Νέα

Δέσποινα απο Φ104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHEYENNE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
καταρχην σεβασμο στον μακη εναν απο τους πιο σκληρους παιχτες της πιατσας :grin:μια φορα εχω μιλησει μαζι σου και απ οτι καταλαβα εισαι μια χαρα γκομενακι,κανενα τουπε δεν ειχες το αντιθετο θα ελεγα απ τα πιο νορμαλ στουντιοκοριτσα

Δεν έχω κάτι με τον Μάκη απλα χωρίς να με ξέρει βγάζει συμπεράσματα....... :headbang: :headbang:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ωχ διακρίνω ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.....προσεξέ το :o
σε έχω δει σε σαλονάριμα.....μια διαπίστωση έκανα μην αρπάζεσαι καλοπροαίρετα το είπα :grin:

και γιατι αυτο πρεπει δηλ να ειναι κακο :think:
αυτη η δουλεια αυτο θελει........
ψωνιο, αυτοπεποιθηση και τουπε
να βγαινει η κοπελα εξω και να λεει με τον τροπο της εγω ειμαι και καμια αλλη παει και τελιωσε
ή θα περασεις μαζι μου ή οπου και να πας σαν και μενα δεν θα βρεις ;)
αμα ειναι να βγαινει σαν την κακομοιρα σαν την αγαθη και σαν την φοβισμενη και την κομπλαρισμενη ή σαν την λυγουριασμενη για τα χρηματα του πελατη καλη ειναι για οτιδηποτε αλλο
οχι ομως για πουτανα ;)
το οτι μπορει να υπαρχουν κοπελες που να εχουν τουπε στο σαλονι και μετα να ειναι ψυγεια , ετερον εκατερον αυτες ηταν ειναι και θα ειναι  ψευτοπουτανες
η 100% σωστη κοπελα ομως και τουπε εχει και καλο κρεβατι κανει μετα ;)
τωρα αν την ειδες την δεσποινα στο σαλονι να βγαινει με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της για μενα μπραβο της
επρεπε να την παρεις να σου κανει και ενα καλο κρεβατι και μετα θα της ελεγα και 2 φορες μπραβο της ;)
το τουπε σε αυτην την δουλεια σε μια κοπελα της χαριζει υπεραξια και διαρκεια....
ενω το να βγαινει εξω απο την αλλη και να κανει κωλοτουμπες για να περασει ο χ,ψ πελατης τη ριχνει υπο το μηδεν
αντρες-κυνηγοι ειστε τι διαολο, τι πληρωμενος ερωτας, τι απληρωτος στο υποσεινιδητο το ιδιο πραγμα ειναι και παντα ο αντρας θα εκτιμαει αυτο που θα τον δυσκολεψει ως προς την κατακτηση
προσωπικα εγω αυτο πιστευω, αυτο ακολουθω και μεχρι στιγμης η συνταγη μου ειναι πετυχημενη :cheesy:

υγ. ασε που αν η δεσποινα σου εβγαινε χωρις να σου περασει το μυνημα οτι εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της μαλλον μπορει και να σου περναγε απαρατηρητη, ενω τωρα σου εδωσε κατι να εχεις να σκεφτεις γιαυτην , κατι να σε προβληματισει κατι που σε εκανε να το αναφερεις εδω, ουσιαστικα το μισο παιχνιδι της σαν κοπελα της δουλειας, ναι παιξει δηλ με το μυαλο σου το εχει κερδισει ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
να βγαινει η κοπελα εξω και να λεει με τον τροπο της εγω ειμαι και καμια αλλη παει και τελιωσε
αμα ειναι να βγαινει σαν την κακομοιρα σαν την αγαθη και σαν την φοβισμενη και την κομπλαρισμενη ή σαν την λυγουριασμενη για τα χρηματα του πελατη καλη ειναι για οτιδηποτε αλλο
οχι ομως για πουτανα ;)
το οτι μπορει να υπαρχουν κοπελες που να εχουν τουπε στο σαλονι και μετα να ειναι ψυγεια , ετερον εκατερον αυτες ηταν ειναι και θα ειναι  ψευτοπουτανες
τωρα αν την ειδες την δεσποινα στο σαλονι να βγαινει με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της για μενα μπραβο της
επρεπε να την παρεις να σου κανει και ενα καλο κρεβατι και μετα θα της ελεγα και 2 φορες μπραβο της ;)
το τουπε σε αυτην την δουλεια σε μια κοπελα της χαριζει υπεραξια και διαρκεια....
ενω το να βγαινει εξω απο την αλλη και να κανει κωλοτουμπες για να περασει ο χ,ψ πελατης τη ριχνει υπο το μηδεν
αντρες-κυνηγοι ειστε τι διαολο, τι πληρωμενος ερωτας, τι απληρωτος στο υποσεινιδητο το ιδιο πραγμα ειναι και παντα ο αντρας θα εκτιμαει αυτο που θα τον δυσκολεψει ως προς την κατακτηση
προσωπικα εγω αυτο πιστευω, αυτο ακολουθω και μεχρι στιγμης η συνταγη μου ειναι πετυχημενη :cheesy:

υγ. ασε που αν η δεσποινα σου εβγαινε χωρις να σου περασει το μυνημα οτι εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της μαλλον μπορει και να σου περναγε απαρατηρητη, ενω τωρα σου εδωσε κατι να εχεις να σκεφτεις γιαυτην , κατι να σε προβληματισει κατι που σε εκανε να το αναφερεις εδω, ουσιαστικα το μισο παιχνιδι της σαν κοπελα της δουλειας, ναι παιξει δηλ με το μυαλο σου το εχει κερδισει ;)

καλά δεν περίμενα ένα σχόλιο μου να φέρει τέτοια αναστάτωση και ξαναλέω δεν το έγραψα επειδή την είδα στο σαλόνι και μου έβγαλε αυτό το πράγμα αλλά από ένα σχόλιο που έκανε πιάστηκα.

Άντζελα εσύ με ξέρεις καλά(θέλω να πιστεύω :think: :think:) δεν έχω λόγο να κάτσω να τσακώνομαι με την κάθε εργαζόμενη οκ σέβομαι ότι μπορεί να μην της άρεσε αλλά θαρρώ ότι έχω το δικαίωμα να πω και την αποψή μου.

Υ.Γ δεν το συνεχίζω ξέρεις ποια είναι τα γούστα μου στις γυναίκες επομένως η Δέσποινα δεν είναι σε αυτές που μπορούν να με κερδίσουν!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καταρχην σεβασμο στον μακη εναν απο τους πιο σκληρους παιχτες της πιατσας :grin:μια φορα εχω μιλησει μαζι σου και απ οτι καταλαβα εισαι μια χαρα γκομενακι,κανενα τουπε δεν ειχες το αντιθετο θα ελεγα απ τα πιο νορμαλ στουντιοκοριτσα

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια συναγωνιστή :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλά δεν περίμενα ένα σχόλιο μου να φέρει τέτοια αναστάτωση και ξαναλέω δεν το έγραψα επειδή την είδα στο σαλόνι και μου έβγαλε αυτό το πράγμα αλλά από ένα σχόλιο που έκανε πιάστηκα.

Άντζελα εσύ με ξέρεις καλά(θέλω να πιστεύω :think: :think:) δεν έχω λόγο να κάτσω να τσακώνομαι με την κάθε εργαζόμενη οκ σέβομαι ότι μπορεί να μην της άρεσε αλλά θαρρώ ότι έχω το δικαίωμα να πω και την αποψή μου.

Υ.Γ δεν το συνεχίζω ξέρεις ποια είναι τα γούστα μου στις γυναίκες επομένως η Δέσποινα δεν είναι σε αυτές που μπορούν να με κερδίσουν!!!!
τι εχεις εσυ τελευταια.. εμενα με ειπες μαλακα σημερα και εδω πορκαλεις ανασταστωση  :zfuck:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τι εχεις εσυ τελευταια.. εμενα με ειπες μαλακα σημερα και εδω πορκαλεις ανασταστωση  :zfuck:

που σε έβρισα ρε παίχτη??????

εκτός αν εννοείς το :jerking: που έβαλα σε μια μου απάντηση???

Υ.Γ έτσι είμαι εγώ προκαλώ την αναστάτωση :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
που σε έβρισα ρε παίχτη??????

εκτός αν εννοείς το :jerking: που έβαλα σε μια μου απάντηση???

Υ.Γ έτσι είμαι εγώ προκαλώ την αναστάτωση :grin:
 ρε μην αρπαζεσαι  :grin:

τι ζωδιο εισαι βρε?  :grin:  τωρα ετσι οπως σε βλεπω που αρπαζεσαι... η ταυρος εισαι, η καρκινος  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χεσα μας ρε λιτσα πατερα με τα ζωδια  :birdman:
παιζει πολυ σημαντικο ρολο  :birdman:

να διδυμος με σκορπιο ταιριαζει 65-70 της εκατο  :birdman: :birdman:

τωρα τι σκατα ειναι το 30 της εκατο που δεν ταιριαζει με την δεσποινα δεν ξερω  :birdman:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
οχι ομως για πουτανα ;)

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
παιζει πολυ σημαντικο ρολο  :birdman:

να διδυμος με σκορπιο ταιριαζει 65-70 της εκατο  :birdman: :birdman:

τωρα τι σκατα ειναι το 30 της εκατο που δεν ταιριαζει με την δεσποινα δεν ξερω  :birdman:

Είσαι γαυροςςςςςςςςςςς αυτο είναι..... :zfuck: :zfuck:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

ελα βρε συ πια αναστατωση και σιγα τους τσακωμους :cheesy:
αλοιμονο ;)
καλα εκανες και εγραψες οτι ειδες
απλα τη γνωμη μου ειπα ;)
ειχα και λιγο ορεξη και γραψιμο ;) :-* :-* :-*

τι ζωδιο εισαι βρε?  :grin:  

τι ειναι αυτο το πραγμα μαζι σου με τα ζωδια  :huh:
τουλαχιστον ρωτας που ρωτας συνεχεια
δινε και καμια συμβουλη-προβλεψη ;) :cheesy: :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories