despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
πωπω μας εφτιαξες αυτα ειναι , θα σκεφτομαι καλυτερα οτι βγαινουμε απ το μπανιο μαζι και κανουμε οργια ετσι θα ζεσταινομαι καλυτερα
Ειδες εχω τον τροπο να σε κανω αμεσως καλα....
![Boff :boff: :boff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boff.gif)
![Bounce Glasses :bounce-glasses: :bounce-glasses:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce-glasses.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
πωπω μας εφτιαξες αυτα ειναι , θα σκεφτομαι καλυτερα οτι βγαινουμε απ το μπανιο μαζι και κανουμε οργια ετσι θα ζεσταινομαι καλυτερα
προσκυνω τη χαρη σου!!!!!!!!!!!!!!Ειδες εχω τον τροπο να σε κανω αμεσως καλα....![]()
![]()
![]()
![]()
προσκυνω τη χαρη σου!!!!!!!!!!!!!!
καλα ειμαι κουκλα μουΚαλως το μωρο το δικο μου.....![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κανεις;;;;ναι ναι ναι ειναι ωραια..
![]()
πω πω καβλωσαμε τωρα,τι μας κανεις μεσημεριατικα![]()
. Καλη ξεκουραση λοιπον ;) ;)καλα ειμαι κουκλα μου
δουλευα το πρωι και τωρα ξεκουραζομαι
εσυ ετοιμαζεσαι για την δουλεια μωρακι;
:-* :-*
ευχαριστω Δεσποινακι. Καλη ξεκουραση λοιπον ;) ;)
Ναι ετοιμαζομαι για τρελα παιχνιδια σημερα .....![]()
![]()
![]()
καλη δουλιτσα!Εφυγα αγορια....![]()
Σας περιμενω και απο κοντα για.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κυρία Δέσποινα θα είμαι Αθήνα τις επόμενες 2 ημέρες. Ποια ώρα είναι καλύτερα να σας επισκεφθώ? Εννοείται θα έρθω και τις 2 ημέρες διότι τις άλλες 4 φορές που ήρθα σας προσκύνησα και με ξεσκίσατε τελείως. σας φιλώ τα πόδια![]()
Συγγνώμη αλλά θα είμαι Αθήνα από τις 6 το απόγευμα και μετά. Πότε ξαναδουλεύετε?![]()
ανανεωμενη και πολυ καυλωμενη , ωραια φωτο δεσποινα
ναι ξεκουραστηκα![]()
![]()
![]()
ξεκουραστηκες;;;
![]()