str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
τσαντες πραντα δε σε προμηθευουν? πως φαινεται οτι δεν εχεις αριστερα γουστα....
Μόνο λουί βουιτόν! Η πράντα είναι για τις δεκσες!
τσαντες πραντα δε σε προμηθευουν? πως φαινεται οτι δεν εχεις αριστερα γουστα....
Εκπομπή Μάκη απόψε.
Όλα τα λεφτα...![]()
....που να τον δεις και απο κοντάΠολύ γλίτσα πλέον ο τύπος.
Καλή ψωλέτα και αυτή...όλο και κάπου θα τη πασάρει ο ελεεινός ο ΜάκηςΜέχρι και η γυναίκα του του την είπε πιο νωρίς για όποιον το είδε![]()
ρε αυτος ο τυπος στο τελος που εβγαλε διαγγελμα ηταν ολα τα λεφταΠολύ γλίτσα πλέον ο τύπος.
Μέχρι και η γυναίκα του του την είπε πιο νωρίς για όποιον το είδε
Πάρτε μάτι και τον υποψήφιο του Καμίνη...τρέχουν τα σάλια του....
Τώρα το γυρισε στον σύντροφο Ξηρό...
είναι για το δαφνί ο άνθρωπος![]()
![]()
![]()
αυτο σημαινει οτι εχουν καθε λογο μετα να σε κλεινουν φυλακη για ψυλλου πηδημα οπως κανουν και εκει, τους βρισκουν 5 10 γραμμαρια χορτο τσουπ φυλακη να δουλευουν.
αυτο
χαχαχαχαχα! καλοοοοοοοοοο!οι απλυτοι γαμω το κορανι τουσ και γαμω τον πουστη που πιστευουνε
Αντε να δουμε ποτε θα κελαηδησουν και για σεναη κατασταση εχει ξεφυγει
να ρωτησω κατι...ολοι αυτοι οι μαφιοζοι που κυκλοφορουνε τι εθνικοτητας ειναι?αλβανοι ,γεωργιανοι,ρωσσοι?τι?
η ειναι ανακατεμενοι?
παντως παρα πολυ μαφιακελαηδανε τα εξασφαιρα καθε μερα και κυριως καθε νυχτα
το νου σας
![]()
η κατασταση εχει ξεφυγει
να ρωτησω κατι...ολοι αυτοι οι μαφιοζοι που κυκλοφορουνε τι εθνικοτητας ειναι?αλβανοι ,γεωργιανοι,ρωσσοι?τι?
η ειναι ανακατεμενοι?
παντως παρα πολυ μαφιακελαηδανε τα εξασφαιρα καθε μερα και κυριως καθε νυχτα
το νου σας
![]()
μπα ελληνες ειναιγεωργιανοί, αλβανοί, ρωσοι, μαροκινοί - τυνήσιοι, αβγανοί κατα σειρά επικυνδινότητος
ειναι να μην τρακαρεις με κανεναν απο δαυτουςγεωργιανοί, αλβανοί, ρωσοι, μαροκινοί - τυνήσιοι, αβγανοί κατα σειρά επικυνδινότητος
ειναι να μην τρακαρεις με κανεναν απο δαυτους![]()
εγω κανω το σταυρο μου που δε με φαγανε πριν κατι μερεςετσι είναι .... πάντως εχω τρακάρει και ταβγαλα περα με βοήθεια φιλων απο τη ΓΑΔΑ .... εχουν τον τροπο τους αυτοί ... μαθαινουν και εμα΄ς ..
εγω κανω το σταυρο μου που δε με φαγανε πριν κατι μερες
κι αλλοι φιλοι μου τα ιδια
οι τυποι σε τρωνε λες κι εισαι κατσαριδα μιλαμε![]()
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Τελειο!εχουν καταντησει την περιφημη πλατεια ομονοιας