Έχεις πει πολλά καλά σήμερα , αλλά αυτό ήταν το κορυφαίο ... για μένα ...Μ' αρέσεις πάντως γιατί σ' όλα υπάρχει και ένα μαύρο στοιχείο ...
Κι εμένα θα μου άρεσε ΑΝ ήταν γυναίκα.
Έχεις πει πολλά καλά σήμερα , αλλά αυτό ήταν το κορυφαίο ... για μένα ...Μ' αρέσεις πάντως γιατί σ' όλα υπάρχει και ένα μαύρο στοιχείο ...
ξερω οτι ζεις και αναπνεεις για να σου την πουνε
ετσι ειναι αυτοι που δεν γαμουνε
Και αυτοί που τρώνε όξω τις παντλοφλες;
Τελικά..θα πει κάποιος γιατι απαγορεύεται το πρωκτικό έστω και με σκουφί?
Ή θ'αρχίσω να τραβάω τις κοτσίδες μου?
Χαχαχαχαχ...αυτός που άνοιξε το θρεντ..έχει πάει για ύπνο..κι εμείς μαλακιζόμαστε εδώ μέσα...χαααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
Λες ε?Κατερίνα δεν αφήνεις τις απορίες να πάμε για καφέ???? Με έχει γαμήσει ο Λάρυ.
ΥΓ Εγώ πάντως δεν θα σου αρνιόμουν αν μου προσεφέρες πρωκτικό όχι με σκουφί αλλά με κασκόλ, γάντια, κράνος και πλήρη εξάρτηση :pppppppp
Χαχαχαχαχ...αυτός που άνοιξε το θρεντ..έχει πάει για ύπνο..κι εμείς μαλακιζόμαστε εδώ μέσα...χαααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
Η μαλακία - και ειδικά η ομαδική - δεν έβλαψε ποτέ. Το ότι ο Τουρκαλβανός που άνοιξε το φορούμ έχει πάει για ύπνο είναι το λιγότερο. Το χειροτερο είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ πάει ούτε δημοτικό.
ΥΓ Το "ΔΕΝ ΕΧΕΙ" έντονα χρωματισμένο όπως το "ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΙΟ"
Λες ε?
Μα να σου πω...καλή ιδέα τη βρίσκω...
Κι εμένα θα μου άρεσε ΑΝ ήταν γυναίκα.
Εεεε λεπτομέρειες τώρα κοιτάς..Η μαλακία - και ειδικά η ομαδική - δεν έβλαψε ποτέ. Το ότι ο Τουρκαλβανός που άνοιξε το φορούμ έχει πάει για ύπνο είναι το λιγότερο. Το χειροτερο είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ πάει ούτε δημοτικό.
ΥΓ Το "ΔΕΝ ΕΧΕΙ" έντονα χρωματισμένο όπως το "ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΙΟ"
οχι,οχι σιγουρα λαθος καταλαβα. :o
εκει με τον τουρκαλβανο εχασα λιγο σημα αλλα..Ορίστε????????????????
Ο περσονάκος έχει τώρα άλλα να σκεφτεί!Να αφήσει τους τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου.
Σύντομα οικογενειάρχης δεν του ταιριάζει άλλο ο τραμπουκισμός του αέρα!΄
Καλό παιδί όμως.Θα κάνει σίγουρα καλή οικογένεια!
Να το γράψω κι άλλη μια?
Χααααααααααχαχαχαχαχ...τι κάνω ρε η γυναίκα πρωί πρωί...
Ποιό? Τον καφέ? Ή το πρωκτικό με πλήρη εξάρτηση μηχανής?