Νέα

Depeche Mode

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfistas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
απαράδεκτον...
Αναίμακτα
καλά αυτοί που δε θα μπορέσουν αύριο,,,από πιο μακρινά μέρη ή γιατί έχουν δουλειές κλπ υποχρεώσεις, λογικά τη φάγανε τη φώλα ετσι;
Ή έχει ανακοινωθεί τίποτε άλλο και μου διαφεύγει;

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Και επειδή δεν μπορούσα να πάω σήμερα και θέλω να πάω αύριο θα εμφανιστούν μόνο οι dm ή και τα άλλα 2 συγκροτήματα?Ρωτάω γιατί θα ήθελα να ακούσω και τους Ρuressence και δεν θα έδινα τόσα χρήματα μόνο για τους dm!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν νομίζω να γίνει αύριο, πιστεύω το είπανε για να μην γίνει λαμπόγυαλο το Tera Vibe.

Μεθαύριο παίζουν στην Τουρκία πάντως.

Το πιο fair θα ήταν να βάλουν σφήνα μία νέα ημερομηνία μέσα ή στο τέλος του tour.

Πάντως, είναι χοντράδα όπως έγινε. Τελευταία στιγμή ακύρωση και δήθεν λόγοι υγείας κλπ.

Και το ανακοινώνει ο εκπρόσωπος...μαλακίες.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
για αυτό πληρώνονται οι εκπρόσωποι μάλλον, μέρος της δουλειάς...προβλέπω τσαντίλα πολύ στο κέντρο απόψε.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλα δεν ειναι η πρωτη φορα που ακυρωνεται μια συναυλια !
Μας εχουνε στο φτυσιμο εμας τελικα ,σε αλλες χωρες δεν νομιζω να γινονται
τοσο συχνα τετοια ...

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Μάγκες και να εμφανιστούν αύριο θα εμφανιστούν μόνοι??Δεν είναι λίο δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
για αυτό πληρώνονται οι εκπρόσωποι μάλλον, μέρος της δουλειάς...προβλέπω τσαντίλα πολύ στο κέντρο απόψε.

δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, shit happens άλλωστε

εάν όντως είναι όλα όπως τα λένε, τότε συνήθως βγαίνουν τα υπόλοιπα μέλη, μιλάνε στον κόσμο, ίσως παίξουν και κανα δυο πενιές...κάτι τέτοιο

δεν βγαίνει ο εκπρόσωπος με μία φοράδα και πουλάνε μπαρούφες (ο εκπρόσωπος το διάβαζε το κείμενο)

ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μόνο δύο τραγούδια ταιριάζουν τώρα.

Never let me down again και .... Enjoy the silence.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Depeche Mode Luxembourg "Fly on the windscreen" Warm up concert 2009

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο φίλε!Έγινε καθυστερημένα η ενημέρωση!Αν δεν γίνει και αύριο θα πρέπει να υπάρξει επιστροφή χρημάτων!Άλλοι ήρθαν απο επαρχία για να τους ακούσουν!Και να μην βάλω την βενζίνη η οποία έχει πάει στα ύψη!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άσχετο:
Πήγε κανείς που είχε πάει πέρυσι Iron Maiden; Να μας πει για το πόσος ήταν ο κόσμος συγκριτικά.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Λογικα τα σκηνικα και τα μηχανηματα μεταφερονται απο την μια συναυλια στην επομενη. Αφου την Πεμπτη ειναι προγραμματισμενο για Κων/πολη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυριο να γινει η συναυλια.

Αλλα και να γινει φανταζομαι θα παιξουν για καμια ωρα χαλαρα και θα την κανουν.

Συμφερον ολων ειναι να μη γινει και να επιστραφουν τα χρηματα.

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Γενικά προλαβαίνουν να παίξουν και αύριο και την πέμπτη αρκεί τα μηχανήματα να μεταφερθούν μεσάνυχτα.Δεν είναι και μακριά η Τουρκία.Το θέμα είναι πως αν όντως ο τραγουδιστής τους δεν είναι καλά θα προλάβει να αναρώσει μέχρι αύριο?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
θα πάρει ένα Alka-seltzer, το αεροπλάνο και τσίου.

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
εχω να πω τα εξής:
1.τι σοι ασθένεια είναι αυτή που σήμερα μετέβη στο νοσοκομείο κ αύριο θα κάνει την συναυλία???τι σοι πρόβλημα ειναι αυτό που θα ξεπερασθεί μέχρι αύριο για να γίνει αη συναυλία...
2.Συμφέρον ολων είναι να γίνει η συναυλία φίλε μου.Ξέρεις τι έξοδα έχει η εταιρεία παραγωγής για αυτήν την συναυλία?το να επιστρέψει χρήματα είναι απλώς αδιανόητο..Επίσης κ για το συγκρότημα ειναι καλύτερο αφού ήδη έφαγαν κράξιμο απόψε απο αρκετούς οπότε ασ γίνει ακο΄μα κ ετσι...Βέβαια προσωπικά εχω πολυ μεγάλη περιέργεια να δώ πως θα γίνει..Γιατί υπάρει κ ο κίνδυνος να αντέξει για καμμία ώρα,να θεωρηθεί κ οχι άδικα,εμφανιση αρπαχτή για να μην επιστραφούν τα λεφτα...
3.Γύρω στις 20.00 τελείωσε το προηγούμενο συγκρότημα.Στις 21.00 ξεκίνησε στο video wall να παίζει το σήμα του συγκροτήματος μέχρι τις 21.30 οπου έγινε κ η ανακοινωση που μπορείτε να δείτε στο youtube.  Έπρεπε να περάσει 1.30 ώρα αφού υπήρχε πρόβλημα για να πουν κάτι???Προφανέστατα ήλπιζαν σε μια τελευταία κ θετικα ανατρεπτική αλλαγη...
4.Η στεναχώρια,τα χρήματα που ειδικά για ατυην την εποχή ειναι αρκετά, τα νεύρα κ η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!!!!!!! των ανθρώπων,2 που είχα μπροστά μου που ήρθαν απο την θεσσαλονίκη - εγω προσωπικά αλλαξα βάρδια στην δουλειά μου κ τόσα άλλα παραδείγματα ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
5.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.Καταλαβαίνω οτι είναι καλύτερο να φαίνεται σαν φεστιβάλ αλλά ο κόσμος του συγκροτήματος ειναι παραπάνω απο αυτό που μπορεί να καλύψει ο συγκεκριμένος χωρος. Πάρκινγκ - χώρος 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!!!!!ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΣΤΟ ΕΛΑ!!!!!!!!Έλεος... ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6ο...
6. Ξέρουμε το ιστορικό του συγκεκριμένου ανθρώπου.. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΨΕ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ...τι να κάνουμε συμβαίνουν κ αυτα στην ζωή Κ ΕΓΩ ΜΑΖΊ ΣΟΥ...(δυστυχως δεν θα μαθουμε ποτε την απολυτη αλήθεια...)
ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ...ΗΠΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΟΤΕ....ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ...

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Αυτό είναι το set list που δυστυχώς δεν ακούστηκε...

In Chains
Wrong
Hole To Feed
Walking In My Shoes
It's No Good
A Question Of Time
Precious
Fly On The Windscreen
Jezebel
A Question Of Lust
Come Back
Peace
In Your Room
I Feel You
In Sympathy
Enjoy The Silence
Never Let Me Down Again

Encore #1
Stripped
Master And Servant
Strangelove

Encore #2
Personal Jesus
Waiting For The Night (Bare Version)

Δυστυχώς, ο χώρος είναι επιεικώς απαράδεκτος από κάθε άποψη και δεν τόλμησα να ανεβω, όπως πρόπερσι, ευτυχως από ότι αποδείχτηκε...
Το χωράφι που επινοήθηκε για να αποκεντρωθούν οι κάφροι που τα έσπαγαν στα πρώτα ροκ γουέιβ στα λιμάνια και στο κέντρο, δυστυχώς έγινε θεσμός... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα
Ο Γκάχαν για όσους δε γνωρίζουν, έχει μεγάααλο ιστορικό ναρκωτικών και μάλιστα θεωρηθηκε σχεδόν θαύμα που επέζησε περίπου μια 10ετία πριν, από ένα κοκτέηλ που είχε παρει...
Πιθανώς αγναντεύει το Σαρωνικό σήμερα το βράδυ...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
παιδια παντως εγω που δουλευα σημερα οπως και περσυ σε συναυλιες στο ταμειο με τις μαρκες για φαγητ ποτο,οποιος ηρθε θα καταλαβε ο κοσμος πιστευω ηταν λιγοτερος απο τους μαιντεν και σιγουρα λιγοτρος απο τον μανου τσαο..

τωρα οσο για την ακυρωση...οταν βγηκε ο κυριουλης αρχισα να ρωταω τι γινεται και ολοι μου λεγανε χαβαλε κανουν απο καπου θα βγουν..αμ δε...παντως οι πληροφοριες λενε χλωμο γι αυριο..οπως επισης οτι δεν ειναι και απο κοκα το συμβαν..ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom