Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
O Omer Prionis Mayor of Athens,
πήρε πίσω την άδεια που είχε δώσει για ένα φεστιβαλ αφρικανων στην πλατεία Αμερικής...
Δείτε τηην εκπομπή του ζουγκλα μια πρεμούρα που έχει  :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχώς ο κόσμος άρχισε και ξυπνάει...
Πάπιες και ποντικοί ήρθεν η ώρα σας  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Μηδενική Ανοχή .... ξερετε τι σημαίνει ?  αν εφαρμοσθεί στο κάθε τι θα προκύψει αυτό που οι περισσίτεροι επιθυμούν ... Τάξη & Ασφάλεια ....

Αν αυτό δεν συμβεί θα με θυμηθείτε τα επόμενα λίγα χρόνια όταν το κέντρο της Αθήνας θα μοιάζει με την ταινία του Carpenter σχετικά με το Μανχάταν στην Ν. Υόρκη στο παρελθόν μέλλον ....

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Τι να πώ? :'(
Η Αφρο παραιτήθηκε,το ραδιόφωνο για τους Μαο-Μαο έκλεισε,ο Βαλλιανα προσπαθει απεγνωσμένα να ακουστεί και τώρα αυτό.
Φαντάσου και να πτωχευαμε τι είχε να γίνει  δηλαδή :grin: :grin:...δε θα υπηρχαν θολοκουλτουριάρηδες ,παρδαλοί ντεμέκ άπλυτοι επαναστατες και λοιποι τζεφροαντεξουσιαστές στην Ελλάδα ούτε για δείγμα :grin: Δυστυχώς αυτό δε θα κρατήσει για πολύ....ας όψονται οι κωλο-γερμαναράδες που έχουν βαλθεί να μας ανακάμψουν >:(

Μιλάμε για μεγάλη πίκρα  :'( :'( :'( :'(

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
O Omer Prionis Mayor of Athens,
πήρε πίσω την άδεια που είχε δώσει για ένα φεστιβαλ αφρικανων στην πλατεία Αμερικής...
Δείτε τηην εκπομπή του ζουγκλα μια πρεμούρα που έχει  :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχώς ο κόσμος άρχισε και ξυπνάει...
Πάπιες και ποντικοί ήρθεν η ώρα σας  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Τι να σουκάνει ο Κακλαμάνης ? σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να πράξει ....

έχεις εικόνα πως λειτουργει η NYPD ?  Κάτι ανάλογο χρειάζεται η Αθήνα ....

το ερώτημα είναι μπορεί ?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Τι να σουκάνει ο Κακλαμάνης ? σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να πράξει ....

έχεις εικόνα πως λειτουργει η NYPD ?  Κάτι ανάλογο χρειάζεται η Αθήνα ....

το ερώτημα είναι μπορεί ?

Βεβαίως κι εχω φίλε.
Η θεια μου, 70 χρονων,
κόβει τις βόλτες της στο central park και μου στέλνει και φωτό γιατι είναι πολύ προχώ  :grin:.
Βέβαια, για να τα λέμε και όλα υπάρχουν και κακόφημες περιοχές,
αλλά το μεγαλύτερο μέρος της πόλης είναι απόλυτα ασφαλές.
Βέβαια για να φτάσει σε αυτό το σημείο, έγινε πόλεμος  :ak:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδια σημερα το απογευματακι ,κατι βρωμιαρηδεσ β.αφρικανοι η δεν ξερω απο που ειναι οι κολογυφτοι κλεψανε μια αλυσιδα {συνηθεσ φαινομενο] απο μια γρια στην μαρνησ ,δυστηχωσ ητανε ατυχοι γιατι φαγανε το ξυλο τισ αρκουδασ οι απλυτοι γαμω το κορανι τουσ και γαμω τον πουστη που πιστευουνε, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ . :ak: :ak:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αυτα είναι κόλπα απο το νιου γιορκ...πρέπει να βάλεις φράγκα για να τα εφαρμόσεις ;)
...προς το παρόν  προσφερουν τη δικιά τους εκδοχή ανέξοδα και εθελοντικώς οι διάφοροι"έφηβοι" :grin:
και για να μην επεκταθεί ο εθελοντισμός :grin: θα βρεθούν λεφτά σίγουρα και σύντομα ;)

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Βεβαίως κι εχω φίλε.
Η θεια μου, 70 χρονων,
κόβει τις βόλτες της στο central park και μου στέλνει και φωτό γιατι είναι πολύ προχώ  :grin:.
Ο κακλαμανησ το μονο που ξερει να κανει ειναι να βαζει κρεασ στον πατο του με την αλλη την πουστρα τον δημοσιογραφο βαγιανατουλα

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βεβαίως κι εχω φίλε.
Η θεια μου, 70 χρονων,

Στα λόγια μου έρχεσαι ....  αν λοιπόν το κατάφερε ο εκεί Δήμαρχος .... μπορεί να συμβεί και εδώ ... που μοιάζει με παρονυχιδα μπροστα στο γιγαντα ΝΥ....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
παιδια σημερα το απογευματακι ,κατι βρωμιαρηδεσ β.αφρικανοι η δεν ξερω απο που ειναι οι κολογυφτοι κλεψανε μια αλυσιδα {συνηθεσ φαινομενο] απο μια γρια στην μαρνησ ,δυστηχωσ ητανε ατυχοι γιατι φαγανε το ξυλο τισ αρκουδασ οι απλυτοι γαμω το κορανι τουσ και γαμω τον πουστη που πιστευουνε, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ . :ak: :ak:
τσ τσ τσ

τι κουβεντες ειναι αυτες?

οι φιλοι μας οι μεταναστες δε κλεβουν! επιτασσουν επειδη πεινανε!

και σιγα μην ητανε και ανημπορη γρια, μια χαρα περπαταγε για να εχει κατεβει βολτα στο κεντρο! γιατι δε καθησε σπιτι της που μουθελε και περπατημα?

οσο για τη βρωμα, δεν ειναι βρωμα, ειναι το νεο αρωμα της costa boha !

υπερβολικα φασιστακια!!!!

εχετε χαρη που ο ΠΠος εχει ρεπο!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο κακλαμανησ το μονο που ξερει να κανει ειναι να βαζει κρεασ στον πατο του με την αλλη την πουστρα τον δημοσιογραφο βαγιανατουλα

Λες βλακείες και το ξέρεις .... το τι κάνει στον κωλο του δικάιωμά του και πρόβλημά του ...

σε πολλές Ευρωπαικές μεγαλουπόλεις υπάρχουν δημοτικοί άρχοντες με αντίστοιχες προτιμήσεις ...

εσύ γιατι το αναφέρεις και το τονίζεις ?  για να χάνουμε το στόχο και το θέμα ολοι εμεις ?

ο κώλος του δημάρχου ειναι το θέμα η η βρώμα της πόλης .... κάθε μορφής ?

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ελα ρε μεμο αφου σε παω ασε μια φορα να τα πω . τετοια αρωματα δεν θελουμε ελα στη Ι ΕΦΟΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ μια γευση απο αρωματα οσο για την γρια δεν εχουμε χουντα ακομα να καθετε σπιτι τησ ;)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Η Αθήνα όντως είναι ένα τίποτα μπροστά σ' αυτό που ήταν η ΝΥ πριν 10 χρόνια,
αλλά κανείς δεν έχει τ' αρχίδια να πάρει τέτοια απόφαση.
Δείτε έναν έναν τους δημάρχους. Τωρινούς και προηγούμενους.
Πάρε τον εναν ειναι, και κοπάνα τον στον άλλον....

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λες βλακείες και το ξέρεις .... το τι κάνει στον κωλο του δικάιωμά του και πρόβλημά του ...

σε πολλές Ευρωπαικές μεγαλουπόλεις υπάρχουν δημοτικοί άρχοντες με αντίστοιχες προτιμήσεις ...

εσύ γιατι το αναφέρεις και το τονίζεις ?  για να χάνουμε το στόχο και το θέμα ολοι εμεις ?

ο κώλος του δημάρχου ειναι το θέμα η η βρώμα της πόλης .... κάθε μορφής ?
μα αυτο λεω αγαπητε μου ,δεν ασχολειτε .... γιατι τον ενδιαφερει μονο το σεχ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ελα ρε μεμο αφου σε παω ασε μια φορα να τα πω . τετοια αρωματα δεν θελουμε ελα στη Ι ΕΦΟΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ μια γευση απο αρωματα οσο για την γρια δεν εχουμε χουντα ακομα να καθετε σπιτι τησ ;)
αααα ολα κι ολα! δε μπορω να σε αφησω!

με εχει αφησει το ΠαΠι στη θεση του να σας κυνηγαω φασιστακιααααα εθνικιαααααααα χουντοσπερματααααααα ουυυυυυυυυυυ, ειδες που το βασιλοχουντικοναζιστοακροδεξιοεθνικι ο ισιος δε τολμα να εμφανιστει τωρα που εχω εγω βαρδυα?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ασε που κατεβαινει και η αλλη τωρα μαζι με τον κακλαμανη ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ασε που κατεβαινει και η αλλη τωρα μαζι με τον κακλαμανη ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ :2funny: :2funny:
με δημαρχο καμινη μπουρδελο δε θα μεινει που λεει και ο ερευνητης!

αχαχαχαχαχαχαχαχα

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

με εχει αφησει το ΠαΠι στη θεση του να σας κυνηγαω φασιστακιααααα εθνικιαααααααα χουντοσπερματααααααα ουυυυυυυυυυυ, ειδες που το βασιλοχουντικοναζιστοακροδεξιοεθνικι ο ισιος δε τολμα να εμφανιστει τωρα που εχω εγω βαρδυα?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΦΤΟΥ ΑΥΡΙΟ Τι ωρα εχεισ βαρδια?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Α να χαθείς ΤΣΥΡΙΖΟΝΙ .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom