εκει με τον τουρκαλβανο εχασα λιγο σημα αλλα..
μαλλον λαθος κανω.
Δηλαδή?????
εκει με τον τουρκαλβανο εχασα λιγο σημα αλλα..
μαλλον λαθος κανω.
ξερω οτι ζεις και αναπνεεις για να σου την πουνε
ετσι ειναι αυτοι που δεν γαμουνε
Θα βάλω παντελόνι με φαρδιά ζώνη που αποτελείται από λουκέτο με συνδυασμό..Ποιό? Τον καφέ? Ή το πρωκτικό με πλήρη εξάρτηση μηχανής?
Μού κάνης καμάκι ????
Θα βάλω παντελόνι με φαρδιά ζώνη που αποτελείται από λουκέτο με συνδυασμό..
Ατύχησες..
Χαχαχαχαχαχαχ...!!!!
εγώ ζω να μου την πούνε οι μαλάκες που γαμούνε
όσες εμείς δεν ακουμπούμε;
Κανονίστε και πάρτε με τηλέφωνο να ετοιμάζομαι..θέλω να βάλω και βενζίνα...θα μείνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....Μια ζωή γκαντέμης την ρημάδα την τύχη μου την κουδουνίστρα την σοσιαλίστρια ......Τεσπά θα αρκεστώ στο φραπόγαλο, τις μπουτάρες σου και τις ματάρες σου!!!!!!!!!!!!!! (υλικό για μαλακία στο σπίτι μετά)
τοση ωρα σκεφτοσουν για να γραψεις αυτη τη μαλακια? αρε ρε περσονακο ωρες ωρες σκεφτομε οτι δεν αξιζει να ασχολουμε μαζι σου. δεν εχει πλακα να κολαω σε ατομα με χαμηλο iq. θα βρω αλλον να παιξω
Κανονίστε και πάρτε με τηλέφωνο να ετοιμάζομαι..θέλω να βάλω και βενζίνα...θα μείνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....
Δεν ανεβαίνω στη μηχανή..Τον πήρα τώρα και λέει είναι αργά. Έφυγε. Ξεμείναμε. Πάμε Πειραϊκή να δούμε τις βάρκες. Θα σε πάρω με την μηχανή - την έπλυνα σήμερα και είναι κάβλα...εεε σόρρυ κούκλα ήθελα να πω.........- μην καις βενζίνη
Τον πήρα τώρα και λέει είναι αργά. Έφυγε. Ξεμείναμε. Πάμε Πειραϊκή να δούμε τις βάρκες. Θα σε πάρω με την μηχανή - την έπλυνα σήμερα και είναι κάβλα...εεε σόρρυ κούκλα ήθελα να πω.........- μην καις βενζίνη
παίξε με το πουλάκι σου που έχει τριψώφιο άικιου γι αυτό όπου μπαίνει βρωμάει ψοφίμι
παμπαλαια ατάκα!!!
κατι τετοιο ειχα πει το 2003. Πάλιωσε τωρα..
παίξε με το πουλάκι σου που έχει τριψώφιο άικιου γι αυτό όπου μπαίνει βρωμάει ψοφίμι
Δεν ανεβαίνω στη μηχανή..
Θα μου χαλάσει το μαλί και το μακιγιάζ
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
Δρομού τελείωσες με τα τοπογραφικά και τις λοιπές μαλακίες? (Για πες τίποτε καινούριο???)
Απαπαπαπα...και να'σαι μόνος σου?ΟΚ. Πέρνα να με πάρεις εσύ από το γραφείο. Προορισμός ο ίδιος.
Απαπαπαπα...και να'σαι μόνος σου?
Σκιάζομαι..
Κι άμα με στριμώξεις?
Οποία η θέσις μου?
Άμα δεν είναι και ο Λάρυ μαζί....δεν γίνεται τίποτις..
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
Αυτό δεν είναι στρίμωγμα..ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ...εμ χαζήηηηηηηη..για αυτό σου λέω πέρνα από το γραφείο....αυτό είναι το παλιό το κόλπο....δήθεν θα σου πω κάτσε ρε Κατερινάκι να τελειώσω κάτι, μετά ακόμη πιο δήθεν, πάμε στο meeting room ...και εκεί πέφτει το στρίμωγμα......
μπα οχι ακομα... εχω πολυυυυυ δρομο ακομα!!
για την ατακα, να σου πω την αληθεια δε θυμαμαι κατι καλυτερο.
στην τελικη ομως αν δουλευει το παλιο και δοκιμασμενο γιατι να το αλλαξεις?
;) ;) ;) ;) ;) ;)