Επισκέπτης
& αποφασισες πλεον,οτι σκατα εχεις εισπραξει να τα ριξεις σε καποιον ακομη ποιο αναξιοπαθουντα απο εσενα???Πες με οτι θες βρε Νατσο... Δεν με πειραζη... εχω ακουση εγωωωω..
& αποφασισες πλεον,οτι σκατα εχεις εισπραξει να τα ριξεις σε καποιον ακομη ποιο αναξιοπαθουντα απο εσενα???Πες με οτι θες βρε Νατσο... Δεν με πειραζη... εχω ακουση εγωωωω..
σε συνέχεια αυτού που έγραψε ο πλέζουρ, είναι θέμα διατύπωσης.
άλλο να λες δε μου αρέσουν οι μαύροι, γούστα είναι αυτά, άλλο να λες μπλιαχ...
δεν πειραζει..
αφιερωσου στην τεχνη του σεξ..
μην ασχολεισαι με γεωγραφιες-ψυχολογιες κλπ κουραστικα..
θυμησου οτι ο γραπτος λογος δεν ειναι παντοτε εφαμιλλος του προφορικου..οποτε σκεψου πώς θα το έλεγε συμφωνα με τις εξηγησεις που δινει.. ;)
που τις δινει τις γαμημενες τις εξηγησεις να τις διαβασω & εγω???θυμησου οτι ο γραπτος λογος δεν ειναι παντοτε εφαμιλλος του προφορικου..οποτε σκεψου πώς θα το έλεγε συμφωνα με τις εξηγησεις που δινει.. ;)
& στην ψυχολογια..επισης δεν γαμιεσαι πανω σε φλοκατες & το χειροτερο εχεις κωλογατα ενω εγω γουσταρω τα σκυλια(5 εχω)..ελα μη γαμιεσαι κι εσυυυ! οκ ειμαι αχρηστη στη γεωγραφια! μη μου το κοπανας αλλο!! το ξερω!
Τι ειπα λαθος δεν καταλαβα... Ειπα πραγματα που ειναι αληθινα δεν κατεκρινα κανεναν.. Το τι γινετε στην Ευρωπη το ξερουμε δεν το ξερουμε??? Τι ειπα λαθος?? Για τα Λιονταρια??? Ε λιγο πλακιτσα να κανουμε για να γελασουμε το ειπα... Ετσι να κανουμε λιγο χαβαλε... Μην παρεξηγητε βρε...κοιτα..
ξερω οτι εχεις αναγκη να ασχολειται ο κοσμος μαζι σου..
δεκτες οι σεξουαλικες σου προτιμησεις-συμπαθειες-απεχθειες..
ομως..
ετσι οπως διατυπωνεις τα πραγματα,ουτε για πλακιτσα μπορουμε να τα παρουμε(εστω & κακογουστη) & βεβαια περισσοτερο θυμιζουν ρατσιστικη θεωρηση των πραγματων οπως ακριβως την διατυπωνει το καθε κατακαθι χρυσαυγουλο..
επειδη εχεις & καποια ηλικια,επεξεργασου λιγακι αυτα που σου γραφω & ισως καταλαβεις τι λεω..
& στην ψυχολογια..επισης δεν γαμιεσαι πανω σε φλοκατες & το χειροτερο εχεις κωλογατα ενω εγω γουσταρω τα σκυλια(5 εχω)..
για το σεξ μιλαγα βρεεεεε.... δεν μιλαγα για την Ρατσατο μπλιαχ? πόσοι τρόποι υπάρχουν να λες μπλιαχ?
το μπλιαχ? πόσοι τρόποι υπάρχουν να λες μπλιαχ?
ρε συ θες να μου πεις οτι οταν οι γκομενες βαζουν ολο το ναζι και την πουτανια σε λεξεις που δεν μπορεις να τις παρεις αστεια και μετα σου χαμογελουν τις παιρνει ποτε κανεις σοβαρα;;
αντε να πουμε..οποτε γουσταρετε κλαψομουνιαζετε κι οποτε σας καυλωσει το παιζετε αφεντικα χρησιμοποιωντας απλως μια εκφραση..
& στην ψυχολογια..επισης δεν γαμιεσαι πανω σε φλοκατες & το χειροτερο εχεις κωλογατα ενω εγω γουσταρω τα σκυλια(5 εχω)..
και τρώει μόνο χορταρικά και μαρούλια
δεν παρεξηγουμε..Τι ειπα λαθος δεν καταλαβα... Ειπα πραγματα που ειναι αληθινα δεν κατεκρινα κανεναν.. Το τι γινετε στην Ευρωπη το ξερουμε δεν το ξερουμε??? Τι ειπα λαθος?? Για τα Λιονταρια??? Ε λιγο πλακιτσα να κανουμε για να γελασουμε το ειπα... Ετσι να κανουμε λιγο χαβαλε... Μην παρεξηγητε βρε...
που τις δινει τις γαμημενες τις εξηγησεις να τις διαβασω & εγω???
γιατι προς το παρον αναρθρες κραυγες εχω διαβασει & αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα..
Δεν ξερω τι άποψη έχετε, αλλά εγώ αντιλαμβάνομαι ότι τον τελευταίο καιρό οι δρόμοι έχουν αγριέψει ΠΑΡΑ πολύ. Κυκλοφορούν, ειδικά στο κέντρο, πολλοί αλλοδαποί χωρίς δουλειά και με αγριεμένο ύφος. Η αρχή ήταν με τα όσα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο (2008) που κάηκε η Αθήνα. Έκτοτε τα πραγματα βλέπω ότι πανε από το κακό στο χειρότερο. Παρατηρώ επίσης κάθετη αύξηση αλλοδαπών από αραβικές, ασιατικές και αφρικανικές χώρες (Μουσουλμάνοι). Πολλές παλιές γειτονιές γκετοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Προχθές στη Φυλής και Φωκαίας είχαν σφάξει κάποιον στο πεζοδρόμιο και όλο το πρωί κείτονταν στο δρόμο σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Πέρασε στα ψιλά (μόνο η ζούγκλα είχε σύντομη αναφορά).Η περιοχή που περικλείεται Πατησίων, Αχαρνών Εξάρχεια και πέριξ έχουν γίνει χειρότερα από το Χάρλεμ και κατά τη γνώμη μου τα χειρότερα έρχονται. Όλες αυτές οι περιοχές είναι γεμάτες πωλητήρια ακινήτων και αγγελτήρια θανάτων ηλικιωμένων, τα παιδιά των οποίων έχουν μετοικίσει σε καλύτερες περιοχές. Σε συνδυασμό δε με την διαφαινόμενη κοινωνική έκρηξη λόγω οικονομικής κατάστασης, έχω την αίσθηση ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να εκραγεί.
Κάνω λάθος? Τι γνωμη/εμπειρίες έχετε?
Πες με οτι θες βρε Νατσο... Δεν με πειραζη... εχω ακουση εγωωωω..
για το σεξ μιλαγα βρεεεεε.... δεν μιλαγα για την Ρατσα
εγώ τις παίρνω σοβαρά όση πουτανιά κι αν βάζουν.
τα υπόλοιπα είναι δικά σου κόμπλεξ, δε με αφορούν
χαχα... απλως αυτα που λες "κομπλεξ" και δη δικα μου ειναι η καθημερινοτητα σου...φιλακια κουκλα.. ;)
οκ..δεν ξερω ρε φιλε...εξηγει οτι στο ΣΕΞ δεν της αρεσουν...τι παραπανω θες να σου κανει;; να σου υπογραψει δηλωση του νομου 105 περι των ανθρωπινων δικαιωματων;;; ελεος...