Νέα

Depeche Mode

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfistas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Η μαλακία με τους διοργανωτές είναι οτι ακόμα και μέχρι τις 21.20 (το είδα με τα μάτια μου) έκοβαν εισητήρια. Και μερικά λεπτά αργότερα βγήκαν στην σκηνή και μας είπαν οτι η συναυλία ακυρώνεται...
Υποτίθεται, με αυτά που διαβάζω σήμερα, οτι ο Gahan έφυγε για το Μετροπόλιταν στις 21.00 - 21.10....

Με λίγα λόγια μας έχουν για τον πούτσο.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Τους λατρευω, τους ειχα δει και το 85 στο Rock in Athens !!!!, το τελευταιο cd μου αρέσει αλλα ο χωρος ειναι τελειως ακυρος και κατ εμέ μη προσβάσιμος με αυτοκίνητο. Ευτυχως με απέτρεψε από το να πάω. Εδω θα συμφωνησω ότι υπάρχει Ελληνοκαφρίλα. Εξω ναι μεν ακυρωνονται συναυλιες την τελευταια στιγμη αλλα για τέτοια ονόματα συνηθως γίνονται σε ευκολα προσβάσιμα στάδια. Εδώ προφανως για να κρατηθει το κοστος χαμηλα προτιμαται η Μαλακάσα. Επισης καποια μαλακια εχει παιχτει, γιατι ενω απ όσο θυμαμαι πολύ συχνα ακυρωνονται venues ή τελειώνουν σύντομα, δεν θυμαμαι εύκολα άλλη περίπτωση που να είναι όλα έτοιμα και να μην ξεκινάει.  

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
παντως ρε παιδια εγω δουλεψα και περσυ στο rockwave και στους maiden..ουτε παραπονα για τον χωρο ειχα ακουσει,ουτε ειχε γινει κατι στραβα..προφανως επειδη ακυρωθηκε η συναυλια φταινε ολα τωρα...Εμενα παντως αν πηγαινα ως πελατης ν ακουσω θα μυο αρεσε ο χωρος

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
προσωπικά δε μου αρέσει το χωράφι. Βγάζουνε τόσα φράγκα το κέρατο τους, ισιώστε το να βλέπουν όλοι, αμ, η άλλη η μαλακία με προνομιακά εισητήρια για τη γαϊδουροκυλίστρα (100?????????? με μπουκάλι ή χωρίς).

τσκ τσκ τσκ δεν είναι σωστά, της αρπακτής όπως όοοοοοοοοολα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παντως ρε παιδια εγω δουλεψα και περσυ στο rockwave και στους maiden..ουτε παραπονα για τον χωρο ειχα ακουσει,ουτε ειχε γινει κατι στραβα..προφανως επειδη ακυρωθηκε η συναυλια φταινε ολα τωρα...Εμενα παντως αν πηγαινα ως πελατης ν ακουσω θα μυο αρεσε ο χωρος
Φίλε μετά τους maiden είμασταν ακινιτοποιημένοι στα αυτοκίνητα 2.5 ώρες. Είναι απαράδεκτη η πρόσβαση

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Αττικη Οδό και προαστειακό θέλει ένα τέτοιο event (εννοώ για μετακίνηση), η Μαλακαλάσα δεν εκπληρώνει τα κριτήρια. Πρέπει ή να πας με το πουλμαν ή με το μεταφορικό σου, το οποίο αν δεν είναι διτροχο, 2.5-3.0 στο νερό με τα γνωστά πανικόβλητα κουρσάρικα κόλπα τα ελληνικά στο δρόμο.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ναι σχετικα με το φυγε εχεις δικιο..και εγω αλλωστε απο τον ιδιο δρομο φευγω..και χτες το ιδιο εγινε...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Φίλε μετά τους maiden είμασταν ακινιτοποιημένοι στα αυτοκίνητα 2.5 ώρες. Είναι απαράδεκτη η πρόσβαση
Αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα. Η προσβαση-αποχωρηση και το παρκινγκ.
Επισης δεν υπαρχουν πανω απ 2(αν θυμαμαι καλα) πυλες εξοδου.
Κατα τ'αλλα σαν μερος για να πιω την μπυρα μου και να ακουσα την μουσικη που γουσταρω μεσ τη φυση δεν με χαλαει.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα. Η προσβαση-αποχωρηση και το παρκινγκ.
Επισης δεν υπαρχουν πανω απ 2(αν θυμαμαι καλα) πυλες εξοδου.
Κατα τ'αλλα σαν μερος για να πιω την μπυρα μου και να ακουσα την μουσικη που γουσταρω μεσ τη φυση δεν με χαλαει.
Το μέρος αξίζει αν έχεις την άνεση χρόνου για να μείνεις με σκηνή. Αν πρέπει να φύγεις, γάμα τα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δηλ δεν πρέπει να φύγεις... κάποια στιγμή? :rolleyes: :grin:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
παντως χτες ηταν πιο περιεργη φαση..η συναυλια ακυρωθηκε ξαφνικα,ο κοσμος αρχισε να φευγει χωρις να το περιμενουν...οταν ανοιξε η εξοδος τα αυτοτκινητα φυγαν σφαιρα..αλλες φορες οπως στον μανου τσαο για παραδειγμα πηγαιναν σημειωτον μεχρι την εξοδο για εθνικη

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
2.Συμφέρον ολων είναι να γίνει η συναυλία φίλε μου.Ξέρεις τι έξοδα έχει η εταιρεία παραγωγής για αυτήν την συναυλία?το να επιστρέψει χρήματα είναι απλώς αδιανόητο..Επίσης κ για το συγκρότημα ειναι καλύτερο αφού ήδη έφαγαν κράξιμο απόψε απο αρκετούς οπότε ασ γίνει ακο΄μα κ ετσι...Βέβαια προσωπικά εχω πολυ μεγάλη περιέργεια να δώ πως θα γίνει..Γιατί υπάρει κ ο κίνδυνος να αντέξει για καμμία ώρα,να θεωρηθεί κ οχι άδικα,εμφανιση αρπαχτή για να μην επιστραφούν τα λεφτα...

Με χορηγους την Sony-Ericsson , την vodafone και αλλους δεν νομιζω να κοστισε τπτ η συναυλια στους διοργανωτες.

Τωρα εσυ αν προτιμας αντι να παρετε πισω το αντιτιμο του εισιτηριου , να βγαινανε σημερα και να παιζανε 1 ωρα με ενα μισοπεθαμενο τραγουδιστη και playback ενω εχετε φαει ολη αυτη την ταλαιπωρια και ξενερα πληρωνοντας την μαλιστα 80Ε , τοτε χωρις παρεξηγηση , καλα σας κανουν!!!! :zfuck:

Το θεμα ειναι οτι για ακομα μια φορα γιναμε ρεζιλι σαν χωρα!!! Ηρθε ο αλλος να παρει την κοκα του να φτιαχτει να δωσει το show του και εμεις του δωσαμε σκαρτο πραμα!!!! Σε ολα μας μπανανια , αντε να μας εμπιστευθουν μετα αλλα συγκροτηματα...  :rockon:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Τελικά βγήκε κανένα ανακοινωθέν για το τι θα γίνει σήμερα με δαύτους...όχι τιποτά άλλο δηλαδή...όοοχι για μενα δηλαδή...ΑΛΛΑ για την ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ την αδελφούλα μου..!!!!
ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΪΔΑ οσοι πάνε σε ξένα συγκροτήματα και ο αλλός μια τον πονάει το δοντάκι του,μια η κοκα ήταν ληγμένη,μια ο κιτσος δεν μπορεί μια ο κώλος του πονεί!!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Την σκηνή λέει είχαν αρχίσει να την ξεστήνουν απο το πρωί...
Οπότε μούφα το παραμύθι που μας σερβίρανε μέχρι πριν απο λίγο.

Επίσης στο DM forum συζητάνε περι ακύρωσης της συναυλίας και στην Κωσταντινούπολη.

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
Σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ακούσω 1ας ωρας συναυλία.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!Προφανώς δεν κατάλαβες αυτό που έγραφα... Προσωπικά δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος του συγκροτήματος, ήθελα να "μάθω" απο κοντά περισσότερα για αυτούς (ΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ), κ ο τραγουδιστής επέλεξε να ρισκάρει ,για μια ακόμη φορα στην ζωή του, την φήμη του ίδιου αλλά και του συγκροτήματος. Γιατί είδα κάποιους να κλάινε για την υγεία του συγκεκριμένου τραγουδιστή χτες αλλά και ενα ζευγάρι απτην Θεσσαλονίκη μπροστά μου που τους έριχνε κάτι χριστους γιατί είχαν ξεκινήσει απο το πρωι απτην συμπρωτεύουσα. Σε αυτούς τι μπορεί να πει κανείς? Τα λεφτά τους πίσω δεν φτάνει γιατί πρέπει να βάλεις βενζίνη,ταλαιπωρία και και..
Και επειδή είμαι κ κάποιας ηλικίας, επιτρέψτε μου να ΖΗΤΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ! Ξέρω οτι για την Μπανανία όπως κ εσύ λες κ έχεις απόλυτο δίκιο οτι αυτά είναι ονειρα...Μια επίσκεψη στο καταπληκτικό φεστιβάλ στην Ολλανδία θα σας πείσει!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Την σκηνή λέει είχαν αρχίσει να την ξεστήνουν απο το πρωί...
Οπότε μούφα το παραμύθι που μας σερβίρανε μέχρι πριν απο λίγο.

Επίσης στο DM forum συζητάνε περι ακύρωσης της συναυλίας και στην Κωσταντινούπολη.
Θα πάρει ο κοσμάκης όλα τα λεφτά του ή θα πρέπει να τρέχει??? Εγώ λυπάμαι τα κορόϊδα που ήρθαν από επαρχία. Δεν γουσταρω ρε φίλε καταρχήν που τα μεγάλα συγκροτήματα κάνουν συναυλία ότι μέρα τους καπνίσει.Τρίτη είναι μέρα για event?
και δεύτερον την αναβάλλουν ή την ακυρώνουν ό,τι γουστάρουν και για όποια μέρα καυλώσουν και δεν έχω δικαίωμα πχ εγώ να πω ότι σήμερα που το αναβάλλεται εγώ δεν μπορώ ή δουλεύω και θέλω τα λεφτά μου πίσω.
Αυτό που μάλλον παιχτηκε είναι ότι όταν αντίκρυσαν το χωράφι που θα τραγουδούσαν λένε και αυτοί σ' αυτή τη μαλακία θα κάτσουμε...λοιπόν ποιος θα κάνει τον άρρωστο???  :)  :2funny: φταίνε και οι διοργανωτές αλλά πολύ περισσότερο τα κορόιδα που είναι πορωμένοι με τα συγκροτήματα και πάνε με κλειστά μάτια...μην σώσω και πάω ποτέ.Βάζω το σι ντι και τους ακουώ αναπαυτικά στο σαλόνι μου ή κάνω πάρτι και παιζω και κάτι από αυτούς. τζους μωρη πουσταρες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom