Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε δαναη ποσο κουκου εισαι τελικα???
ειναι δυνατον να εισαι ρατσιστρια???
με την ιδια λογικη θα πρεπει ολοι να σε κραζαμε εδω μεσα γιατι εισαι τρανς..

ρε συ αναφορα κανει...δεν καταδικαζει...ετσι κι αλλιως ποιο το νοημα να υπερασπιζει τους Γερμανους ή να βριζει τους Ρωσους;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τρανς ειναι; :think:οχι ρε γαμωτο....μας ξεγελασε ολους........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ρε συ αναφορα κανει...δεν καταδικαζει...ετσι κι αλλιως ποιο το νοημα να υπερασπιζει τους Γερμανους ή να βριζει τους Ρωσους;;;
ετσι λες???
λες να μην διαβαζω καλα,να μην καταλαβαινω τι γραφει???
ποιο το νοημα???
που να ξερω???
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μηπως και συ εισαι τιποτα απο αυτα τα τρανς ,πως τα λενε;εγω απο χωριο ειμαι και δεν ξερω απ αυτα.... :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ετσι λες???
λες να μην διαβαζω καλα,να μην καταλαβαινω τι γραφει???
ποιο το νοημα???
που να ξερω???
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..

ετσι πιστευω, τλχστν...δεν εχει δειξει σημαδια αντιπαθειας...ισα ισα πιστευω οτι εφοσον ειναι μια ξεχωριστη κοπελα θα την εχουν βαλει στο τρυπακι του ρατσισμου, οποτε δεν θα θελει να προκαλεσει αυτο αισθημα στους αλλους...ξαναλεω...οτι δεν εχει δειξει σημαδια αντιπαθειας προς κανεναν..

ο καθενας εχει "κωδικες" για αντιλαμβανεται οτι γραφεται..οποτε εσυ ξερεις τι διαβασες και τι καταλαβες... ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ειμαι Ρατσιστρια απλα λεω πως εχουν τα πραγματα στην Ελλαδα αντιθετα με αλλες χωρες... Δεν ειπα κατι ψεμματα.. Σε καμμια χωρα της Ευρωπης δεν ειναι Ρατσιστης καποιος απεναντι στις Τρανς...  Αναφορα εκανα... Το οτι δεν μου αρεσουν οι μαυροι αυτο δεν εχει να κανη με ρατσισμο για το σεξ μιλαω....

Επισκέπτης
προσπαθω να καταλαβω πως σκατα μπορει να σκεφτεται..
πως να σκεφτεται ρε μαλακα ; εισαι και περπατημενο παιδι να πουμε.

τρανς ειναι, πουστης, διπλος ανθρωπος δηλαδη. τη μια θα σου βγαζει το αντρικο και την αλλη το γυναικειο. πουστια δηλαδη. αστες τωρα να λενε οτι ειμαστε ρατσιστες και να φωναζουν για το δικαιωμα της γνωμης τους με σκοπο να κατακτησουν το δικαιωμα να σου απαγορευουν να εκφραζεις τη δικη σου.

μπάμια.

φακιου !!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα ντραπηκα να το γραψω  :rolleyes:
ειναι κριμα γτ οι περισσοτεροι τρανσεξουαλ βιωνουν το ρατσισμο και το χλευασμο των υπολοιπων. αλλα πιο κριμα ειναι, να μην ανοιγει το μυαλο σου και να εισαι τελικα χειροτερος απ'οσους σε κρινουν τοσο κακοπροαιρετα  :-

εμένα μου φαίνεται λογικό... όταν βιώνεις το ρατσισμό γίνεσαι κι εσύ ρατσιστής προς κάποιον "χειρότερο" από σένα (στα μάτια αυτών που είναι ρατσιστές απέναντί σου). Το ίδιο γίνεται με τους μετανάστες, οι αλβανοί πχ είναι ρατσιστές με τους πάκηδες. Όλα είναι μηχανισμοί επιβίωσης νομίζω.

Βέβαια από την άλλη είναι και το "άλλο εγώ, άλλο αυτός"...  :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
Δεν ειμαι Ρατσιστρια απλα λεω πως εχουν τα πραγματα στην Ελλαδα αντιθετα με αλλες χωρες... Δεν ειπα κατι ψεμματα.. Σε καμμια χωρα της Ευρωπης δεν ειναι Ρατσιστης καποιος απεναντι στις Τρανς...  Αναφορα εκανα... Το οτι δεν μου αρεσουν οι μαυροι αυτο δεν εχει να κανη με ρατσισμο για το σεξ μιλαω....
κοιτα..
ξερω οτι εχεις αναγκη να ασχολειται ο κοσμος μαζι σου..
δεκτες οι σεξουαλικες σου προτιμησεις-συμπαθειες-απεχθειες..
ομως..
ετσι οπως διατυπωνεις τα πραγματα,ουτε για πλακιτσα μπορουμε να τα παρουμε(εστω & κακογουστη) & βεβαια περισσοτερο θυμιζουν ρατσιστικη θεωρηση των πραγματων οπως ακριβως την διατυπωνει το καθε κατακαθι χρυσαυγουλο..
επειδη εχεις & καποια ηλικια,επεξεργασου λιγακι αυτα που σου γραφω & ισως καταλαβεις τι λεω..

Επισκέπτης
εμένα μου φαίνεται λογικό... όταν βιώνεις το ρατσισμό γίνεσαι κι εσύ ρατσιστής προς κάποιον "χειρότερο" από σένα (στα μάτια αυτών που είναι ρατσιστές απέναντί σου). Το ίδιο γίνεται με τους μετανάστες, οι αλβανοί πχ είναι ρατσιστές με τους πάκηδες. Όλα είναι μηχανισμοί επιβίωσης νομίζω.

Βέβαια από την άλλη είναι και το "άλλο εγώ, άλλο αυτός"...  :rolleyes: :rolleyes:

αυτο γενικοτερα συμβαινει.. πχ καποιον που τον κακοποιουσαν συστηματικα μικρο, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κακοποιησει καποιον αλλον, εφοσον ειναι ευνοικες οι προυποθεσεις προς αυτον.. ψυχολογικες μαλακιες.. ποτε μου δεν μπορεσα να τις καταλαβω... :think: :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ετσι πιστευω, τλχστν...δεν εχει δειξει σημαδια αντιπαθειας...ισα ισα πιστευω οτι εφοσον ειναι μια ξεχωριστη κοπελα θα την εχουν βαλει στο τρυπακι του ρατσισμου, οποτε δεν θα θελει να προκαλεσει αυτο αισθημα στους αλλους...ξαναλεω...οτι δεν εχει δειξει σημαδια αντιπαθειας προς κανεναν..

ο καθενας εχει "κωδικες" για αντιλαμβανεται οτι γραφεται..οποτε εσυ ξερεις τι διαβασες και τι καταλαβες... ;)

σε συνέχεια αυτού που έγραψε ο πλέζουρ, είναι θέμα διατύπωσης.

άλλο να λες δε μου αρέσουν οι μαύροι, γούστα είναι αυτά, άλλο να λες μπλιαχ...  :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτο γενικοτερα συμβαινει.. πχ καποιον που τον κακοποιουσαν συστηματικα μικρο, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κακοποιησει καποιον αλλον, εφοσον ειναι ευνοικες οι προυποθεσεις προς αυτον.. ψυχολογικες μαλακιες.. ποτε μου δεν μπορεσα να τις καταλαβω... :think: :think:

απλώς άνθρωποι, που δεν προσέχουν τον εαυτό τους...  :grin:

Επισκέπτης
πως να σκεφτεται ρε μαλακα ; εισαι και περπατημενο παιδι να πουμε.

τρανς ειναι, πουστης, διπλος ανθρωπος δηλαδη. τη μια θα σου βγαζει το αντρικο και την αλλη το γυναικειο. πουστια δηλαδη. αστες τωρα να λενε οτι ειμαστε ρατσιστες και να φωναζουν για το δικαιωμα της γνωμης τους με σκοπο να κατακτησουν το δικαιωμα να σου απαγορευουν να εκφραζεις τη δικη σου.

μπάμια.

φακιου !!!
ρε τρυπα το ευκολο ειναι βγαζω ολα τα παραπανω συμπερασματα αυθαιρετα..
αν ειναι ετσι οπως τα λες,θα αυτοξεφτιλιστει μονος/μονη του/της..
εχω βιτσιο να τους βαζω να ομολογουν..
τι ζορι τραβας???

Επισκέπτης
δεν πειραζει..
αφιερωσου στην τεχνη του σεξ..
μην ασχολεισαι με γεωγραφιες-ψυχολογιες κλπ κουραστικα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom