Επισκέπτης
κατι σε σφεντονες εχεις???
Τι αλλο θελετε να στηθω???? Η να παω με μαυρο να ηρεμησετε...που τις δινει τις γαμημενες τις εξηγησεις να τις διαβασω & εγω???
γιατι προς το παρον αναρθρες κραυγες εχω διαβασει & αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα..
εχω βιτσιο να τους βαζω να ομολογουν..
τα ειπες ολα..Δε μπορώ να ξέρω τι έχεις ακούσει,δικό σου θέμα είναι αυτό!
Αυτό που έχω να σου πω εγώ είναι ότι εκφράζεις απόψεις που προκαλούν πολύ κάποιον να σου τα χώσει,και πάνω στο χώσιμο να σου την πει ίσως και άκομψα χρησιμοποιώντας αυτά τα χαρακτηριστικά σου τα οποία κανονικά θα σε απέτρεπαν όχι μόνο να εκφράσεις αυτές τις απόψεις αλλά να τις σκεφτείς!
Δικό σου θέμα εντελώς το τι κάνεις στο ντιβάνι σου και αν τη βρίσκεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Το να κρίνεις κάποιον για το χρώμα του είναι too much!
Κανείς δεν επιλέγει ούτε το χρώμα του ούτε το που θα γεννηθεί ούτε καν με πιο δόγμα θα τον βαφτίσουν,ούτε καν το όνομά του.
Αν δε μπορείς να σεβαστείς αυτά μην περιμένεις να σεβαστεί κανείς κάτι που εσύ είχες τουλάχιστον το δικαίωμα να επιλέξεις!
να ανοιξεις τα στραβα σου θελουμε αλλα προφανως στου κουφου την πορτα,παρε την πορτα & φυγε..Τι αλλο θελετε να στηθω???? Η να παω με μαυρο να ηρεμησετε...
κατι σε σφεντονες εχεις???
να ανοιξεις τα στραβα σου θελουμε αλλα προφανως στου κουφου την πορτα,παρε την πορτα & φυγε..
συνεχισε..
σε λυπαμαι..
οχι για τις επιλογες σου..
απλα για το οτι εισαι αμοιβαδα..
τι απο τα δυο δεν εχεις κανει;αυτο....... :-*Τι αλλο θελετε να στηθω???? Η να παω με μαυρο να ηρεμησετε...
ό,τι πεις, εσύ τα ξέρεις όλα προφανώς
οκ..
οτι πεις..
οπως ειδες μπορω να συζητησω αμεσα μαζι της & μαλιστα σε κοσμιο επιπεδο..
αυτοδιοριστηκες δικηγορος της???
μπορω να εχω διαφορετικη αποψη μεχρι να καταλαβω τι εννοει ο ποιητης???
καινουργιο πουστρακι???κάτσε να συναντηθώ με τον μικροπωλητή κλωνο-iphone...και θα σου δώσω τα στριγκάκια αυτού,της μάνας κ της αδερφής του...ε,αμα φοράει κ ο πατέρας του...θα σου δώσω κι αυτού...εκτός κ αν δεν βολεύεσαι με εξτρα-λαρτζ...
εν οιδα οτι ουδεν οιδα....
κλασσικη η απαντηση σου ομως...πληρως προβλεψιμη..
ο μαυρο ματακης δεν τον πηρε χαμπαρι; μισο....κάτσε να συναντηθώ με τον μικροπωλητή κλωνο-iphone...και θα σου δώσω τα στριγκάκια αυτού,της μάνας κ της αδερφής του...ε,αμα φοράει κ ο πατέρας του...θα σου δώσω κι αυτού...εκτός κ αν δεν βολεύεσαι με εξτρα-λαρτζ...
καινουργιο πουστρακι???
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
σαν την μουχριτσα αυγατενουν..
ελεος..
το κανω & αυτο οταν χρειαζεται με τις τελειωμενες υποθεσεις..μπραβο σου γιατι εισαι απο τους ελαχιστους ΣΥΝομιλητες που δεν καταφευγουν σε υβριστικες μεθοδους για να εππιβληθουν..και δεν σε ειρωνευομαι..
και μην πειραζετε τη μπουμπ μη σας γαμησω.
φάκιου ολ ρε !
τι κυριος ρε μουνι ;αρχικα ομως ειμαι κυριος..(λεμε τωρα)
την εχεις υπο την προστασια σου???και μην πειραζετε τη μπουμπ μη σας γαμησω.
φάκιου ολ ρε !
κάτσε να συναντηθώ με τον μικροπωλητή κλωνο-iphone...και θα σου δώσω τα στριγκάκια αυτού,της μάνας κ της αδερφής του...ε,αμα φοράει κ ο πατέρας του...θα σου δώσω κι αυτού...εκτός κ αν δεν βολεύεσαι με εξτρα-λαρτζ...
φάκιου μαρή που βγαζεις γλωσσα στον προστατη !χου ρε, δε με πειράζει κανείς εμένα