και γιατι αυτο πρεπει δηλ να ειναι κακο
αυτη η δουλεια αυτο θελει........
ψωνιο, αυτοπεποιθηση και τουπε
να βγαινει η κοπελα εξω και να λεει με τον τροπο της
εγω ειμαι και καμια αλλη παει και τελιωσε
ή θα περασεις μαζι μου ή οπου και να πας σαν και μενα δεν θα βρεις ;)
αμα ειναι να βγαινει σαν την κακομοιρα σαν την αγαθη και σαν την φοβισμενη και την κομπλαρισμενη ή σαν την λυγουριασμενη για τα χρηματα του πελατη καλη ειναι για οτιδηποτε αλλο
οχι ομως για πουτανα ;)
το οτι μπορει να υπαρχουν κοπελες που να εχουν τουπε στο σαλονι και μετα να ειναι ψυγεια , ετερον εκατερον αυτες ηταν ειναι και θα ειναι ψευτοπουτανες
η 100% σωστη κοπελα ομως και τουπε εχει και καλο κρεβατι κανει μετα ;)
τωρα αν την ειδες την δεσποινα στο σαλονι να βγαινει με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της για μενα μπραβο της
επρεπε να την παρεις να σου κανει και ενα καλο κρεβατι και μετα θα της ελεγα και 2 φορες μπραβο της ;)
το τουπε σε αυτην την δουλεια σε μια κοπελα της χαριζει υπεραξια και διαρκεια....
ενω το να βγαινει εξω απο την αλλη και να κανει κωλοτουμπες για να περασει ο χ,ψ πελατης τη ριχνει υπο το μηδεν
αντρες-κυνηγοι ειστε τι διαολο, τι πληρωμενος ερωτας, τι απληρωτος στο υποσεινιδητο το ιδιο πραγμα ειναι και παντα ο αντρας θα εκτιμαει αυτο που θα τον δυσκολεψει ως προς την κατακτηση
προσωπικα εγω αυτο πιστευω, αυτο ακολουθω και μεχρι στιγμης η συνταγη μου ειναι πετυχημενη
υγ. ασε που αν η δεσποινα σου εβγαινε χωρις να σου περασει το μυνημα οτι εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της μαλλον μπορει και να σου περναγε απαρατηρητη, ενω τωρα σου εδωσε κατι να εχεις να σκεφτεις γιαυτην , κατι να σε προβληματισει κατι που σε εκανε να το αναφερεις εδω, ουσιαστικα το μισο παιχνιδι της σαν κοπελα της δουλειας, ναι παιξει δηλ με το μυαλο σου το εχει κερδισει ;)