο λαϊκά βήματα, σίγουρα θα είχε πιο σταθερή καριέρα, και αυτό γιατί πιστεύω οτι η φωνή της είναι για πιο βαρύ λαϊκό ρεπερτόριο. Σίγουρα βέβαια δεν θα είχε κάνει τόσα σουξέ ενός και δύο μηνών αλλά ίσως είχε καταφέρει κάτι πιο διαχρονικό! Όσο για το στυλ και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω νωμίζω πως είναι προϊόν έμπνευσης κάποιων ιματζ μεϊκερς ή μάνατζερς, μιας και όταν βαδίζεις σε ποπ μονοπάτια είναι αναγκάιο να τους συμβουλευτέις και αυτούς.
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007