Δεν ξερω, αλλα για να το λες !!! ;) ;) ;)Ναι φιλαρακι,γενεθλια δεν εχει το Δεσποινακι μας?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δέσποινα απο Φ104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CHEYENNE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 837
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Καλημεραααααααα Χρονιααααα πολλαααααα μωρο μου,να τα εκατοστησεις...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σε ευχαριστω παρα πολυ........................ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μωρο, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ !!! :-* :-* :-*σε ευχαριστω παρα πολυ........................ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Μωρο, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ !!! :-* :-* :-*
να σαι καλα λιονταρακο μου...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλη εβδομαδα να εχουμε...........με ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................
Αμην !!! ;)να σαι καλα λιονταρακο μου...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλη εβδομαδα να εχουμε...........με ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Αμην !!! ;)
που ειναι τα αγορια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?????????????????
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
που ειναι τα αγορια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?????????????????
Τον παίζουμε για πάρτη σου !!!!!!!!!!!!!!
Ελα ντε, που ειναι τα φιλαρακια μου ???
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......................................................................
Καλημερα DON !!!
Εσυ δεν θελεις, ???γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......................................................................
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Εσυ δεν θελεις, ???
εγω απο ολα θελωωωω................... .παω για...................... τα λεμε σε λιγο..................
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-*, τα λεμε παλι !!!εγω απο ολα θελωωωω................... .παω για...................... τα λεμε σε λιγο..................
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Καλημερα
Δεσποινακι πολυχρονη για χτες οτι καλυτερο σου ευχομαι
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Καλημερα
Δεσποινακι πολυχρονη για χτες οτι καλυτερο σου ευχομαι
καλημερα.............
σε ευχαριστω μωρο μου να εισαι καλα............ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πως μου εισαι?????καυλη εβδομαδα να εχουμε..................
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
καλημερα.............
σε ευχαριστω μωρο μου να εισαι καλα............ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πως μου εισαι?????καυλη εβδομαδα να εχουμε..................
Ολα καλα.
Καλη βδομαδα
Περιμενω την αδεια την αλλη βδομαδα να φυγω
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Ολα καλα.
Καλη βδομαδα
Περιμενω την αδεια την αλλη βδομαδα να φυγω
που θα πας?????????
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
που θα πας?????????
Μυστικο
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Μυστικο
καυλα να περασεις οπου και να πας........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 66K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις