Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σε συνέχεια αυτού που έγραψε ο πλέζουρ, είναι θέμα διατύπωσης.

άλλο να λες δε μου αρέσουν οι μαύροι, γούστα είναι αυτά, άλλο να λες μπλιαχ...  :rolleyes:

θυμησου οτι ο γραπτος λογος δεν ειναι παντοτε εφαμιλλος του προφορικου..οποτε σκεψου πώς θα το έλεγε συμφωνα με τις εξηγησεις που δινει.. ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
θυμησου οτι ο γραπτος λογος δεν ειναι παντοτε εφαμιλλος του προφορικου..οποτε σκεψου πώς θα το έλεγε συμφωνα με τις εξηγησεις που δινει.. ;)

το μπλιαχ? πόσοι τρόποι υπάρχουν να λες μπλιαχ?  :think:

Επισκέπτης
που τις δινει τις γαμημενες τις εξηγησεις να τις διαβασω & εγω???
γιατι προς το παρον αναρθρες κραυγες εχω διαβασει & αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα..

Επισκέπτης
ελα μη γαμιεσαι κι εσυυυ! οκ ειμαι αχρηστη στη γεωγραφια! μη μου το κοπανας αλλο!! το ξερω!  :grin:
& στην ψυχολογια..επισης δεν γαμιεσαι πανω σε φλοκατες & το χειροτερο εχεις κωλογατα ενω εγω γουσταρω τα σκυλια(5 εχω)..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κοιτα..
ξερω οτι εχεις αναγκη να ασχολειται ο κοσμος μαζι σου..
δεκτες οι σεξουαλικες σου προτιμησεις-συμπαθειες-απεχθειες..
ομως..
ετσι οπως διατυπωνεις τα πραγματα,ουτε για πλακιτσα μπορουμε να τα παρουμε(εστω & κακογουστη) & βεβαια περισσοτερο θυμιζουν ρατσιστικη θεωρηση των πραγματων οπως ακριβως την διατυπωνει το καθε κατακαθι χρυσαυγουλο..
επειδη εχεις & καποια ηλικια,επεξεργασου λιγακι αυτα που σου γραφω & ισως καταλαβεις τι λεω..
Τι ειπα λαθος δεν καταλαβα... Ειπα πραγματα που ειναι αληθινα δεν κατεκρινα κανεναν.. Το τι γινετε στην Ευρωπη το ξερουμε δεν το ξερουμε??? Τι ειπα λαθος?? Για τα Λιονταρια??? Ε λιγο πλακιτσα να κανουμε για να γελασουμε το ειπα... Ετσι να κανουμε λιγο χαβαλε... Μην παρεξηγητε βρε...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
το μπλιαχ? πόσοι τρόποι υπάρχουν να λες μπλιαχ?  :think:

ρε συ θες να μου πεις οτι οταν οι γκομενες βαζουν ολο το ναζι και την πουτανια σε λεξεις που δεν μπορεις να τις παρεις αστεια και μετα σου χαμογελουν τις παιρνει ποτε κανεις σοβαρα;;

αντε να πουμε..οποτε γουσταρετε κλαψομουνιαζετε κι οποτε σας καυλωσει το παιζετε αφεντικα χρησιμοποιωντας απλως μια εκφραση..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε συ θες να μου πεις οτι οταν οι γκομενες βαζουν ολο το ναζι και την πουτανια σε λεξεις που δεν μπορεις να τις παρεις αστεια και μετα σου χαμογελουν τις παιρνει ποτε κανεις σοβαρα;;

αντε να πουμε..οποτε γουσταρετε κλαψομουνιαζετε κι οποτε σας καυλωσει το παιζετε αφεντικα χρησιμοποιωντας απλως μια εκφραση..

εγώ τις παίρνω σοβαρά όση πουτανιά κι αν βάζουν.

τα υπόλοιπα είναι δικά σου κόμπλεξ, δε με αφορούν  :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
& στην ψυχολογια..επισης δεν γαμιεσαι πανω σε φλοκατες & το χειροτερο εχεις κωλογατα ενω εγω γουσταρω τα σκυλια(5 εχω)..

στηην ψυχολογια ακομα δεν πεταξα καμια χοντρη μαλακια για να εισαι σιγουρος!  :dancing:

αμα ειναι αλλουνου η φλοκατη και δεν την καθαριζω εγω, δεν εχω προβλημα  :grin:

τα λατρευω τα σκυλια, αλλα μονο γατουλα εχω τη δυνατοτητα να φιλοξενω. και η kyra μου τα σπαει πφφφ

και τρώει μόνο χορταρικά και μαρούλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τι ειπα λαθος δεν καταλαβα... Ειπα πραγματα που ειναι αληθινα δεν κατεκρινα κανεναν.. Το τι γινετε στην Ευρωπη το ξερουμε δεν το ξερουμε??? Τι ειπα λαθος?? Για τα Λιονταρια??? Ε λιγο πλακιτσα να κανουμε για να γελασουμε το ειπα... Ετσι να κανουμε λιγο χαβαλε... Μην παρεξηγητε βρε...
δεν παρεξηγουμε..
ομως μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι ετσι οπως τα διατυπωνεις ειναι πολυ ευκολο να εισπραξεις τον χλευασμο..
μπορει να εχει σπασει η χολη σου,ομως ειμαι σιγουρος οτι δεν σου ειναι & πολυ ευχαριστο να σε φτυνουν..
εκτος αν γουσταρεις,οποτε πεστομας για να ξερουμε πως θα σου ξηγιομαστε..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
που τις δινει τις γαμημενες τις εξηγησεις να τις διαβασω & εγω???
γιατι προς το παρον αναρθρες κραυγες εχω διαβασει & αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα..

δεν ξερω ρε φιλε...εξηγει οτι στο ΣΕΞ δεν της αρεσουν...τι παραπανω θες να σου κανει;; να σου υπογραψει δηλωση του νομου 105 περι των ανθρωπινων δικαιωματων;;; ελεος...

Επισκέπτης
Δεν ξερω τι άποψη έχετε, αλλά εγώ αντιλαμβάνομαι ότι τον τελευταίο καιρό οι δρόμοι έχουν αγριέψει ΠΑΡΑ πολύ. Κυκλοφορούν, ειδικά στο κέντρο, πολλοί αλλοδαποί χωρίς δουλειά και με αγριεμένο ύφος. Η αρχή ήταν με τα όσα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο (2008) που κάηκε η Αθήνα. Έκτοτε τα πραγματα βλέπω ότι πανε από το κακό στο χειρότερο. Παρατηρώ επίσης κάθετη αύξηση αλλοδαπών από αραβικές, ασιατικές και αφρικανικές χώρες (Μουσουλμάνοι). Πολλές παλιές γειτονιές γκετοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Προχθές στη Φυλής και Φωκαίας είχαν σφάξει κάποιον στο πεζοδρόμιο και όλο το πρωί κείτονταν στο δρόμο σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Πέρασε στα ψιλά (μόνο η ζούγκλα είχε σύντομη αναφορά).Η περιοχή που περικλείεται Πατησίων, Αχαρνών Εξάρχεια και πέριξ έχουν γίνει χειρότερα από το Χάρλεμ και κατά τη γνώμη μου τα χειρότερα έρχονται. Όλες αυτές οι περιοχές είναι γεμάτες πωλητήρια ακινήτων και αγγελτήρια θανάτων ηλικιωμένων, τα παιδιά των οποίων έχουν μετοικίσει σε καλύτερες περιοχές.  Σε συνδυασμό δε με την διαφαινόμενη κοινωνική έκρηξη λόγω οικονομικής κατάστασης, έχω την αίσθηση ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να εκραγεί.
Κάνω λάθος? Τι γνωμη/εμπειρίες έχετε?
thompson.jpg

saf.jpg

microuzi.jpg

Επισκέπτης
Πες με οτι θες βρε Νατσο... Δεν με πειραζη... εχω ακουση εγωωωω..

Δε μπορώ να ξέρω τι έχεις ακούσει,δικό σου θέμα είναι αυτό!
Αυτό που έχω να σου πω εγώ είναι ότι εκφράζεις απόψεις που προκαλούν πολύ κάποιον να σου τα χώσει,και πάνω στο χώσιμο να σου την πει ίσως και άκομψα χρησιμοποιώντας αυτά τα χαρακτηριστικά σου τα οποία κανονικά θα σε απέτρεπαν όχι μόνο να εκφράσεις αυτές τις απόψεις αλλά να τις σκεφτείς!
Δικό σου θέμα εντελώς το τι κάνεις στο ντιβάνι σου και αν τη βρίσκεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Το να κρίνεις κάποιον για το χρώμα του  είναι too much!

Κανείς δεν επιλέγει ούτε το χρώμα του ούτε το που θα γεννηθεί ούτε καν με πιο δόγμα θα τον βαφτίσουν,ούτε καν το όνομά του.
Αν δε μπορείς να σεβαστείς αυτά μην περιμένεις να σεβαστεί κανείς κάτι που εσύ είχες τουλάχιστον το δικαίωμα να επιλέξεις!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εγώ τις παίρνω σοβαρά όση πουτανιά κι αν βάζουν.

τα υπόλοιπα είναι δικά σου κόμπλεξ, δε με αφορούν  :sunglasses: :sunglasses:

χαχα... απλως αυτα που λες "κομπλεξ" και δη δικα μου ειναι η καθημερινοτητα σου...φιλακια κουκλα.. ;)

Επισκέπτης
δεν ξερω ρε φιλε...εξηγει οτι στο ΣΕΞ δεν της αρεσουν...τι παραπανω θες να σου κανει;; να σου υπογραψει δηλωση του νομου 105 περι των ανθρωπινων δικαιωματων;;; ελεος...
οκ..
οτι πεις..
οπως ειδες μπορω να συζητησω αμεσα μαζι της & μαλιστα σε κοσμιο επιπεδο..
αυτοδιοριστηκες δικηγορος της???
μπορω να εχω διαφορετικη αποψη μεχρι να καταλαβω τι εννοει ο ποιητης???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom