1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι. απλά έτσι έμαθα απο μικρός με τις μάσκες για να φεύγει η θολούραXαχαχαχαχαχαχαχ...α να χαθείς βρε..
Τί τον πέρασες τον κώλο?
Γραμματόσημο?
όχι. απλά έτσι έμαθα απο μικρός με τις μάσκες για να φεύγει η θολούραXαχαχαχαχαχαχαχ...α να χαθείς βρε..
Τί τον πέρασες τον κώλο?
Γραμματόσημο?
όχι. απλά έτσι έμαθα απο μικρός με τις μάσκες για να φεύγει η θολούρα
εγώ πάντα αστοχούσα και πετύχαινα τα αρχίδια μου αντι για τη μάσκα :Sαχαχαχαχαχα σωστο. στεγνη ομως πριν βραχει
Να το φτύνεις 2 φορές..όχι. απλά έτσι έμαθα απο μικρός με τις μάσκες για να φεύγει η θολούρα
Να το φτύνεις 2 φορές..
Την 1η για να μην το ματιάξεις και
την 2η για λίπανση..
Κοίτα μόνο..άμα πέσει πολύ σάλιο..να πάρεις αυτό που καθαρίζουν τα παρμπρίζ να το στραγγίξεις..
Χαααααααααχαχαχαχαχαχ...!!!!
εγώ πάντα αστοχούσα και πετύχαινα τα αρχίδια μου αντι για τη μάσκα :S
η καλυτερη παντωσ ειναι η καουτερπειντ τη βαζαμε για ζεσταμα? τωρα αμα την βαλεισ στα @@ πασ αδιαβαστοσΌχι βρε..
Η μπεπανθόλ είναι μία από τις πιο αξιόπιστες αλοιφές..
Είναι για τους ερεθισμούς για εγκαύματα από τον ήλιο και είναι σούπερ ενυδατική και καταπραϋντική..
Χρησιμοποιείται ακόμα και στα τατού..
εγώ μιλάω σοβαρά και σεις μς κοροιδεύετε.Να το φτύνεις 2 φορές..
Την 1η για να μην το ματιάξεις και
την 2η για λίπανση..
Κοίτα μόνο..άμα πέσει πολύ σάλιο..να πάρεις αυτό που καθαρίζουν τα παρμπρίζ να το στραγγίξεις..
Χαααααααααχαχαχαχαχαχ...!!!!
Έτσι και βάλει κάουτερπέιντ στ @@ του..έτσι που θα γίνει..το σίγουρο είναι να βρει μια καλή θέση για δουλειά στο τσίρκο..η καλυτερη παντωσ ειναι η καουτερπειντ τη βαζαμε για ζεσταμα? τωρα αμα την βαλεισ στα @@ πασ αδιαβαστοσ
Έτσι και βάλει κάουτερπέιντ στ @@ του..έτσι που θα γίνει..το σίγουρο είναι να βρει μια καλή θέση για δουλειά στο τσίρκο..
Χααααααααχαχαχαχαχαχ.....!!!!
Δεν είναι βόαααααααααας..
Δεν είναι κροταλίαααααααααααααααααααας..
Χαχαχαχαχαχαχ...!!!!!
ρίξε μπαυγκόν.Μαζευοντε μυγάκια στόν κώλο μου...... είναι σοβαρό?????
Βέβαια...και τη συστήνω ανεπιφύλακτα...χαχαχαχαχαχαχ...!!!!κρυοκώλεξ κατερίνα μου υπάρχει σε αλοιφή;
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Dr ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠ. ΠΗΧΟΣ MD PhD FRCOG MFFP
Χειρουργός - Γυναικολόγος - Μαιευτήρ
Αριστούχος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Διαπιστευμένος Ακόλουθος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων-Γυναικολόγων Μεγ. Βρετανίας
Γονιμότητα Ζεύγους
Ενδοσκοπική Χειρουργική
Κυήσεις Υψηλού Κινδύνου
στις πολυκατοικιες που εχει πολλους γιατρους δεν εχεις δει στην εισοδο που εχει ο καθενας την ταμπελα του δεν εχεις δει τι γραφει??Kαι 2 κιλά κάστανα .......
Τίποτε άλλο δεν είχε να βάλει στη σφραγίδα αυτός ?
Πάω στοίχημα ότι στο ιατρείο του δεν έχει κάρτες να μοιράζει στον κόσμο..Kαι 2 κιλά κάστανα .......
Τίποτε άλλο δεν είχε να βάλει στη σφραγίδα αυτός ?
ρίξε μπαυγκόν.
Είναι βέβαιον ?????????
Αν δεν δουλέψει το BAYGON πήγαινε σε ένα φαρμακείο και ζήτα ένα βαζάκι CHYS-AMOLI. Είναι πολύ καλό για τέτοιες περιπτωσεις.