εχω να πω τα εξής:
1.τι σοι ασθένεια είναι αυτή που σήμερα μετέβη στο νοσοκομείο κ αύριο θα κάνει την συναυλία???τι σοι πρόβλημα ειναι αυτό που θα ξεπερασθεί μέχρι αύριο για να γίνει αη συναυλία...
2.Συμφέρον ολων είναι να γίνει η συναυλία φίλε μου.Ξέρεις τι έξοδα έχει η εταιρεία παραγωγής για αυτήν την συναυλία?το να επιστρέψει χρήματα είναι απλώς αδιανόητο..Επίσης κ για το συγκρότημα ειναι καλύτερο αφού ήδη έφαγαν κράξιμο απόψε απο αρκετούς οπότε ασ γίνει ακο΄μα κ ετσι...Βέβαια προσωπικά εχω πολυ μεγάλη περιέργεια να δώ πως θα γίνει..Γιατί υπάρει κ ο κίνδυνος να αντέξει για καμμία ώρα,να θεωρηθεί κ οχι άδικα,εμφανιση αρπαχτή για να μην επιστραφούν τα λεφτα...
3.Γύρω στις 20.00 τελείωσε το προηγούμενο συγκρότημα.Στις 21.00 ξεκίνησε στο video wall να παίζει το σήμα του συγκροτήματος μέχρι τις 21.30 οπου έγινε κ η ανακοινωση που μπορείτε να δείτε στο youtube. Έπρεπε να περάσει 1.30 ώρα αφού υπήρχε πρόβλημα για να πουν κάτι???Προφανέστατα ήλπιζαν σε μια τελευταία κ θετικα ανατρεπτική αλλαγη...
4.Η στεναχώρια,τα χρήματα που ειδικά για ατυην την εποχή ειναι αρκετά, τα νεύρα κ η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!!!!!!! των ανθρώπων,2 που είχα μπροστά μου που ήρθαν απο την θεσσαλονίκη - εγω προσωπικά αλλαξα βάρδια στην δουλειά μου κ τόσα άλλα παραδείγματα ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
5.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.Καταλαβαίνω οτι είναι καλύτερο να φαίνεται σαν φεστιβάλ αλλά ο κόσμος του συγκροτήματος ειναι παραπάνω απο αυτό που μπορεί να καλύψει ο συγκεκριμένος χωρος. Πάρκινγκ - χώρος 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!!!!!ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΣΤΟ ΕΛΑ!!!!!!!!Έλεος... ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6ο...
6. Ξέρουμε το ιστορικό του συγκεκριμένου ανθρώπου.. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΨΕ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ...τι να κάνουμε συμβαίνουν κ αυτα στην ζωή Κ ΕΓΩ ΜΑΖΊ ΣΟΥ...(δυστυχως δεν θα μαθουμε ποτε την απολυτη αλήθεια...)
ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ...ΗΠΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΟΤΕ....ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ...